Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Πλαστική χειρουργική Δρ. Ι. Λύρας

 
     
 
Η Πλαστική Χειρουργική είναι μία ειδικότητα της Ιατρικής Επιστήμης που ασχολείται με την απόδοση της "αρμονίας" και της "ομορφιάς" στις "γραμμές" του προσώπου και του σώματος του ανθρώπου. Η Πλαστική Χειρουργική, είτε αισθητική είτε επανορθωτική, είναι ενιαίος κλάδος της Χειρουργικής ο οποίος δεν βασίζεται τόσο στην φιλοσοφική έννοια της "θεραπείας" όσο στην φιλοσοφική έννοια της "αποκατάστασης" των φυσιολογικών σχημάτων του ανθρώπινου υλικού. Ένα μεγάλο και πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της Πλαστικής Χειρουργικής ασχολείται με "επιπτώσεις του χρόνου" πάνω στην "ανθρώπινη ομορφιά". Υπάρχουν επίσης αρκετές περιπτώσεις στις οποίες η αρμονία των γραμμών μπορεί να έχει διαταραχθεί από ατυχήματα, μπορεί όμως και να μην υπήρξε ποτέ από τη γέννηση κιόλας του ανθρώπου (στην περίπτωση των γενετικών δυσμορφιών) ή απλά και μόνο επειδή το άτομο δεν γεννήθηκε όμορφο. Ο Πλαστικός Χειρουργός ασχολείται με σεβασμό με την συντήρηση του έργου της Φύσης και βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται αποδεκτοί από το κοινωνικό σύνολο με το οποίο συνυπάρχουν. Η ίδια η Φύση είναι εκείνη που προσδιορίζει τι είναι όμορφο ή καλύτερα τι δεν είναι όμορφο. Η Πλαστική Χειρουργική αυξάνει την αυτοεκτίμηση, τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπεια του ατόμου που θα την επιλέξει κάνοντάς το ακόμη πιο ευτυχισμένο.

Ο παρών δικτυακτός χώρος απευθύνεται σε εκείνους που έλκονται από την θεαματική αυτή ειδικότητα της Ιατρικής και της Τέχνης, τόσο υποψήφιους ενδιαφερόμενους όσο και νέους πλαστικούς χειρουργούς που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την ενημέρωσή τους.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην συνεχή αναζήτηση "νέων ιδεών" που βασίζεται όμως στα "κλασικά ιδεώδη".  {new ideas - classical ideals} Εδώ θα βρείτε αυτή τη φιλοσοφία γραμμένη με απλό τρόπο στα κείμενα που ακολουθούν.Οι νέες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής που περιγράφονται μέσα στην ιστοσελίδα μας, αποτελούν συνέχεια των κλασσικών τεχνικών, όμως είναι προσαρμοσμένες στις νέες ανάγκες ομορφιάς.

Η νέα έκδοση το ιστοτοπού μας ανέβηκε στο διαδίκτυο το Καλοκαίρι του 2011, ακριβώς για να συμβολίσει μία νέα εποχή για την ανάλυση της πλαστικής χειρορυγικής ιδωμένη και περιγεγραμμένη μέσα από την προσωπική μας οπτική γωνία. 

 

 
  Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
 
  Αυξητική πλαστική μαστών
  Μειωτική πλαστική μαστών
 
  Μαστοπηξία
  Εισολκή θηλών
 
  Γυναικομαστία
  Μάτια
 
  Πρόσωπο
  Ωτοπλαστική
 
  Αναισθησία
  Επούλωση των ιστών
 
  Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
  Η Φωτογραφία
 
  Δείτε Φωτογραφίες