Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Συνεντεύξεις στον τύπο

 
     
 
Περιοδικό Κ. Οι νέες ανώδυνες προσωπικές ολιστικές τεχνικές
13/11/2016
Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας παρουσιάζει την τεχνική 2+2 ή αλλιώς τετραπλού σχεδιασμού ‘quadruplane’. Η τεχνική αυτή εξασφαλίζει ένα εκθαμβωτικό στήθος και ταυτόχρονα το πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γραμμωμένο σώμα που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα. 

 
περισσότερα...
 
Ο πόλεμος έφερε την πλαστική χειρουργική στην Ελλάδα
3/3/2015
ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΜΥΘΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ

Η τιμωρία των μοιχαλίδων στην Ινδία με το κόψιμο της μύτης και η αποκατάσταση, η πλαστική χειρουργική στην αρχαία Αίγυπτο με τον Φαραώ Ραμσή τον δεύτερο που έχει κάνει επέμβαση ρινοπλαστικής, η αναφορά στον χειρούργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η αποκατάσταση των τραυμάτων του μετά από κάθε πολεμική εξόρμηση

 
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Glow «Κρυολιπόλυση: Νέα «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι»
2/8/2014

Συχνά, οι περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν σ’ εξαντλητικές δίαιτες και άπειρες ώρες γυμναστικής ώστε ν’ αποκτήσουν την πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά, καλοσχηματισμένους γλουτούς και μηρούς χωρίς περίσσεια λίπους, δηλαδή, τ’ αντιαισθητικά «ψωμάκια». Τα αποτελέσματα, όμως, είναι πάντα λιγότερα από τα επιθυμητά. Τώρα όποιος επιθυμεί μια εναλλακτική μέθοδο, μπορεί να την έχει! 

 
περισσότερα...
 
Περιοδικό adore «ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ….ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!»
1/8/2014
Αρχαία ελληνική κατατομή !! ή γαλλικό προφίλ??
 Η νέα εξελισσόμενη πλαστική χειρουργική  μπορεί να το κάνει πραγματικότητα , ακολουθεί τις νέες τάσεις… εξελιγμένες μεθόδους ….και σύντομούς χρόνους ώστε να επιτευχθεί το ποθούμενο αποτέλεσμα για  κάθε γυναίκα σε όλες  τις ηλικίες….αντιγήρανση, φρεσκάδα, λάμψη, σφριγηλότητα., νεανικότητα όλα αυτά δηλαδή που κάνουν τις γυναίκες να είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση….. Ένα όμορφο πρόσωπο αποτελεί  πάντα σημείο  έλξης…Γι αυτό τον λόγο όλες επιθυμούν ,ένα πρόσωπο λαμπερό, νεανικό και αρμονικό. Πως θα  πετύχουμε όμως ένα τέτοιο πρόσωπο…????
 
περισσότερα...
 
Η Ομορφιά θα σώσει τον κόσμο: Μήπως η οικονομική κρίση συνεπάγεται και παραίτηση από την ζωή:
10/5/2012
Πές μου γιατρέ μου για την οικονομική κρίση και την ομορφιά !!.
 
περισσότερα...
 
Αφιέρωμα: Οι top ειδικοί προτείνουν στο περιοδικό Business Woman
15/4/2012
Διαβάστε στο ειδικό αφιέρωμα "Οι top ειδικοί προτείνουν" αναλυτικά θέματα από πολλές ειδικότητες της Ιατρικής, στο περιοδικό της γυναίκας επιχειρηματία Business Woman

 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα Φιλελέυθερος - Περιοδικό Life - Λευκωσία Κυπρος «Ρυτίδες»
25/7/2010
H επιστήμη της αντιγήρανσης, έχει σημειώσει αλματώδη βήματα τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών, οδηγώντας ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό γυναικών στα χέρια των πλαστικών χειρουργών. Οι αριθμοί είναι απτή απόδειξη αυτής της τάσης, η οποία συνεχίζει να είναι ανοδική. Παγκοσμίως, όπως ανέφερε στο «LIFE» ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός, Ιωάννης Λύρας, γίνονται πάνω από 12 εκατομμύρια ενέσιμες θεραπείες, ενώ πριν από πέντε χρόνια ο αριθμός αυτός περιοριζόταν μόλις στο 1 εκατομμύριο.
 
περισσότερα...
 
Eφημεριδα Ο ΧΡΟΝΟΣ (Κομοτηνή, Θράκη) , «Ιατρικός Τουρισμός στη Ροδοπη»
23/6/2010

Εμείς δεν διεκδικούμε να διοικήσουμε την Ελλάδα αλλά την βοηθήσουμε να προοδεύσει. Να σκεφθεί ο νομός Ροδόπης τον ιατρικό τουρισμό ως μέσο που θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή προσπάθεια του κράτους. Με την δημιουργία σε ένα βάθος χρόνου μερικών ετών μικρών boutique clinics hotels όπου εκτός νοσοκομειακού κλίματος θα λειτουργούν για αθλητικές κακώσεις, για πλαστική χειρουργική με 10 σουίτες χειρουργεία όπως συμβαίνει στην Ελβετία και την Ισπανία.

 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 1 από 5
1 2 3 4 5