ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
Κλειστή Ρινοπλαστική
Ρινοπλαστική και Διάφραγμα
Ανοιχτή Ρινοπλαστική
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
Laser Ρινοπλαστική
Προφιλοπλαστική
Ανόρθωση μύτης
Επανόρθωση & αποκατάσταση μύτης
Εξωσωματική Ρινοπλαστική
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι

 
     
 

tags  ρινοπλαστική, αυξητική, χωρίς νυστέρι, μή παρεμβατική, Λύρας, Ιωάννης, πλαστικός, χειρουργός, ωρλ, Lyras

Η δυνατότητα πραγματοποίησης μιάς ανώδυνης ρινοπλαστικής στο εξωτερικό ιατρείο χωρίς νυστέρι είναι πλέον γεγονός.Η ιδιαίτερη ικανοποίηση που νοιώθει ο πλαστικός χειρουργός ρινός όταν επιτυγχάνει μιά πολύ διακριτική βελτίωση του σχήματος της μύτης χωρίς να υποβάλλει τους κατάλληλους ενδιαφερόμενους σε χειρουργική επέμβαση είναι απο μόνη της ένα ικανό κίνητρο για την επιλογή αυτής της λύσης όπου αυτή "παντρεύεται" με το ζητούμενο, προσχεδιασμένο αποτέλεσμα.

Η αναζήτηση για νέες τεχνικές στη μοντέρνα πλαστική χειρουργική είναι συνεχής απο τους ειδικούς επιστήμονες και αυτό ισχύει καί για την αισθητική και λειτουργική πλαστική της μύτης φυσικά.

Η λεπτομερής ανάλυση για τα επιμέρους χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν μιά όμορφη μύτη, οδήγησε σε νέες προσεγγίσεις και τεχνικές για καλύτερα αποτελέσματα στις ρινοπλαστικές γενικώτερα.

Ετσι, η νέα τεχνική της αυξητικής ρινοπλαστικής χωρίς νυστέρι, δηλαδη της βελτίωσης του σχήματός της μύτης με διακριτικό τρόπο, αφορά κυρίως σε μύτες που είναι φυσιολογικές ή μικρές σε όγκο και οι οποίες παρουσιάζουν πρόβλημα στο σχήμα τους. Δεν αφορά ρινοπλαστική και διάφραγμα  σε μύτες που είναι μεγάλες, παρεκτοπισμένες ή  που χρειάζονται σμίκρυνση.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με χρήση ενέσιμων υλικών γεμίσματος (fillers), τα οποία εγχύονται κάτω από το δέρμα της μύτης, αλλάζοντας το σχήμα της. Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γίνεται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού και είναι μία αρκετά σύντομη και εύκολη διαδικασία

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι προσωρινό- μόνιμο ή και αναστρέψιμο. Μπορεί δηλαδή ο πλαστικός χειρουργός, με έγχυση ενός άλλου φαρμάκου, εάν είναι επιθυμητό να επαναφέρει τη μύτη στην αρχική της κατάσταση.

Φυσικά, δεν υπάρχουν τομές και σημάδια πάνω στη μύτη.

Η διαδικασία γίνεται με τοπική  αναισθησία και μπορεί να είναι σταδιακή. Δηλαδή, μπορεί ο γιατρός να τοποθετήσει μία μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος  ή άλλου εγκεκριμένου υλικού (όπως πχ το ίδιο μας το λίπος από άλλο μέρος του σώματος) και αφού ο-η ενδιαφερόμενος δει το αποτέλεσμα στον καθρέφτη, να συνεχίσει προσθέτοντας λίγο ακόμα, πράγμα που μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα ή και σε μεταγενέστερη. Μπορεί, δηλαδή, το άτομο να δει τη μύτη του να χτίζεται σιγά-σιγά. Με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να εξοικειωθεί καλύτερα μαζί της, αλλά και να παρατηρεί τις όποιες ατέλειες, τις οποίες θα τις διορθώνει σταδιακά.

Επίσης, με τον ίδιο τρόπο, έχει κανείς τη δυνατότητα να διορθώσει παράλληλα το πηγούνι ή και γενικότερα το σχήμα της άνω ή και κάτω γνάθου.

Με αυτή τη νέα μέθοδο, η αισθητική αυξητική πλαστική μύτης και προφιλοπλαστική γίνεται μια πολύ ευχάριστη υπόθεση όπως διαπιστώνεται καθημερινά απο της πολύ θετικές γνώμες όσων επέλεξαν αυτή την εύκολη τεχνική για  διακριτική αισθητική ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι.

« Η ενέσιμη ρινοπλαστική με απλά λόγια».

