ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση
Λιποαναρρόφηση
Λιπογλυπτική-βιολογική λιποαναρρόφηση
Βραζιλιάνικη Λιποπλαστική
Κοιλιοπλαστική
Γυναικολογική Πλαστική
Άυξηση Μυικού Όγκου
Σωσίβιο
Ανδρολογική Πλαστική
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Λιπογλυπτική-βιολογική λιποαναρρόφηση
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Λιπογλυπτική

 
     
 

=Bodytite…. Τί είναι;

Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη επέμβαση που μας έρχεται απο τη Βραζιλία! Η βραζιλιάνικη λιπογλυπτική (BodyTite)είναι μια χειρουργική επέμβαση που μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και φυσικά βοηθάει στη καταπολέμηση του τοπικού πάχους και στη δυσμορφία του σώματος. Με την επέμβαση αυτή έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε λίπος από μια περιοχή (πχ. κοιλιά ή γλουτούς) και να το προσθέσουμε όπου χρειάζεται (πχ. ρυτίδες) ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσουμε για τον τονισμό των καμπυλών μας (πχ. αύξηση στήθους). Εκτός των άλλων η μέθοδος αυτή λόγω της θέρμανσης του δερματικού και λιπώδους ιστού μας καταφέρνει και τη σύσφιξη του δέρματος μας με αποτέλεσμα να μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να παρουσιάσουμε χαλάρωση στο μέλλον! Διαφέρει από την κλασσική μέθοδο λιποαναρρόφησης  ως προς τα εμφανή και άμεσα αποτελέσματα, τα οποία είναι σαφώς καλύτερα από άποψη δερματικής χαλάρωσης..

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα μπορούν να χαρακτηριστούν μόνιμα σε βάθος κάποιων ετών, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη μεγάλη αυξομείωση βάρους, ακόμη και τότε όμως το σώμα σας θα είναι πιο όμορφο από ότι θα ήταν εάν δεν είχε προηγηθεί η επέμβασή μας..

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
Πώς γίνεται;

Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία και η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις καθημερινές της δραστηριότητες. Πρόκειται για μικρές οπές στις οποίες χορηγείται ειδικό κοκτέιλ διάλυμα τοπικής αναισθησίας. Ακολούθως ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί κάποιες μικροκάνουλες συνδεδεμένες με ειδικές σύριγγες που δημιουργούν κενό αέρος και συλλέγει το λίπος προς επανατοποθέτηση με καλλιτεχνικά κριτήρια…..Το «θαύμα» έγινε !! Το σώμα με σχήμα «αχλάδι» ή «μήλο» έγινε πιο λεπτό,, με πιο όμορφους γλουτούς, πιο ψηλά πόδια. και σχήμα «κλεψύδρας» …!!!

 
     

 
  πίσω