ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση
Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική-βιολογική λιποαναρρόφηση
Βραζιλιάνικη Λιποπλαστική
Κοιλιοπλαστική
Γυναικολογική Πλαστική
Άυξηση Μυικού Όγκου
Σωσίβιο
Ανδρολογική Πλαστική
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Βραζιλιάνικη Λιποπλαστική
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Βραζιλιάνικη Λιπογλυπτική - Λιποπλαστική

 
     
 
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
Ο ΡΟΛΟΣ  ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Πότε πρέπει να απευθυνθούμε στον πλαστικό χειρουργό για να διορθώσουμε το πρόβλημα του τοπικού πάχους?
Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση, που ενδέχεται κάποια στιγμή να μας απασχολήσει, είναι κυρίως προσωπική επιλογή της ενδιαφερόμενης. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί στη χώρα μας, η πλαστική χειρουργική είναι σχετικά καινούργια ειδικότητα και γι αυτόν το λόγο είναι πιθανό να γίνουν «παρεξηγήσεις» μεταξύ της ασθενούς και του γιατρού.

Γι αυτό, πολλοί γιατροί προτιμούν οι γυναίκες να φτάνουν στο ιατρείο τους αφού έχουν δοκιμάσει πρώτα όλες τις εναλλακτικές λύσεις, ακόμη κι αυτές που δεν είναι βέβαιο ότι αποδίδουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τη στιγμή που θα φτάσουν στον πλαστικό, να είναι...καλοί ασθενείς.

Να ακολουθούν, δηλαδή, τις οδηγίες του γιατρού και να έχουν αποδεχτεί μέσα τους την επέμβαση, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια καλή σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του γιατρού και της ασθενούς. Μια παγίδα από την οποία κινδυνεύουμε όταν απευθυνόμαστε στον πλαστικό χειρουργό, χωρίς  να έχουμε δοκιμάσει πρώτα άλλες λύσεις, είναι να μετανιώσουμε και αισθανθούμε άσχημα με τον εαυτό μας.
 
Να τον «κατακρίνουμε», δηλαδή, επειδή κατέφυγε σε μια «εύκολη» λύση ματαιοδοξίας αντί να προσπαθήσουμε πρώτα με άλλους τρόπους. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι άλλες λύσεις δεν αποδίδουν. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό οι γυναίκες που απευθύνονται στους πλαστικούς χειρουργούς να είναι έτοιμες ψυχολογικά και να έχουν καλή πληροφόρηση.

Ο γιατρός είναι στο πλάι τους για να τις ενημερώσει και αν καλύψει όλες τις απορίες τους,  έτσι ώστε,  όταν φτάσουν στο χειρουργείο, να είναι απαλλαγμένες από το φόβο και σίγουρες για τα αποτελέσματα. Το πώς μπορεί να παρέμβει ένας πλαστικός χειρουργός στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους εξαρτάται  σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία της ασθενούς.

Έτσι, όσο νεότερες είμαστε τόσο πιο σφριγηλοί είναι οι ιστοί, γεγονός που εγγυάται και καλύτερο αποτέλεσμα. Άρα, λοιπόν, αν έχουμε σκοπό να αντιμετωπίσουμε χειρουργικά το τοπικό πάχος, καλό είναι να απευθυνθούμε στον ειδικό χειρουργό όσο το δυνατόν  νωρίτερα ηλικιακά.

Λιποαναρρόφηση, λιποπλαστική, λιπόλυση, τι σημαίνουν?
Οι εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, είναι ραγδαίες. Σήμερα ένα μεγάλο μέρος της όλης διαδικασίας έχει να κάνει με το περιεχόμενο της τοπικής δυσμορφίας του δέρματος που ονομάζουμε «τοπικό πάχος». Η δυσμορφία, τα ψωμάκια που βλέπουμε στον καθρέφτη σε κάποια σημεία του σώματός μας, αποτελείται από το δέρμα που φουσκώνει, από το λίπος που υπάρχει κάτω από το δέρμα και ορισμένα διαφράγματα που συγκρατούν το λίπος στη θέση του.