Με την τομοθέτηση αυξητικών υλικών  διορθώνουμε το στράβωμα, απαλύνουμε την καμπούρα, ανασηκώσουμε την πεσμένη ράχη και τονίζουμε την άκρη της μύτης.. Στόχος  μας είναι να εξισορροπήσουμε τους όγκους κατά μήκος της ώστε να δείχνει πιο καλλίγραμμη και να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΛΙΚΟ

Τα τελευταία χρόνια το υαλουρονικό οξύ (υαλουρόνη ή απλά υαλουρό)  είναι το πιο διαδεδομένο υλικό για τη διόρθωση των ρυτίδων. Καθώς όμως το υλικό για τη διόρθωση των ρυτίδων είναι φιλικό προς το σώμα μας, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στη μύτη.

 Γι αυτό τον σκοπό δημιουργήθηκε  εργαστηριακά μια καινούρια μορφή του, με μεγαλύτερο μοριακό βάρος, η οποία χρησιμοποιείται για τη διόρθωση των χαρακτηριστικών και μπορεί να προσθέσει όγκο σε όλες τις περιοχές που τον έχουν ανάγκη”. Στο πέρασμα του χρόνου, τα μόριά του απορροφώνται από τον οργανισμό και αντικαθίστανται με μόρια δικού μας κολλαγόννου  ενώ αργότερα οι ενέσεις μπορούν να επαναληφτούν εάν χρειασθεί. Η διαδικασία γίνεται με χρήση τοπικής αναισθησίας ή με αναισθητική κρέμα ή με σπρέυ πάγου….

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : Από  ένα έως και τρία χρόνια.

Υπάρχουν όμως και άλλα υλικά ή ακόμη και τα δικά μας λιποκύτταρα που λαμβάνουμε από άλλο σημείο του δικού μας σώματος, με αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα….

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΡΟΡΙΝΙΟ

Εκείνο που προσπαθούν πάντα να επιτύχουμε δεν είναι να σχεδιάζουμε την ίδια μύτη για όλες τις γυναίκες. Καλλιτεχνικός μας στόχος είναι να σβήσουμε τα σημάδια της γήρανσης. Ενώ στο πέρασμα του χρόνου η μύτη δε γίνεται μεγαλύτερη ούτε πλατύτερη, συχνά το ακρορίνιο πέφτει και δίνει την εντύπωση καμπούρας στη μύτη.Ένα πεσμένο ακρορίνιο  μπορεί να δώσει συνολική αίσθηση πτώσης στο πρόσωπο. Όταν σηκωθεί προς τα πάνω δημιουργεί μια πολύ πιο φρέσκια εικόνα.

 Ράχη

Στα νεανικά μας χρόνια η καμπούρα στη μύτη είναι απλώς ενοχλητική, ίσως και κάτι με το οποίο μάθαμε να ζούμε. Καθώς όμως μεγαλώνουμε και η μύτη χάνει το σφιχτό περίγραμμά της  μαζί με το υπόλοιπο πρόσωπο, η καμπούρα γίνεται πιο εμφανής. Συγχρόνως, το λίπος που υποστήριζε το δέρμα υποχωρεί και τα ελαττώματα γίνονται πιο εμφανή. Ακόμα και μύτες που στο παρελθόν ήταν καλλίγραμμες, μετά τα 40 χρειάζονται ένα χειρουργικό ρετούς όπως φαίνεται σε πολλές ηθοποιούς.

Εμβυθίσεις

Εξαιτίας των εκφράσεων οι μύες σε ορισμένα σημεία του προσώπου ατονούν και το στρώμα του υποδόριου λίπους φθείρεται. Γι’ αυτό μερικά πρόσωπα υποφέρουν από εμβυθίσεις (βαθουλώματα) στα πτερύγια της μύτης. Με τα ενέσιμα υλικά γεμίζουμε τις κοιλότητες και δίνουμε μια όμορφη ίσια γραμμή στη μύτη.Οι ενέσεις γίνονται σε σημεία κλειδιά ώστε να επιτύχουμε την επιθυμητή διόρθωση. Τις πρώτες μέρες η μύτη ίσως είναι λίγο πρησμένη, όμως σε μια εβδομάδα παίρνει την τελική μορφή της. Τότε ενδέχεται να επαναλάβουμε τη διαδικασία για να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα ανώδυνα και γρήγορα.

Ως  πλαστικός χειρουργός ειδικός και στη μύτη σας συστήνω ανεπιφύλλακτα αυτή την τεχνική εάν η ένδειξή σας είναι η σωστή. Αυτό όμως θα το δούμε μαζί στον ηλεκρονικό μας υπολογιστή….

Τηλεφωνήστε μου τώρα στο +30 210 7252500

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΔΩ >>>@

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΔΩ >>>@

 
     

 
  πίσω