ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων
Αισθητική ανδρικών έξω Γεννητικών Οργάνων
Πλαστική μικρών αρθρώσεων χειρός και ποδός.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Αισθητική ανδρικών έξω Γεννητικών Οργάνων
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 
ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΕΞΩ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


Κατα τη διάρκεια της εκπλήρωσης της στρατιωτικής μου θητείας ώς ειδικευόμενος ιατρός στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας στη Αθήνα (1985-1987), είχα την ευκαιρία να λάβω ειδικές γνώσεις ουρολογίας-ανδρολογίας απο τον πρωτοπόρο, τότε διευθυντή ουρολόγο, αξιωματικό ιατρό, , κ. Δημήτρη Καντζάβελο και άλλους άξιους συναδέλφους.  Συγκρατώ απο τότε την χρησιμότητα της αισθητικής και λειτουργικής πλαστικής χειρουργικης καί στην Ουρολογία και Ανδρολογία. Σήμερα σε συνεργασία με τους ειδικούς μας συνεργάτες ουρολόγους-ανδρολόγους,  χειρουργούμε υποσπαδία, χαλινό, σκληροατροφικό λειχήνα ή φίμωση ακροποσθίας, τατουάζ,, κύστεις ή δυσμοργίες του σχήματος του εφηβαίου και laser ιατρικη αποτρίχωση των έξω γεννητικών οργάνων τών ανδρών όπου υπάρχει σαφής ιατρική ένδειξη.

  •  ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΡΧΕΩΝ

Υπάρχουν ιατρικές καταστάσεις κατα τις οποίες ο ένας τουλάχιστον όρχις αφαιρείται ή καταστρέφεται αφήνοντας ένα δυσάρεστο κενό και την επακόλουθη δυσμορφία εντός του οσχέου...Σε άλλες περιπτώσεις, ο ένας τουλάχιστον όρχις (ο ανδρικός γεννητικός αδένας και ταυτόχρονα ένα απο τα σύμβολα ανδρισμού και ανδρικής ομορφιάς), απουσιάζει εκ γεννετής απο τον σάκο...Για κάθε νεαρό αγόρι που στη συνέχεια θα ενηλικιωθεί και θα περάσει αργότερα στην ώριμη ηλικία, η απουσία του όρχεος μπορεί να αποτελέσει αιτία έλλειψης αυτοπεποίθησης, ή και ψυχολογικής κατάπτωσης. Αυτή η συγκεκριμένη επέμβαση διενεργείται άνετα απο τον πλαστικό χειρουργό αφού στη διαδικασία δέν παρεμβάλεται καμία λειτουργική ενότητα του ουρογεννητικού συστήματος και έτσι θεωρείται αποκλειστικώς αισθητικής φύσεως..Επίσης , στην κλινική μας το ιατρικό απόρρητο είναι απόλυτα εγγυημένο.


 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 Η ένδειξη για να προχωρησει κάποιος στην τοποθέτηση τεχνητού όρχεος μπορει να  είναι η πρωτογενής απουσία, λογω γενετικής δυσμορφίας ή η αναγκαία αφαίρεση όταν αυτό απαιτηθεί για ιατρικούς λόγους.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Ο τρόπος αντιμετώπισης αυτής της έλλειψης , που συνήθως δημιουργεί όχι τοσο λειτουργικά θέματα σε έναν άνδρα αλλα κυρίως το αίσθημα της οπτικής  και συναισθηματικής απώλειας είναι εύκολα και ανώδυνα εφικτός  με τη χρήση ιατρικών εμφυτευμάτων απο σιλικόνη. Τα συγκεκριμένα ενθέματα έχουν τη σύσταση και το σχήμα των φυσιολογικών όρχεων και κατασκευάζονται απο συνεκτική σιλικόνη ή νερό σε ελεγμένα εργοστάσια των βιομηχανικά εξελιγμένων χωρών (ΗΠΑ) Το μέγεθος εξατομικεύεται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.Οί προθέσεις των όρχεων κατασκευάζονται με  μία ειδική εγκοπή, ώστε ο εξειδικευμένος χειρουργός να έχει την δυνατότητα τοποθέτησης στηρικτικού ράμματος στο όσχεο με στόχο να  προσδώσει στο νέο όρχι την επιθύμητη φυσική κινητικότητα, ελέγχοντας ταυτόχρονα καί τη σωστή του θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία  του συνόλου της ανδρικής έξω αισθητικής γεννητικής περιοχής..

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η επέμβαση είναι γενικά πολύ επιτυχής.
Η  νέα εικόνα των ανδρικών έξω γεννητικών οργάνων είναι ποιοτικά και αισθητικά εξαιρετικά αναβαθμισμένη.
Η σύντροφος ή ο σύντροφος του κάθε ενδιαφερόμενου είναι αδύνατο να καταλάβει τη διαφορά ή να αντιληφθεί την ύπαρξη του ιατρικού ενθέματος εντός του σάκου του οσχέου και αυτή η λεπτομέρεια δημιουργεί τις συνθήκες για μιά πιό ευτυχισμένη προσωπική ζωή...

 -> PRP-ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ
Πειστική και ευεργετική η νέα εικόνα και σφρίγος των έξω γεννητικών οργάνων των ανδρών που επιτυγχάνεται  με την δύναμη του δικού τους αίματος. Platelet rich plasma σημαίνει πολλά δυνατά αιμοπετάλια που επαναδημιουργούν διακριτικά και ενισχύουν τον αδυνατισμένο λειτουργικά και αισθητικά ανδρισμό αναβαθμίζοντας και ξανανιώνοντας την γενετήσια περιοχή όπου ο πλαστικός χειρουργός σε συνεργασία με ουρολόγο-ανδρολόγο δρούν συμπληρωματικά προς όφελος του ενδιαφερόμενου μέσα απο την συνέργεια των ειδικοτήτων τους. Εδώ η αποτελεσματικότητα είναι ομολογουμένως πιό εντυπωσιακή απ ότι όταν η εφαρμογή γίνεται στο γερασμένο πρόσωπο, όπου όμως παρά τους αισθητικούς περιορισμούς η βιολογική ανανέωση είναι επίσης δεδομένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη..
Ρωτήστε μας τώρα στο 210 7219660. 
 
     

 
  πίσω