Κατ' αρχάς, λοιπόν, το θέμα είναι η αποδέσμευση του λίπους που θέλουμε να αφαιρέσουμε από τον οργανισμό. Πρέπει πρώτα να απαντηθεί η ερώτηση...  μέρος του λίπους που θα αφαιρεθεί, θα ξαναχρησιμοποιηθεί (ανακυκλωθεί) ώς βλαστοκύτταρα ή όχι???  Αυτό όχι, η αφαίρεσή του μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους: μηχανική τριβή, υπέρηχοι εσωτερικά ή χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η μια μέθοδος ονομάζεται λιποαναρρόφηση κενού, η δεύτερη λιποαναρρόφηση με υπερήχους και η τρίτη ηλεκτρικά υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση.

Η αποδέσμευση του λίπους χειρουργικά γίνεται με τη χρήση μιας μικροσκοπικής κάνουλας, η οποία έχει τη δυνατότητα να κινείται με διάφορους τρόπους κάτω από το δέρμα. Σχετικά με την κίνηση της κάνουλας, ο ένας τρόπος είναι να κάνει παράλληλες κινήσεις, παράλληλα τούνελ, και ο δεύτερος να δημιουργηθεί με την κίνησή της ένα πλέγμα.Στην πρώτη περίπτωση λέγεται απλή λιποαναρρόφηση και στη δεύτερη λιποπλαστική ή δικτυωτή λιποπλαστική. Με τη δεύτερη αυτή τεχνική επιτυγχάνεται, παράλληλα, επιπλέον σύσφιξη στην περιοχή απ' όπου αφαιρέθηκε λίπος.

Μια καινούργια μέθοδος, συνέχεια της δεύτερης τεχνικής, ονομάζεται βραζιλιάνικη λιποπλαστική και είναι η επανατοποθέτηση του λίπους που αφαιρέσαμε, σε άλλα προβληματικά σημεία του δέρματος, όπως στα «βαθουλώματα» που προκαλεί  η κυτταρίτιδα.

Μια άλλη εφαρμογή της βραζιλιάνικης λιποπλαστικής είναι η τοποθέτηση του λίπους που αφαιρέθηκε στο επάνω σημείο του γλουτού, που δίνει μια διαφορετική όψη στο πόδι και την εντύπωση ότι έχει «μακρύνει». Αυτή διαδικασία, που ονομάζεται ανακατανομή του λίπους, μπορεί να αλλάξει την εικόνα του σώματός μας, όπως μας βεβαιώνουν οι ειδικοί. Η μέθοδος στηρίζεται επισης και μπορει να συνδυαστεί στην είσοδο βελόνων αντί κάνουλας στα σημεία του τοπικού πάχους, δημιουργώντας ένα πλέγμα. Οι βελόνες αυτές κινούνται με ηλεκτρισμό και προκαλούν θραύση των λιποκυττάρων, «χτίζοντας» ένα δίκτυο που βοηθά στη σύσφιξη  του δέρματος. Aυτη η μεθοδος λέγεται "δικτυωτη".

Η Βραζιλιανικη λιποπλαστικη και οι συνδυασμοι της με αλλες μεθοδους ειναι αυτη τη στιγμη η νεότερη πιο ανωδυνη και ασφαλεστερη μέθοδος που εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Συνδυαζεται και με την ηλεκτρικά υποβοηθούμενη λιπόλυση ή λιποπλαστική (P.A.L: Power Assisted Lipoplasty) και την λειζερ λιπολυση η οποια ειναι iδανικη μεθοδος για το προγουλι, την εσω επιφανεια των μηρών, τα μπράτσα, την πλατη και την προσθια επιφανεια της μασχαλης. Γινεται σε εξωτερικο χειρουργείο, χωρις νοσηλεια. Μπορει να συνδυαστει με κλασσικη λιποαναρροφηση η με βραζιλιανικη λιπογλυπτικη, λιποπλαστικη, σκιν  νείντλιγκ  και  θρέντιγκ σε κλινικη, παλι χωρις νοσηλεια .Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ -  ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Οι περισσότερες απο εσάς έχετε θαυμάσει τα υπέροχα κορμιά των μοντέλων που βλέπουμε σε περιοδικά ή στην τηλεόραση και την παντελή έλλειψη λίπους σε όλα τα σημεία του σώματός τους και κυρίως στους γοφούς.

