ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων
Αισθητική ανδρικών έξω Γεννητικών Οργάνων
Πλαστική μικρών αρθρώσεων χειρός και ποδός.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Πλαστική μικρών αρθρώσεων χειρός και ποδός.
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
  1)>>ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

Πολλές φορές, κάποιες δυσμορφίες των μικρών αρθρώσεων που οφείλονται σε κληρονομικά προβλήματα όπως η εξαδακτυλία και η συνδακτυλία, σε απλά νοσήματα όπως τα γάγγλια και οι κύστεις, σε συστημικά νοσήματα όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα των μικρών δακτύλων του άκρου χεριού, σε παλαιά εγκαύματα ή παλαιά  ατυχήματα των άκρων (χέρι και πόδι), αλλά και σε κοινωνικές συνήθειες όπως το γνωστό κότσι του άκρου ποιού συνεπεία των ψηλών τακουνιών στις γυναίκες, ,...προκαλούν την προσοχή των άλλων ή ακόμη και δυσφορία στις πάσχουσες και τους πάσαχοντες..  Η επιθυμία τους για ωραιοποίηση των άκρων, έφερε στο προσκήνιο της ιατρικής την κατηγορία των αισθητικών επεμβάσεων άκρας χειρός και άκρου ποδός, τις οποίες εφαρμόζουμε με καλλιτεχνική επιτυχία στην κλινική μας σε συνεργασία με τους ορθοπεδικούς χειρουργούς άκρας χειρός ώστε καί η λειτουργικότητα του αρθρικού συστήματος να είναι εγγυημένη.
Οι τομές είναι μικρές και η ικανοποίηση μεγάλη.2)\>>ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ

Ανανέωση με αυτόλογη θεραπεία αρθρώσεων με εκφυλιστική αρθροπάθεια με ένεση αιμοπεταλίων  από το δικό μας αίμα.

Σήμερα η επιστήμη οδηγείται σε νέα προσέγγιση όσον αφορά την γήρανση των χόνδρων απο τους οποίους αποτελούνται οι αρθρώσεις μας, αντλώντας έμπνευση από την παλαιά εξειδίκευση στους αυξητικούς παράγοντες, (τις πρωτεΐνες οι οποίες είναι απαραίτητες για την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων μας) και
την παραγωγή των πιο σημαντικών βιολογικών παραγόντων νεότητας μέσω της ενίσχυσης της διαδικασίας της φυσιολογικής επούλωσης.. Αυτά τα βιολογικά στοιχεία αποτελούν το κλειδί για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των χόνδρων που εκφυλιζονται όταν γερνάμε.

Με τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιεί σαν υλικό θεραπείας - αυτόλογο ορό με αιμοπετάλια ,αυξητικούς παράγοντες και νουκλεοτίδια – επιδιώκεται η αποκατάσταση της φυσιολογίας και η βιολογική ενίσχυση της παραγωγής νέου χόνδρου. Ας μην ξεχνάμε πως τα αιμοπετάλια είναι μικρά κύτταρα που βρίσκονται στο αίμα μας και είναι υπεύθυνα για την σωστή πήξη του, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και ως "μπαλαντέρ" του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Φαίνεται ότι είναι σε θέση να παράγουν το ανθρώπινο αντίστοιχο των αντιβιοτικών: αντιμικροβιακά πεπτίδια τα οποία μπορούν να είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνά μας έναντι εισβολέων μικροοργανισμών.

Πως γίνεται;


Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος (5-10
ml), και με ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, παίρνουμε το ίζημα του ορού που περιέχει συμπυκνωμένους αυξητικούς παράγοντες αναδομητικά ένζυμα και λίγα βλαστοκύτταρα. Ακολουθεί εάν επιθυμούμε ο εμπλουτισμός με νουκλεοτίδια (ουσίες που ενεργοποιούν αυτούς τους παράγοντες) και το υλικό εμποτίζεται στις αρθρώσεις με τη γνωστή μέθοδο της.μεσοθεραπείας.Η μέθοδος επαναλαμβάνεται ανα μήνα για ένα έτος.

Οι αυτόλογοι (οι δικοί μας) αυξητικοί παράγοντες, ενεργοποιούν την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας ανανέωση.

Η διαδικασία επούλωσης της μεσοθεραπείας βοηθά ώστε να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα και οι ινοβλάστες και να παράγεται νέο κολλαγόνο. Πρόκειται για τη θεραπεία
PRP (Platelet Rich Plasma), την πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί το δικό μας αίμα, αξιοποιώντας τις επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές του. Η όλη διαδικασία γίνεται στο ιατρείο, είναι ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική. Η θεραπεία γίνεται απο τον συνεργάτη μας χειρουργό ορθοπαιδικό.

Η χρησιμότητα εξατομικεύεται…

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες και περισσότεροι που ενδιαφέρονται να μη γεράσουν αλλά ταυτόχρονα ΔΕΝ είναι διατεθειμένοι ούτε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις αλλά ούτε και να χρησιμοποιήσουν πόσιμα φάρμακα
και ενέσιμα υλικά όπως το υαλουρονικό οξύ ώς λιπαντικό ... Αυτοί οι άνθρωποι ήταν και οι πρώτοι που ενθουσιάστηκαν όταν παρουσιάστηκε στο προσκήνιο η αυτόλογη μεσοθεραπεία με το δικό μας πλάσμα χωρίς προσμίξεις και βελτιωτικά.Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους όμως είχαν ήδη φτάσει στο κρίσιμο σημείο όπου η ηλικία άρχισε ήδη να φαίνεται και στο σώμα τους. Σε αυτούς τους ενδιαφερόμενους η μέθοδος υποσχέθηκε πολλά.Μερικά κέντρα βάσισαν όλη τους την θεραπεία αντιγήρανσης σε αυτήν και μόνη τη μέθοδο.

Ενώ πάρα πολλές επιστημονικές μελέτες δείχνουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της θεραπείας, οι κλινικές αναλύσεις και ο βαθμός ικανοποίησης αυτών που ήδη υποβλήθηκαν σε αυτή τη μέθοδο δεν μας έχει πείσει ακόμα ότι η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους ανεξαιρέτως που ενδιαφέρονται να μη γεράσουν και έτσι στο δικό μας κέντρο η συγκεκριμένη μέθοδος έχει ακόμη περιορισμένη χρησιμότητα, μή δυνάμενη να υποσχεθεί προς το παρόν την κατάργηση των αρθροπλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων για την συγκεκριμένη αιτία.. Αν μετά απο κάποιους μήνες η θεραπεία πετύχει με τη βοήθεια του ίδιου του οργανισμού των καλών υποψηφίων, τότε αυτοί αισθάνονται πιο υγιείς, πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη ευεξία, με λιγότερο πόνο στις αρθρώσεις και έχοντας αντιμετωπίσει το γήρας πιό επιστημονικά και πιό ολιστικά...


 
     

 
  πίσω