Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Φίλερς - Προσθετικά
Το Στεφάνι της Νεότητος
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Το botox του-της ηθοποιού
Μάτια - Μαύροι Κύκλοι NEO
Aυτόλογη Mεσοθεραπεία
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Aυτόλογη Mεσοθεραπεία
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Aυτόλογη Mεσοθεραπεία

 
     
 
ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ

Οι μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς επειδή είναι σύντομες, σχεδόν ανώδυνες, παρουσιάζουν ελάχιστες επιπλοκές και μικρό κόστος, ενώ εκείνοι που τις εφαρμόζουν υπόσχονται αποτελέσματα εφάμιλλα με αυτά των κλασσικών αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων που επιτυγχάνουν ριζικές αλλαγές.

 Σήμερα η τεχνολογία του μη επεμβατικού λίφτινγκ οδηγείται σε νέα διάσταση, αντλώντας έμπνευση από την πρωτοποριακή εξειδίκευση στους αυξητικούς παράγοντες, τις  πρωτεΐνες  οι οποίες είναι απαραίτητες για την  επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων μας και την παραγωγή των πιο σημαντικών παραγόντων νεότητας της επιδερμίδας. Αυτά τα βιολογικά στοιχεία αποτελούν το κλειδί για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των κυττάρων και τη σύσφιξη της υποστηρικτικής δομής του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και της ράχης των χεριών.

Με τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιεί σαν υλικό μεσοθεραπείας - αυτόλογο ορό με αιμοπετάλια ,αυξητικούς παράγοντες και νουκλεοτίδια – επιδιώκεται η αποκατάσταση της φυσιολογίας και η βιολογική ενίσχυση και βελτίωση της δομής των επιμέρους ανατομικών περιοχών του προσώπου και σώματος..Ας μήν ξεχνάμε πως τα αιμοπετάλια είναι μικρά κύτταρα που βρίσκονται στο αίμα μας και είναι υπεύθυνα για την σωστή πήξη του, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και ώς "μπαλαντέρ" του ανοσοποιητικού μας συστήματος.Φαίνεται ότι είναι σε θέση να παράγουν το ανθρώπινο αντίστοιχο των αντιβιοτικών: αντιμικροβιακά πεπτίδια τα οποία μπορούν να είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνά μας έναντι εισβολέων μικροοργανισμών.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος (5-10 ml), και με ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, παίρνουμε το ίζημα του ορού που περιέχει συμπυκνωμένους αυξητικούς παράγοντες αναδομητικά ένζυμα και λίγα βλαστοκύτταρα. Ακολουθεί εάν επιθυμούμε ο εμπλουτισμός με νουκλεοτίδια (ουσίες που ενεργοποιούν αυτούς τους παράγοντες) και το υλικό εμποτίζεται στο δέρμα με τη γνωστή μέθοδο της μεσοθεραπείας.  Οι αυτόλογοι (οι δικοί μας) αυξητικοί παράγοντες, ενεργοποιούν την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, επιτυγχάνοντας ανανέωση, σφριγηλότατα και λαμπερή όψη. Η διαδικασία επούλωσης της μεσοθεραπείας βοηθά ώστε να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα του δέρματος και οι ινοβλάστες και να παράγεται νέο κολλαγόνο και ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας. Πρόκειται για τη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma), την πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί το δικό μας αίμα, αξιοποιώντας τις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές του. Η όλη διαδικασία γίνεται στο ιατρείο, είναι ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική.

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΕΤΑΙ
 
Είναι γνωστό ότι οι περισσοτερες και περισσότεροι που ενδιαφέρονται να μη γεράσουν αλλά ταυτόχρονα δεν είναι διατεθειμενοι ούτε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις αλλά ούτε και να χρησιμοποιήσουν φάρμακα όπως το botox και υλικά όπως το υαλουρονικό. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν και οι πρώτοι που ενθουσιάστηκαν όταν παρουσιάστηκε στο προσκήνιο η αυτόλογη μεσοθεραπεία με το δικό μας πλάσμα χωρίς προσμίξεις και βελτιωτικά.  Οι περισσότεροι απο αυτούς τους ανθρώπους όμως είχαν ήδη φτάσει στο κρίσιμο σημείο όπου η ηλικία άρχισε ήδη να φαίνεται στο πρόσωπο και στο σώμα τους. Σε αυτούς τους ενδιαφερόμενους η μέθοδος υποσχέθηκε πολλά.  Μερικά κέντρα βάσισαν όλη τους την θεραπεία αντιγήρανσης σε αυτήν και μόνη τη μέθοδο.  Ενώ πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες δείχνουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της θεραπείας, οι κλινικές αναλύσεις και ο βαθμός ικανοποίησης αυτών που ήδη υποβλήθηκαν σε αυτή τη μέθοδο δεν μας έχει πείσει ακόμα ότι η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους ανεξαιρέτως που ενδιαφέρονται να μη γεράσουν και έτσι στο δικό μας κέντρο η συγκεκριμένη μέθοδος έχει ακόμη περιορισμένη χρησιμότητα.

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΜΕΘΟΔΩΝ

Στα χέρια μας έχει αποδειχθεί ότι τα καλύτερα αποτελέσματα, η αυτόλογη μεσοθεραπεια τα προσφέρει όταν συνδιαστεί με την μέθοδο της αυτομεταμόσχευσης λίπους δηλαδή, όταν συνδιάζεται πλάσμα, αυξητικοί παράγοντες και βλαστοκύτταρα ταυτοχρόνως στο ίδο πρόσωπο ή και σώμα. Τότε τα αποτελέσματα γίνονται πραγματικά θεαματικά απο τους τρεις -τέσσερις μήνες ενώ ταυτόχρονα οι άνδρες κυρίως (αλλά και οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό) αισθάνονται πιο υγιείς, πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη ευεξία. Το συνδιασμό αυτό τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα της λιπογλυπτικής προσώπου και σώματος αλλα καί της αντιγήρανσης  με βλαστοκύτταρα. Ζητήστε την !!!

 
     

 
  πίσω