Σημείο στο οποίο οι περισσότερες μεσογειακές γυναίκες  έχουν συσσωρευμένο περιττό-από αισθητική άποψη- πάχος.   Όσες απο τις ενδιαφερόμενες έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο προσπαθούν να το εξαφανίσουν με εξαντλητικές δίαιτες, ειδικές κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή με ασκήσεις γυμναστικής. Και όταν, πλέον, καταλάβουν ότι δεν καταφέρνουν και πολλά, σκέφτονται τη λιποπλαστική.

Μια χειρουργική επέμβαση για την οποία απο τη στιγμή της πρώτης - ενημερωτικής περισσότερο - επίσκεψης στο γιατρό υπόσχεται πολλά. Το πιθανότερο είναι να σκεφτούν ότι μια χειρουργική επέμβαση για αισθητικούς λόγους είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είναι ματαιόδοξες, όμως το σίγουρο είναι ότι τα «ψωμάκια», πρέπει να φύγουν τώρα και μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει σήμερα. Η τεχνική είναι υγρή (tumescent wet) ατραυματική και ανώδυνη.


Τι είναι Λιποπλαστική  ;

 Είναι η μέθοδος με την οποία αφαιρείται λίπος απο περιοχές όπως κοιλιά, γλουτοί και γόνατα με σκοπό να τοποθετηθεί στα κενά που αφήνουν τα ψωμάκια πάνω απο τους γλουτούς, έτσι ώστε να φαίνονται πιο ψηλά και πιο σφιχτοί με καλύτερο και πιο αρμονικό περίγραμμα. Πρόκειται για τη χρήση του ίδιου του λίπους που αφαιρέθηκε κατά τη λιποαναρρόφηση και επανατοποθετείται στην ίδια περιοχή που έχει θεραπευτεί απο τη συσσώρευση λίπους, ώστε να εξαφανιστεί τόσο η κυτταρίτιδα όσο και οι αντιαισθητικές εμβυθίσεις που ίσως έχουν δημιουργηθεί απο προηγούμενες λιποαναρροφήσεις ή από τη χαλάρωση των ιστών λόγω της εμμηνόπαυσης.

Η τεχνική αυτή
που προέρχεται απο βραζιλιάνους πλαστικούς χειρουργούς. είναι ιδανική για γυναίκες με χαμηλούς, λιγότερο χαλαρούς  γλουτούς και καλοσχηματισμένο, σφριγηλό τοπικό λίπος.Επίσης χρησιμοποιείται στις νεαρές γυναίκες που έχουν γλουτούς σε τετράγωνο αντί καμπυλό σχήμα με δυσμορφίες (ψωμάκια). Μια νέα θεαματική εφαρμογή της τεχνικής λιποανακύκλωσης που έχει δώσει πολύ σπουδαία αποτελέσματα στα χέρια μας τελευταία. Αυτή είναι λοιπόν η λιποπλαστική .


Εάν η τεχνική γίνει με κάνουλες 2 χιλιοστών και μία απομακρυσμένη οπή, τότε περισσότερο απο 50% του λίπους παραμένει και δίνει ένα μόνιμο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο εάν μερικά χρόνια αργότερα μέσω της αναννεωτής δράσης των λιποκυττάρων που συμπεριφέρονται ώς βλαστοκύττραρα.

Οι περισσότεροι χειρουργοί χρησιμοποιούν την υγρή τεχνική (ή tumescent) που μειώνει την ποσότητα του χαμένου αίματος και επιτρέπει στο λίπος να μετακινείται με ασφάλεια. Η χειρουργική διαδικασία περιλαμβάνει μία ένεση, η οποία στη σύνθεσή της περιέχει φυσιολογικό ορό, τοπικό αναισθητικό, ένα φάρμακο που μειώνει τις μετεγχειρητικές εκχυμώσεις και άλλες χρήσιμες ουσίες που βελτιώνουν την τεχνική. Η ένεση γεμίζει τους ιστούς έτσι ώστε ο μεταλλικός σωλήνας πάχους ενός χιλιοστού που χρησιμοποιείται για να αποκομισθεί  το λίπος μπορεί να γεμίσει τους ιστούς εύκολα και να μειώσει το οίδημα. Ακολούθως,  το λίπος θα συπεριφερθεί ως το τέλειο δομικό υλικό και η κυτταρίτιδα θα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, το δε αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.  

