Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Ωτοπλαστική

 
     
 
Η νέα τεχνική ωτοπλαστικής

Η νέα τεχνική ωτοπλαστικής δηλαδή πλαστικής αφεστώτων ώτων σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 1999 και βελτιώθηκε από την ομάδα μας το Φεβρουάριο 2000 οπότε και εφαρμόστηκε σε 707 μέχρι στιγμής άτομα με το πρόβλημα αυτό στην Ελλάδα.

 
περισσότερα...
 
Πως γίνεται

Για να επιτευχθεί αυτό γίνεται μία μικρή οπή στο οπίσθιο μέρος του πτερυγίου μέσω της οποίας και με τη βοήθεια ενός μικρού ειδικού εργαλείου με το σχήμα της λόγχης, επιτυγχάνεται η χαλάρωση της μνήμης, του χόνδρου, του ωτός, και δίδεται σε αυτό το φυσικό σχήμα, τύπου «Υ» που χαρακτηρίζει τα ωτά όσων δεν έχουν το αισθητικό αυτό πρόβλημα.
 
περισσότερα...
 
Ο χρόνος της επέμβασης ;

Η επέμβαση γίνεται πολύ γρήγορα σε (20΄) σε περιβάλλον εξωτερικού μικρού χειρουργείου και με τοπική νάρκωση, χωρίς βεβαίως, να υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία του ενδιαφερόμενου αφού είναι αδύνατον να συμβεί οποιαδήποτε επιπλοκή όπως αλλεργία, αιμορραγία ή μόλυνση με αυτή την τεχνική.
 
περισσότερα...
 
Γίνεται σε παιδιά ;

Η νέα μέθοδος ωτοπλαστικής, μπορεί να εφαρμοστεί σε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας αφού δεν περιλαμβάνει καμία παρέμβαση στις συνθήκες ανάπτυξης του μεγέθους του αυτιού αν και είναι γνωστό ότι το αναλογικό μέγεθος αυτού του οργάνου θεωρείται σχεδόν οριστικό στην ηλικία των έξι ετών.
 
περισσότερα...
 
Μετά την επέμβαση ;

Η τεχνική δεν προϋποθέτει τοποθέτηση επιδέσμων ούτε αποχή από την εργασία ή το σχολείο, δεν περιλαμβάνει μετεγχειρητικό πόνο όπως οι κλασικές τεχνικές, δεν περιλαμβάνει κοπή μετεγχειρητικών ραμμάτων αφού βασίζεται στην ενδοχειρουργική μέθοδο διαμόρφωσης της ανατομίας του σκελετού του ωτός και μόνο, χωρίς να παρεμβαίνει στο δέρμα του οργάνου αυτού.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 1 από 1
1