ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση
Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική-βιολογική λιποαναρρόφηση
Βραζιλιάνικη Λιποπλαστική
Κοιλιοπλαστική
Γυναικολογική Πλαστική
Άυξηση Μυικού Όγκου
Σωσίβιο
Ανδρολογική Πλαστική
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Σωσίβιο
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Σωσίβιο

 
     
 

 

 

Το αντιαισθητικό ΄σωσίβιο΄


 Όταν η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και τη μέση είναι συμπαγής και δεν μειώνεται ούτε με την δίαιτα, ούτε με τοπικές θεραπείες, είναι δυνατόν να απευθυνθεί κανείς στην αισθητική χειρουργική, που διαθέτει διάφορες λύσεις, λιγότερο ή περισσότερο επιθετικές, για να διασπάσουν τα κύτταρα λίπους και να βοηθήσουν να διαλυθούν.


1) HYPOXI (Στοχευμένο Αδυνάτισμα)

Για να απομακρυνθεί το τοπικό πάχος και να βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας, τα καίρια σημεία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στοχευμένα. Αυτό ακριβώς κάνει η μέθοδος HYPOXI, η οποία στοχεύει το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος, με το μοναδικό συνδυασμό της θετικής πίεσης, της αρνητικής πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης.

Η μέθοδος Hypoxi, με τον μοναδικό συνδυασμό της εναλλασσόμενης πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης, στοχεύει στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος. Η εναλλασσόμενη υψηλή και χαμηλή πίεση, ενεργοποιεί τους ιστούς στις προβληματικές περιοχές όπου το λίπος είναι αποθηκευμένο, επιτρέποντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων από τις συγκεκριμένες περιοχές.

Η στοχευμένη διέγερση του μεταβολισμού, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες σε σημεία του σώματος όπως: Κοιλιά και "σωσίβιο"  

Το πρόγραμμα Hypoxi ολοκληρώνεται ύστερα από 12 συνεδρίες με 3 επισκέψεις εβδομαδιαίως.

 

2) LASER

Η Laser-lysis (που σημαίνει διάσπαση με ακτίνες laser) είναι μια τεχνική αισθητικής χειρουργικής που βασίζεται στη χρήση ακτινών laser που ονομάζονται  Νeodimio yag και που, όταν εισχωρήσουν κάτω από το δέρμα, βομβαρδίζουν τη μεμβράνη των λιπωδών κυττάρων, απελευθερώνοντας το λίπος που περιέχεται στο εσωτερικό τους.

Ο χειρούργος πραγματοποιεί τοπική αναισθησία, και ύστερα εισάγει μια οπτική ίνα στο στρώμα του λίπους που πρέπει να εξουδετερωθεί. Σε αυτό το σημείο δρά το laser και με πολύ λεπτές κινήσεις προχωρά εμπρός και πίσω την οπτική ίνα καταστρέφοντας τα λίποκύτταρα. Στο τέλος τοποθετεί δυο μικρά τσιρότα.

Τα αποτελέσματα της λιπολυσης με Laser είναι αρκετά γρήγορα αν και δεν είναι άμεσα. Το λίπος δεν απομακρύνεται από τον οργανισμό αλλά αφήνεται στο σώμα έτσι ώστε να αποβληθεί με φυσικό τρόπο.

 

3) Κλασική λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση (ή λιπογλυπτική) είναι μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει να εξαφανίσει τα αποθέματα λίπους που υπάρχουν στους μηρούς, στην κοιλιά, στους γλουτούς. Πραγματοποιείται όταν υπάρχει μια συσσώρευση λίπους που αποδεικνύεται επίμονη σε όλες τις αισθητικές θεραπείες. Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική ή γενική  αναισθησία, ανάλογα με την ποσότητα λίπους που θα αφαιρεθεί. Μετά την  τοπική αναισθησία ο χειρούργος πραγματοποιεί μια μικρή οπή κάτω από την πάσχουσα περιοχή αρκετή για να εισχωρήσει μια ειδική κάνουλα συνδεδεμένη με μηχάνημα νέας τεχνολογίας και έτσι η περιοχή εκκενώνεται δημιουργώντας τη νέα εικόνα της λεπτής μέσης. Αν επιθυμούμε πιο όμορφους γλουτούς, ωμούς ή θώρακα (για εκείνους πχ που ασχολούνται με το body-building) , η κάνουλα είναι συνδεδεμένη με σύριγγα και μέρους του λίπους που αποδεσμεύεται επανατοποθετείται στις συγκεκριμένες περιοχές δίνοντας το επιθυμητό σχήμα.                                                                

Στο  τέλος της επέμβασης  η περιοχή επιδένεται με μια ελαστική υφασμάτινη ζώνη και μετά την πάροδο μιας έως επτά  ωρών, ο ενδιαφερόμενος φεύγει για το σπίτι του.

Τα αποτελέσματα είναι οριστικά στους 4-6 μήνες αλλά ορατά αμέσως.  

Μετά την λιποαναρρόφηση, το δέρμα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο προφίλ. Είναι μία πολύ σημαντική προοδευτική διαδικασία για να συγχρονιστεί το δέρμα με το υποδόριο στρώμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να βοηθηθεί μέσω μασάζ που μπορεί να υποβληθεί κάποιος τις επόμενες της επεμβάσεως ημέρες.

 

4) Γράμμωση

Μέσω  μιας απλής και ανώδυνης τεχνικής, της δικτυωτής υποδόριας λιπόλυσης (διαδικασία μέσω  της δημιουργίας  ενός εσωτερικού πλέγματος) , είναι τώρα πλέον εφικτό να δημιουργηθεί το αποτέλεσμα που πολλοί εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου θαυμάζουν και επιθυμούν αλλά δεν έχουν ούτε τον χρόνο ούτε την υπομονή να αποκτήσουν μέσω της γυμναστικής: η διαμόρφωση τέλειων σε όψη και μόνιμων σε διάρκεια ‘κοιλιακών’.

 
 

Μετα την επέμβαση….

 

Coccon Duotechnology

 Το Coccon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς - στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του σώματος για ρευστοποίηση του λίπους και αντιμετώπιση όλων των σταδίων και τύπων της χαλάρωσης στην κοιλιά, το σωσίβιο καθώς και άλλα σημεία του σώματος.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο γιατρός θα σας προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στη δικές σας ανάγκες, την ιδιοσυγκρασία σας και το βαθμό του αισθητικού σας προβλήματος.

Επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συνιστώνται για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γενικά, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 10, ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, την ανατομική περιοχή, τον τρόπο ζωής και διατροφής σας. Μετά το πέρας όλων των συνεδριών είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 10 έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο γιατρός.

 
     

 
  πίσω