Τα καλά νέα είναι ότι όταν τα εξογκώματα και οι προεξοχές διορθώνονται με λιποπλαστική δεν πρόκειται να εμφανιστούν ξανά, με την προυπόθεση όμως να προσέξετε και εσείς. Να προσέξετε το βάρος σας, να γυμναζόσαστε συχνά και να τρέφεστε υγιεινά, ώστε να διατηρήσετε το νέο, όμορφο σχήμα του σώματός σας, που τώρα απόκτησα.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

 Τρείς απλοί κανόνες είναι καλό να ακολουθηθούν το βράδυ πριν την επέμβαση.

1)Κάνουμε ένα ζεστό μπάνιο,  που μας βοηθά στο να αποκοιμηθούμε ευκολότερα.

2)Τρώμε κάτι ελαφρύ αποφεύγοντας το αλκοόλ.

3)Μπορούμε να πιούμε και κάποιο αφέψημα για χαλάρωση. Την ημέρα της επέμβασης πρέπει να είμαστε 
    νηστικοί 7 ώρες πριν γιατί η παρουσία τροφής στο στομάχι προκαλεί διαταραχές στην διαδικασία της 
    αναισθησίας.


ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ  

Από την ποσότητα του λιπώδους ιστού που θα αφαιρεθεί, προσδιορίζεται και το είδος της αναισθησίας.

Τοπική :
Γίνεται όταν η λιποαναρρόφηση αφορά 2-4 σημεία όπως το εσωτερικό μέρος του γονάτου και τα ψωμάκια στους μηρούς. Στην περιοχή αυτή ο αναισθησιολόγος χορηγεί ένα κρύο μείγμα αναλγητικών και αναισθητικών. Είναι ιδανική για την λιποπλαστική.

Γενική : Δεν την προτιμούμε, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όταν η ενδιαφερόμενη αισθάνεται ελαφρύ άγχος. Χορηγείται ενδοφλεβίως και με τις μοντέρνες τεχνικές μπορούμε να χορηγούμε μόνο τα απαραίτητα φάρμακα και να ελέγχουμε συνεχώς τις ζωτικές λειτουργίες. Έτσι μετά από λίγες ώρες ο ασθενής επανέρχεται και το βράδυ της επέμβασης μπορεί να γυρίσει σπίτι του. Είναι απολύτως ασφαλής και η επιλογή μας για τους πολύ υπέρβαρους ενδιαφερόμενους.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
Η λιποαναρρόφηση - λιποπλαστική μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Η επέμβαση διαρκεί από μισή μέχρι 1 1/2 ώρες και γίνεται με σύστημα day- Clinic (23.59''). Μην ξεχνάμε ζούμε στην εποχή της ανακύκλωσης. Αυτή είναι η πιο λογική λύση στην λιπογλυπτική, την μόνη μέθοδο που επιτυγχάνει ανόρθωση γλουτών με φυσικό τρόπο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ  
Η ενδιαφερόμενη  μπορεί για λίγη ώρα να βρίσκεται σε κατάσταση ευφορίας, είναι σίγουρα ικανοποιημένη και δεν υπάρχει πόνος. Για ένα μήνα προτείνεται η χρήση ενός κορσέ την ημέρα και μπορούν να γίνουν και κάποια λεμφικά μασάζ εάν ο χειρουργός συμφωνεί. Το ελαφρύ πρήξιμο και οι εκχυμώσεις έχουν εξαφανισθεί μετά από μια μόλις εβδομάδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ  
Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ποιότητα του δέρματος (ελαστικό, λιγότερο ελαστικό), επίσης από την εμμηνόπαυση, από τον σωματότυπο του ασθενούς και από τον μυϊκό τόνο. Το αισθητικό αποτέλεσμα συνήθως είναι πολύ καλό και πολλές φορές η σιλουέτα ανασχεδιάζεται με πολύ αρμονικό τρόπο. Ο ασθενής όμως δεν πρέπει να ξεχνάει ότι εάν αυξηθεί το βάρος του, θα έχει ως συνέπεια την ανακατανομή του λίπους στην σωματική επιφάνεια. Σημαντικότατη πάντως είναι η επιλογή του πλαστικού χειρουργού που θα πρέπει να είναι έμπειρος για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ  ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
Η ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ


