ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΛΕΠΤΗ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ
Πλαστική μικρών αρθρώσεων χειρός και ποδός.
Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων
Αισθητική ανδρικών έξω Γεννητικών Οργάνων
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ΛΕΠΤΗ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

 
     
 
Nέες χειρουργικές τεχνικές, που αποβλέπουν σε μικρότερες, λεπτότερες και ως εκ τούτου αποτελεσματικότερες άμεσα, αλλά κυρίως μακροχρόνια επεμβάσεις.
  • Στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική οi νέες χειρουργικές ανάγκες αφορούν  μικροεπεμβατικές τεχνικές για αρθροπλαστικές των μικρότερων αρθρώσεων και κυρίως της πηχεοκαρπικής (άκρο χέρι) ποδοκνημικής (άκρο πόδι, γάγγλιο, κότσι κλπ) και των δακτύλων κατά τις οποίες γίνονται αντικαταστάσεις των μικρών αρθρώσεων μέσω μικρότερων τομών του δέρματος και των μυών με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου νοσηλείας των ασθενών, τη γρηγορότερη κινητοποίησή τους και την ευκολότερη επάνοδο στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
  • Επίσης μιά πολύ νέα τεχνική προοδευτικής εξαφανίσεως των ενοχλητικών και αντιαισθητικών κιρσών, κυρίως στα όμορφα πόδια των γυναικών. Οι κιρσοί καταργούνται αισθητικά και ανώδυνα μέσω μίας μικρής οπής σε κάθε κιρσό (όχι τομής) και χωρίς την κλασσική λειτουργική επέμβαση ή τις σκληρηντικές ενέσεις για τις ευρυαγγείες (που διενεργούνται κυρίως απο αγγειοχειρουργούς).
  • Εκτός αυτών είναι επίσης εφικτή  με αποτελεσματικότητα η διόρθωση υποσπαδία, κύστεων και  η αποκατάσταση όρχεων με ειδικά εμφυτεύματα μέσω πολύ μικρών οπών .
  • Στην αισθητική πλαστική χειρουργική, οι μικροπαρεμβατικές τεχνικές συνιθίζονται στις μικρότερες κυρίως ηλικίες για μικρά προβλήματα όπως η θεραπεία της συσώρευσης λίπους στα κάτω βλέφαρα ή η αύξηση των χειλέων χωρίς την χρήση προσθετικών υλικών. Οι μικροεπεμβάσεις που προτείνουμε είναι η διαβλεννογόνιος βλεφαροπλαστική  (μόνο με εσωτερική αναρρόφηση), η επίτευξη  της γράμμωσης των κοιλιακών, της γάμπας και του τοπικού λίπους με λέιζερ λιπόλυση, η αυτομεταμόσχευση λίπους στις ρυτίδες και τη χαλάρωση του προσώπου και των γλουτών, η  χειλεοπλαστική με προώθηση του στοματικού βλεννογόνου με κρημνό V-Y και η ενδοσκοπική ανόρθωση προσώπου με μικρές οπές στο τριχωτό της κεφαλής. Υπάρχουν όμως και συνεχώς ανακαλύπτονται και άλλες μέθοδοι μικροπαραμβατικής αισθητικής πλαστικής χειρουργικής όπως π.χ. η αυξητική μαστών  με ραδιοσυχνότητες με οπή μέσω  του ομφαλού και  οι γυναικολογικές επεμβάσεις αισθητικής βελτίωσης των εξωτερικών γεννητικών οργάνων. (οσχεομειώση- λίφτινγ οσχέου, εμφύτευση τεχνητών όρχεων και αισθητική βελτίωση της μηροβουβωνικής περιοχής στους άνδρες)

 
     

 
  ΛΕΠΤΗ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ
 
 
Πλαστική μικρών αρθρώσεων χειρός και ποδός.
 
Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων
 
Αισθητική ανδρικών έξω Γεννητικών Οργάνων