Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Πρόσωπο

 
     
 
Τι αλλαγές υφίσταται με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπο και το σώμα μας;
Αναπόφευκτα η ομορφιά αλλάζει με την ηλικία. Στα 17-18 χρόνια ακόμα και μερικές ασχήμιες φαίνονται ελκυστικές χάρη στη λάμψη της νεότητας. Αυτή η λαμπερή ομορφιά, δυστυχώς, διαρκεί μόνο όσο και η άνοιξη. Ανάμεσα στα 20 -30 χρόνια έρχεται η ενηλικίωση, οπότε όλα ξεκαθαρίζουν.
 
περισσότερα...
 
Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση;
Η κατάλληλη ηλικία για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της χαλάρωσης και της πτώσης είναι τα 40 χρόνια. Οι μίνι επεμβάσεις δίνουν έγκαιρα την εξειδικευμένη λύση σε όποιο από τα προβλήματα παρουσιαστεί.
 
περισσότερα...
 
Στο πρόσωπο τα σημάδια της γήρανσης είναι πιο εμφανή. Ποιοι χρειάζονται μίνι-λιφτ προσώπου;
Νέες γυναίκες γύρω στα 30 που το επάγγελμά τους απαιτεί να διατηρούν νεανική όψη χωρίς να φαίνονται χειρουργημένες, γυναίκες γύρω στα 35 που αδυνάτισαν απότομα κι έχουν χαλαρώσει και νέες γυναίκες που έχουν στο πρόσωπο τους μια καταθλιπτική ή επιθετική έκφραση, γυναίκες ανάμεσα στα40 και 50,με πολύ καλό δέρμα και καλά ζυγωματικά και πιγούνι, οι οποίες χρειάζονται ένα μίνι-λιφτ συντήρησης. Τέλος γυναίκες και άντρες στα 50, που έχουν χαλάρωση και ρυτίδες, αλλά λόγο εργασίας ή κοινωνικών συνθηκών δεν μπορούν να κάνουν ολοκληρωμένη επέμβαση.
 
περισσότερα...
 
Για τα μίνι-λιφτ μετώπου ακολουθούνται μοντέρνες τεχνικές ;
Σήμερα τα μίνι-λιφτ του μετώπου δεν απαιτούν την παλαιά στεφανιαία τομή. Μπορούν να γίνουν από δύο μικρές τομές στις πλάγιες βρεγματικές περιοχές και από εκεί, με τοπική αναισθησία, να επιτευχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας πολύ καλής επέμβασης.
 
περισσότερα...
 
Τι προσφέρει η συγκεκριμένη επέμβαση;
Η συμβολή του μίνι-λιφτ μετώπου είναι ανεκτίμητη για όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις βαθιές ρυτίδες έκφρασης και από την εικόνα κούρασης που συνήθως συνοδεύει την πτώση των φρυδιών και των βλεφάρων. Η επέμβαση αυτή βοηθά να απαλυνθούν οι δύο κάθετες βαθιές ρυτίδες ανάμεσα στα δύο φρύδια οι οποίες δίνουν μια άγρια έκφραση στους ανθρώπους που συχνά συνοφρυώνονται.
 
περισσότερα...
 
Ποιοι ενδιαφέρονται να κάνουν κροταφικό λίφτινγκ;
Το κροταφικό μίνι-λιφτ, γνωστό ως μίνι λίφτινγκ των μανεκέν, βοηθάει στην ανόρθωση της έξω πλευράς ματιών και φρυδιών δίνοντας μια μοντέρνα και νεανική εικόνα.
 
περισσότερα...
 
Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η βλεφαροπλαστική;Έχει μόνιμα αποτελέσματα;
Η βλεφαροπλαστική είναι η ιδανική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος και της συσσώρευση του λίπους στην περιοχή των ματιών.
 
περισσότερα...
 
Για ποιους είναι χρήσιμο το μίνι-λιφτ βλεφάρων;
Για νέες γυναίκες που έχουν σακούλες κάτω από τα μάτια, χωρίς να έχουν ρυτίδες, σε όσες έχουν βλέφαρα με κλίση προς τις κάτω, σε ώριμες γυναίκες ή άντρες που έχουν έντονα ή χαλαρά βλέφαρα με σακούλες που πρήζονται το πρωί ή με πολλές ρυτίδες. Για γυναίκες και άντρες 55-65 ετών, που δεν θέλουν να κάνουν λίφτινγκ, αλλά έχουν ρυτίδες, χαλάρωση και πτώση βλεφάρων. Για ηλικιωμένους που έχουν πεσμένα βλέφαρα, με μειωμένη όραση και συνεχής παραγωγής δακρύων εξαιτίας της χαλάρωσης και, τέλος, για όσους έχουν κάνει ήδη βλεφαροπλαστική και έχει αποτύχει.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 1 από 1
1