  Δεν είναι μια μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας αλλά αφαίρεσης λίπους που βρίσκεται συγκεντρωμένη σε κάποια σημεία του σώματός μας.   Η κυτταρίτιδα είναι μια πραγματική εκφυλιστική χρόνια κατάσταση προκαλούμενη από την απώλεια τόνου των αρτηριακών αγγείων και η οποία δημιουργεί μια ελάττωση στην ταχύτητα ροής του αίματος, με αποτέλεσμα τα μικροαγγεία να "δουλεύουν" πιο πολύ για να θρέφουν την περιοχή που βρίσκονται τα λιπώδη κύτταρα.

Αυτή η κατάσταση προκαλεί μια χαλάρωση των αγγειακών τοιχωμάτων και στη συνέχεια μια μεγαλύτερη διαπερατότητα: από πρακτικής άποψης τα αγγεία ελευθερώνουν την υγρή μορφή του αίματος (ορός) το οποίο εναποτίθεται μεταξύ ενός λιποκυττάρου και του άλλου και δημιουργεί αυτή την όψη της "φλούδας πορτοκαλιού". Συνήθως κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος συνυπάρχουν και σίγουρα η λιποαναρρόφηση μπορεί να απορροφήσει ένα μέρος "άρρωστου" ιστού, αλλά ο εναπομείνας ιστός παραμένει παθολογικός. Γι' αυτό πρέπει να εφαρμοσθεί η βραζιλιάνικη μέθοδος της λιποπλαστικής που βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα. Σε συνδυασμό με την ηλεκτρολιποδιάλυση το αποτέλεσμα είναι άριστο.


ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

  Σήμερα ακολουθείται αυτή η νέα βελτιωμένη και  θεαματική εφαρμογή της τεχνικής της κλασσικής  λιποαναρρόφησης η οποία έχει δώσει πολύ σπουδαία αποτελέσματα,   Πρόκειται για τη χρήση του ίδιου του λίπους που αφαιρέθηκε κατά τη λιποαναρρόφηση, το οποίο χρησιμοποιείται για να επανατοποθετηθεί στην ίδια περιοχή που έχει θεραπευτεί από τη συσσώρευση του λίπους, ώστε να βελτιωθούν αισθητά και μακροχρόνια τόσο η κυτταρίτιδα όσο και οι αντιαισθητικές εμβυθίσεις, που ίσως έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες λιποαναρροφήσεις. Σίγουρα το λίπος θα συμπεριφερθεί ως το τέλειο δομικό υλικό και η κυτταρίτιδα θα έχει αφαιρεθεί κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτή η εντυπωσιακή τεχνική ονομάζεται «λιπογλυπτική της κυτταρίτιδας».


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Η λιποπλαστική γλουτών συνδυάζεται απο το 2010 με την μέθοδο του skin needling

Ο συνδιασμός αυτός είναι η ιδανική μέθοδος για την βελτίωση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται σε πολλά γυναικεία σώματα με μικρού ή μέτριου βαθμού κυτταρίτιδα. Τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιό θεαματικά γιατί  οι ενέργειες αθροίζονται και αλληλοσυμπληρώνονται.

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται και με ταυτόχρονη χρήση body tight
ραδιοσυχνοτήτων (RF)
Το Body Tight είναι ένα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος, σχεδιασμένο ειδικά για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη.


 
     

 
 
Click here
Βραζιλιάνικη Λιπογλυπτική και Skin Needling (κυτταρίτιδα - τοπικό λίπος - δερματική χαλάρωση - μικρές ραγάδες)
 
Click here
Βραζιλιάνικη Λιπογλυπτική και Skin Needling (κυτταρίτιδα - τοπικό λίπος - δερματική χαλάρωση - μικρές ραγάδες)
 
Click here
Βραζιλιάνικη Λιπογλυπτική και Skin Needling (κυτταρίτιδα - τοπικό λίπος - δερματική χαλάρωση - μικρές ραγάδες)
 
Click here
Βραζιλιάνικη Λιπογλυπτική και Skin Needling (κυτταρίτιδα - τοπικό λίπος - δερματική χαλάρωση - μικρές ραγάδες)
 
 
  πίσω