Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Φίλερς - Προσθετικά
Το Στεφάνι της Νεότητος
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Το botox του-της ηθοποιού
Μάτια - Μαύροι Κύκλοι NEO
Aυτόλογη Mεσοθεραπεία
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 
     
 
Το υαλουρονικό οξύ είναι το περισσότερο χρησιμοποιούμενο ανανεωτικό προσθετικό υλικό στον κόσμο σήμερα.

Επειδή η χρήση του έχει επεκταθεί και σε περισσότερους γιατρούς ακόμη και αν αυτοί δεν είναι πλαστικοί χειρουργοί, είναι φυσικό τα αποτελέσματα της χρήσης του να μην είναι σταθερά. Σε άλλες γυναίκες ταιριάζει το αποτέλεσμα και σε άλλες όχι. Είναι φυσικό, οι νεότερες γυναίκες να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα με μικρότερη ποσότητα ενώ οι μεγαλύτερες, άνω των (άνω των 60 ετών) πολλές φορές να μην ευνοούνται ακόμη και αν η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι μεγάλη. Οι τελευταίες διαλέγουν το υαλουρονικό οξύ έναντι της χειρουργικής επέμβασης ανόρθωσης προσώπου κυρίως λόγω της ευκολίας μιας ένεσης που γίνεται σε ευχάριστο περιβάλλον ιατρείου, ακόμη και αν και οι ίδιες κατανοούν τη χρησιμότητα μιας επέμβασης που γίνεται σε μία σοβαρή κλινική. Το διαλέγουν,επίσης, λόγω του φόβου για τη διαδικασία και για το αποτέλεσμα μιας χειρουργικής επεμβάσεως επειδή νομίζουν εσφαλμένα ότι οι "παραμορφώσεις-μεταμορφώσεις" σε άτομα που όλοι κατά καιρούς έχουμε συναντήσει στην κοινωνική μας ζωή, οφείλονται σε επεμβάσεις και όχι στις κατα γενική ομολογία "ενεσούλες" ανανέωσης. Οι παραμορφώσεις και τα αφύσικα αποτελέσματα όμως οφείλονται κυρίως στην αλόγιστη και υπερβολική χρήση ενέσιμων υλικών αμφίβολης ποιότητας και όχι σε σωστά ενδεδειγμένες χειρουργικές επεμβάσεις ανανέωσης.

Υπάρχει όμως ασφαλής τεχνική ενέσιμης ανανέωσης προσώπου;;

Η πιο νέα τεχνική σωστής χρήσης ενέσιμων υλικών σε γυναίκες κάτω των 60 ετών, με ελαφρά χαλάρωση, είναι η ογκομετρική ανόρθωση (liquidlift) με την οποία προσδίδουμε φρεσκάδα στα πάνω μέρη του προσώπου, αποφεύγοντας το φούσκωμα των χειλιών και των μάγουλων, στα κάτω μέρη. Αυτή επιτυγχάνεται με απόλυτα φυσικό αντιβαρυτικό τρόπο, αρχίζοντας από τις «ρυτίδες μαριονέτας» και πηγαίνοντας προς τα πάνω στην «κοιλάδα των δακρύων», το έξω μέρος των ζυγωματικών, των κροτάφων και του μετώπου. Έτσι, κάνουμε τριγωνικό το πρόσωπο (στενό κάτω και νεανικό επάνω), κάτι που αν κοιτάξουμε γύρω μας ή στις παλαιότερες δικές μας φωτογραφίες σημαίνει ακριβώς αυτό…. Νεότητα !

ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ 
(ΜΕΘΟΔΟΣ TOP FULL-BOTTOM EMPTY / ΠΑΝΩ ΓΕΜΙΣΜΑ-ΚΑΤΩ ΑΔΕΙΑΣΜΑ)

Η πιο νέα τάση για το ογκομετρικό ενέσιμο lift (υγρό λίφτ) είναι μέσω της χρήσης ενός καινούριου υαλουρονικού οξέως με μαγικές ιδιότητες. Αυτό τοποθετείται κατά μήκος του στεφανιού που αρχίζει η πρόσφυση των μαλλιών και λειτουργεί βιολογικά σαν ανορθωτικός παράγων αφήνοντας το κάτω μέρος του προσώπου ανέγγιχτο και χωρίς καμία παραμόρφωση. Αυτή η νέα τεχνική είναι ότι πιο φυσικό υπάρχει για τα σωστά άτομα και προς το παρόν εφαρμόζεται στην Ελλάδα, μόνο στην κλινική μας. Εάν η μέθοδος συνδυαστεί και με τη χρήση βλαστοκυττάρων τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ περισσότερο από ένα έτος και μπορεί να φτάσουν και έως 2 – 3 έτη. Ζητήστε το ! Είναι ότι πιο καινούριο υπάρχει !  Η τεχνική ακολουθεί το χρυσό κανόνα αρμονίας του Πυθαγόρα και του Λεονάρντο Ντα Βίντσι μέσω της χρήσης του επιστημονικού διαγράμματος, εξιδανικευμένα για την κάθε ενδιαφερόμενη.

 
     

 
 
Click Here
 
Click Here
 
 
  πίσω