Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Περιοδικό Glow «Κρυολιπόλυση: Νέα «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι»

 
     
 

 

 Κάθε γυναίκα επιθυμεί αρμονικές αναλογίες, τέτοιες που να της επιτρέπουν να αισθάνεται ασφαλής με την εικόνα της.

 Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ μας αποκαλύπτει το νέο μυστικό που θα τη βοηθήσει να τις αποκτήσει και λέγεται κρυολιπόλυση!

 

Συχνά, οι περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν σ’ εξαντλητικές δίαιτες και άπειρες ώρες γυμναστικής ώστε ν’ αποκτήσουν την πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά, καλοσχηματισμένους γλουτούς και μηρούς χωρίς περίσσεια λίπους, δηλαδή, τ’ αντιαισθητικά «ψωμάκια». Τα αποτελέσματα, όμως, είναι πάντα λιγότερα από τα επιθυμητά.

Τώρα όποιος επιθυμεί μια εναλλακτική μέθοδο, μπορεί να την έχει! 

Τη λύση μπορεί να δώσει η νέα μέθοδος της κρυολιπόλυσης, μέσω της οποίας η απόκτηση ενός καλλίγραμμου και αρμονικού σώματος γίνεται πραγματικότητα! 

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχει τρόπος ν’ αποκτήσουμε όλα τα παραπάνω.

Η απάντηση είναι «ναι», καθώς με την επαναστατική μέθοδο της κρυολιπόλυσης είναι πλέον εφικτό. Η νέα αυτή πρόταση δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα ο χρόνος που διαθέτει κάποιος για την εφαρμογή της είναι ελάχιστος, αφού η κάθε συνεδρία διαρκεί συνήθως 1 ώρα περίπου, ενώ μετά το τέλος της, η επιστροφή στις συνήθεις δραστηριότητες είναι άμεση. Συνήθως, ορίζονται 2 - 3 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση. Η κάθε συνεδρία εφαρμόζεται περίπου κάθε 60 ημέρες.

Η τεχνική εφαρμογής της είναι ιδιαίτερα απλή και ανώδυνη. Τοποθετούνται δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες μεταλλικές πλάκες από ειδικό κράμα ευγενών μετάλλων στα προεπιλεγμένα σημεία όπου ο θεράπων Πλαστικός Χειρουργός και η ενδιαφερόμενη επιθυμούν από κοινού να θεραπεύσουν. Οι κεφαλές ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 οC, προστατεύοντας ταυτόχρονα μ’ ένα ειδικό εξάρτημα το δέρμα. Η αίσθηση που δημιουργείται στην περιοχή είναι ένα ελαφρύ ψύχος.

Μ’ αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα αποδομούνται και στη συνέχεια, απορροφούνται ώστε στο τέλος ν’ αποβληθούν οριστικά μέσω της λέμφου.

Η εξαιρετική αυτή μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ αφήνει πλήρως ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς.

Οι συνεδρίες διενεργούνται σε κατάσταση ανάπαυσης σε ιατρικό επιστημονικό κέντρο εκτός κλινικής, ενώ τ’ αποτελέσματα που μας δίνουν έως τώρα είναι εντυπωσιακά, τα οποία αρχίζουν να γίνονται ορατά μέσα στο διάστημα των πρώτων 30 ημερών περίπου. Αυτό συμβαίνει διότι η τεχνική βασίζεται στη βιολογία του

τοπικού μεταβολισμού. Μία συνεδρία είναι εντυπωσιακή!

Αργότερα, ο ιατρός θα επανεκτιμήσει, εάν χρειάζεται άλλη συνεδρία, ώστε να ικανοποιήσει πλήρως την ενδιαφερόμενη «λιώνοντας» όλο το περιττό λίπος. Μετά από κάθε θεραπεία, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν ερυθρότητα ή ήπιας μορφής εκχυμώσεις, οι οποίες, όμως, υποχωρούν σε 2-3 ημέρες.

Η εφαρμογή της μεθόδου της κρυολιπόλυσης ενδείκνυται σε...

Γυναίκες και άνδρες που δεν είναι παθολογικά υπέρβαροι, που έχουν τοπικά συσσωρευμένο λίπος στις γνωστές περιοχές (κοιλιά, σωσίβιο, ψωμάκια, γλουτοί κ.λπ.) και που δεν επιθυμούν να κάνουν λιποαναρρόφηση με νυστέρι.

Point

Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Benefit

Η κρυολιπόλυση μπορεί εύκολα σε όποιες περιπτώσεις χρειάζεται να συμπληρώσει ή ακόμα και να συνδυαστεί με την μεσοθεραπεία κυταρρίτιδας, με λιποδυαλιτικά ένζυμα, ωστε να λειανθεί πλήρως η επιδερμίδα των γλουτών και των μηρών.

Η Πλαστική Χειρουργική του σήμερα, κάνει θαύματα!

Τώρα έχουμε τις λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα αισθητικής.

Όπως μας λέει ο Δρ Ιωάννης Λύρας, το βραζιλιάνικο σώμα μπορεί να γίνει εύκολα πραγματικότητα στην Ελλάδα απλά αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας». Μη χάνετε, λοιπόν, λεπτό. Τολμήστε και κάντε ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας. Το αξίζετε!

Info

Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον γνωστό βραζιλιάνο καθηγητή Ivo Pitanguy. Είναι διευθυντής κλινικής πλαστικής χειρουργικής σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και διενεργεί κλασικές και νέες επεμβάσεις προσώπου, μαστού, μύτης, γλουτών, κοιλιάς, ώτων. Επίσης, εναλλακτικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής για τη λείανση των ρυτίδων, των ραγάδων και των ευρειαγγειών, καθώς και για τη σύσφιξη της χαλάρωσης τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Επίσης, απ’ το 2005 είναι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής EAPS-ACEIP. Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα, την Κύπρο και την Κρήτη.

 

 

 

 
 
  πίσω