Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
Keynote oμιλία σε εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Πεύκης στην Αθηναϊκή Λέσχη.
Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Κεντρική ομιλία στην Αθηναϊκή Λέσχη με θέμα "Ψυχοκοινωνικές παράμετροι και νεότερα δεδομένα για την ιατρική διαχείριση της νεότητας και της ομορφιάς" σε πανηγυρική εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Πεύκης.O  Δρ Ι. Λύρας παρουσίασε το new composite beauty boutique mediclinic concept με έμφαση στον ιατρικό τουρισμό πλαστικής χειρουργικής, τις θερμαλιστικές θεραπείες αισθητικής και τα ιατρικά μπουτίκ ξενοδοχεία με οικογενειακές σουίτες διακοπών ευεξίας.
 
περισσότερα...
 
Γενική συνέλευση του Eλληνικού συνδέσμου για τον τουρισμό υγείας.
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017.

Tο νέο μας σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή το 2018. Η Aκαδημία Πλάτωνος ώς Σχολή ιατροφιλοσοφικής σκέψης θα έχει θέση στον εισερχόμενο ιατρικό τουρισμό προς την Ελλάδα. Η πλαστική Χειρουργική θα είναι ένας απο τους 8 βασικούς πυλώνες της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Δρ. Ι. Λύρας εκλέγεται μέλος του νέου Δ.Σ.
 
 
περισσότερα...
 
Ο Δρ Ι. Λύρας με την Σύμπλευση και το Ερρίκος Ντυνάν σε φιλανθρωπική αποστολή στο Καστελλόριζο.
Σάββατο Κυριακή 18-19 Νοεμβρίου 2017.

Δωρεάν εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις, λήψη δειγμάτων αίματος για αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους στο Καστελλόριζο η ιατρική ομάδα της "Σύμπλευσης" το διήμερο Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και σειρά ενημερωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Ο Δρ Ι. Λύρας συμμετείχε στην αποστολή ώς μέλος της  ομάδας "Σύμπλευση" και ώς μέλος της κινητής ιατρικής μονάδας του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν όπου είναι διευθυντής πλαστικής χειρουργικής.
 
περισσότερα...
 
Οι πιο πετυχημένοι πλαστικοί χειρουργοί στην μεγαλύτερη Ελληνική συνάντηση για την ρινοπλαστική.
23 &24 Σεπτεμβρίου 2017

Οι πιο πετυχημένοι ¨Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί συμμετείχαν στην μεγαλύτερη μετεκπαιδευτική συνάντηση ρινοπλαστικής (πλαστικής της μύτης) στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα με θέμα: «Αισθητική-λειτουργική & επανορθωτική ρινοπλαστική». Η εκδήλωση ήταν αρχικά σχεδιασμένη απο τον Δρ Λύρα ώς ημερίδα, λόγω όμως του μεγάλου επιστημονικού ενδιαφέροντος μετετράπη ενντέλει σε διημερίδα. της ΕΕΠΕΑΧ.
Οργανωτής-συντονιστής ο διευθυντής κλινικής πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν,  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας επανορθωτικής  και αισθητικής πλαστικής  χειρουργικής, πλαστικός χειρουργός Δρ Γιάννης Λύρας.
 
περισσότερα...
 
Απονομή Μεταλλίου Φιλίας του Πολεμικού Ναυτικού της Βραζιλίας.
Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017


Το Πολεμικό Ναυτικό της Βραζιλίας μας απένειμε δια χειρός του Κυβερνήτη Gustavo Calero Garriça Pires το θεσπισμένο το 1966, "Medalha amigo da Marinha" (με συνοδευτικό Δίπλωμα), ένα από επίσημα Μετάλλια του το οποίο χορηγείται και σε μή στρατιωτικούς.
 
περισσότερα...
 
