Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Φίλερς - Προσθετικά
Το Στεφάνι της Νεότητος
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Το botox του-της ηθοποιού
Μάτια - Μαύροι Κύκλοι NEO
Aυτόλογη Mεσοθεραπεία
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Το botox του-της ηθοποιού
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Το botox του ηθοποιού

 
     
 
Φτάνει πιά με το σύνδρομο της υπερφουσκωμένης - παραμορφωμένης κούκλας Μπάρμπι. Το σύνδρομο της Barbie (Barbie's Syndrome ή Barbie Doll Syndrom of fillers) είναι ότι πιό καταστροφικό για την φυσική εικόνα μας μπορεί να μας συμβεί ή να ζητήσουμε απο τον πλαστικό μας χειρουργό.  Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε δίπλα μας ανθρώπους παραμορφωμένους από αισθητικές επεμβάσεις, ειδικά από τη μη ορθολογική χρήση ενέσιμων υλικών. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε σχόλια για ανθρώπους που έχουν υπερβάλλει σε αισθητικές επεμβάσεις τύπου botox. Πέρα από την «αποκρουστική» εικόνα αυτών των ανθρώπων δημιουργείται και μια παρεξήγηση για το αν τελικά αυτές οι θεραπείες είναι πράγματι χρήσιμες και ευεργετικές. Ε' λοιπόν, το "ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" ανήκει στο παρελθόν !!

 Για να διαχωρίσουμε τη θέση μας, μερικοί πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούμe πλέον τον όρο “το  μπότοξ του ηθοποιού” . Με αυτό τον όρο θέλουμε να υποδηλώσουμε ότι χρησιμοποιούμε τα ενέσιμα υλικά με έναν ορθολογικό τρόπο που δεν παραμορφώνει τα πρόσωπα εκείνων που θέλουν να παραμείνουν νέοι-νέες και όμορφοι-όμορφες. Αντίθετα, η μέθοδος αυτή εγγυάται τη φρεσκάδα και τη φυσική ομορφιά που υπόσχεται.

Το κυριότερο όμως, η χρήση του μπότοξ όπως εμείς τη γνωρίζουμε και την προτείνουμε, εγγυάται τη φυσικότητα του αποτελέσματος και την ακεραιότητα των φυσικών εκφράσεων που είναι προϋπόθεση για μια καλή κοινωνική εμφάνιση μέσα στις παρέες των ανθρώπων.

Το “bottox του ηθοποιού”, δίνει φρεσκάδα και φυσική ομορφιά διατηρώντας ακέραιη την εκφραστικότητα, τη χαρά και όλα τα θετικά συναισθήματα που πρέπει να έχει ένας όμορφος άνθρωπος.

Με την μέθοδο του μπότοξ του ηθοποιού η ενδιαφερόμενη δεν δίνει σε καμία περίπτωση την εντύπωση του «πειραγμένου-πλαστικοποιημένου» ανθρώπου, Μάλλιστα μπορούμε να το ονομάσουμε και Bollywood Botox σε αντίθεση με το πολύ υπερβολικό και αρκετά παραμορφωτικό Hollywood Botox της κούκλας Barbie που σημειωτέον την 9/3/2018 έγινε πλέον 59 ετών.

Επίσης,  η συγκεκριμένη  θεραπεία είναι αδύνατον να γίνει αντιληπτή από οποιονδήπε, κάτι  που   ούτως η άλλως είναι και η γενική μας φιλοσοφική, καλλιτεχνική και αισθητική άποψη στην Dr Lyras Plastic surgery clinics.
 
     
   

 
  πίσω