Οι νέες τεχνικές ομορφιάς στο 4o Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής χειρουργικής στο Πριγκιπάτο του Μονακό
24/11-26/11/2016. Ανά διετία η Βραζιλία προσκαλεί στο Μόντε Κάρλο τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο οργανώνοντας ένα Παγκόσμιο επιστημονικό συνέδριο ιατρικής της ομορφιάς. Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας ήταν ακόμη μία φορά προσκεκλημένος σύνεδρος.
 
περισσότερα...
 
Διάλεξη περι αισθητικής στον Δήμο Μονεμβασίας Λακωνίας.
Σάββτο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ανήμερα της τοπικής εορτής της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας
,, πραγματοποιήθηκε στην  κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος  Παπαδιανίκων  του Δήμου Μονεμβασίας, η  πολυαναμενόμενη  εμπεριστατωμένη διάλεξη του Λάκωνα πλαστικού χειρουργού Ιωάννη Λύρα, ο οποίος επέστρεψε μετά απο τιμητική επίσημη πρόσκληση απο τους συμπατριώτες του  στον τόπο καταγωγής του  όντας πλέον στην ώριμη φάση της σταδιοδρομίας του για να πραγματοποιήσει την  ομιλία του, με θέμα: «Η δύναμη της λακωνικής ομορφιάς μέσα από τα μάτια των φιλοσόφων» .

Ο Δρ Λύρας συμμετείχε στην ιστορική και συγκινητική για εκείνον εκδήλωση με τις ιδιότητές του ως Πρόεδρος του «Εν Αθήναις εξωραϊστικού συλλόγου παραλίας  Δαιμονιάς η Αγία Μαρίνα»  και ως  μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Ελλήνων  πλαστικών χειρουργών  και.των Προξένων  στην Ελλάδα .

 
περισσότερα...
 
Η Ακαδημία του Πλάτωνα ξανανοίγει επίσημα με διεθνές διεπιστημονικό συμπόσιο.
2016. 3-ο διεθνές Συμπόσιο για την επανορθωτική δικαιοσύνη στην Ακαδημία Πλάτωνος και στην Σκόπελο.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στα πλαίσια της εναρκτήριας εκδήλωσης αυτού του συμποσίου που οργανώσαμε μαζί με τον Οργανισμό για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη Νεολαία του Δήμου Αθηναίων, αναπτύχθηκε η ιδεολογία του Πλάτωνα περι δικαιοσύνης και περι ομορφιάς όπως εκείνος τις είχε περιγράψει απο το 387 πρό Χριστού στους διαλόγους του. Λόγος και μύθος εκφράζουν τη δυναμικότητα του πλατωνικού έργου και γίνονται οι δύο πόλοι του διαλόγου. Ο Πλάτων με το μύθο προσπαθεί να εκφράσει την εμπειρία που δεν αποδεικνύεται λογικά. Ο έρωτας, η ελευθερία, ο θάνατος, η κρίση της ψυχής, η αμοιβή και η τιμωρία της κ.ά. είναι θέματα του φιλοσοφικού μύθου. Έξοχοι πλατωνικοί μύθοι είναι: το δακτυλίδι του Γύγη για τη δικαιοσύνη, ο μύθος της Διοτίμας για τον έρωτα, του Προμηθέα και του Επιμηθέα για τη γένεση του κόσμου, η αλληγορία του σπηλαίου για την παιδεία, ο μύθος των τζιτζικιών για τη μουσική, ο μύθος της ψυχής κ.ά. Όλοι οι μύθοι προβάλλονται επιβλητικά, με την τέχνη της δραματικής αναπαράστασης, με μορφές ποιητικές και είμαστε ευτυχείς που εμπνευστήκαμε και προτείναμε για ακόμη μία φορά σε πολυεθνικό κοινό αυτή την φορά την επαναλειτουργία της Ακαδημίας του Πλάτωνα ώς Φιλοσοφικό Πανεπιστήμιο μελέτης και διδαχής του ωραίου, του καλού και του δικαίου.
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 1 από 6
1 2 3 4 5 6