Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PLASMA RADIOFREQUENCY

 
     
 
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ << NO PAIN >> "SOFT SURGERY MIRACLES"

Η συσκευές που χρησιμοποιούνται κάνουν χρήση της τέταρτης κατάστασης της ύλης, το PLASMA ή  της θερμότητος ΡΑΔΙΟΚΥΜΜΑΤΩΝ  για με σκοπό να συρρικνωθεί διακριτικά και προοδευτικά η βασική στοιβάδα του λεπτού δέρματος των άνω βλεφάρων και κάποιων περιοφθαλμικών ρυτίδων και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την χαλάρωσή του.

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική, όπως εξάλλου και από το όνομά της, δεν χρησιμοποιεί νυστέρι ή λέιζερ για την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αλλά ούτε ράμματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους που έχουν πρόβλημα ανεξαρτήτου ηλικίας.  Δεν γίνεται τομή, ούτε αφαίρεση του επιπλέον δέρματος και του λίπους, ούτε τροποποίηση των μυών των βλεφάρων.

 Η συγκεκριμένη αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία ανήκει στην κατηγορία παραμβάσεων που γλαφυρά αποκαλούνται "μή αιμορραγικές τεχνικές".


Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται αφαιρώντας κερατινοκύτταρα μέσω εξάχνωσης. Καθένα από αυτά τα spot εξαχνώνει τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζει την βασική μεμβράνη, χωρίς να προκαλεί τον συνήθη εμφανή χειρουργικό ερεθισμό της κλασσικής μεθόδου.. Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με σπινθίρισμα, προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες.

Είναι συσκευές φυσικού και μόνιμου γεμίσματος με ασφάλεια, χωρίς σημαντικές παρενέργειες, με σταθερό και μόνιμο αποτέλεσμα..Ως παρενέργειες μπορούν να χαρακτηριστούν οι πρόσκαιρες ή μόνιμες  αλλαγές χρώματος στις θεραπευμένες περιοχές και το μικρό οίδημα διάρκειας 3 ημερών κάθε φορά που εφαρμόζεται η θεραπεία (δύο ή τρείς φορές)

Η διαδικασία εφαρμόζεται σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές ρυτίδες ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόβλημα του καθενός. .H-Ο ασθενής μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί αμέσως να δει το αποτέλεσμα στον καθρέφτη άν και το θεραπευμένο δέρμα έχει έναν μικρό εμφανή ερεθισμό..

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 5 λεπτά και οι κουκίδες που είναι σε μορφή μεγέθους λιγότερο από ένα χιλιοστό θα εξαφανιστούν σε 2 έως 7 μέρες > Επιτρέπεται η άμεση κάλυψη με ένα απλό make up. Επιτρέπεται η άμεση επιστροφή στην εργασία και στις δραστηριότητές την ίδια μέρα αμέσως μετά από την εφαρμογή ίσως φορώντας κάποια διακριτικά  γυαλιά για κάλυψη.. 

Η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι ίναι πολύ αποτελεσματική τεχνική στις περιπτώσεις με ήπια χαλάρωση. Δέν ενδύκνειται όμως στις περιπτώσεις που η χαλάρωση έχει επιφέρει την μείωση του οπτικού πεδίου μέσω της βλεφαρικής πτώσης. Η μέθοδος αυτή είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό και εκτός από την περιοχή των βλεφάρων έχει και άλλες εφαρμογές όπως : αφαίρεση ξανθελασμάτων, τατουάζ και ουλών καθώς και στη θεραπεία ενεργού ή στεθεροποιημένης ακμής. .

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, στα πλαίσια της αναίμακτης αισθητικής χειρουργικής είναι ότι ποιο καινούριο υπάρχει παρ΄ότι αυτή  δέν είναι μια θεραπέια πρώτης επιλογής  για όλους.. Ο γιατρός μαζί σας θα κρίνει την ιατρική ένδειξη για την σωστή θεραπεία που θα πρέπει να εφαρμοστεί προσωποποιημένα.

Καλέστε μας στο 210 7219660 και ρωτήστε μας εάν η νέα αυτή μέθοδος θα είναι αποτελεσματική για την δική σας περίπτωση.

*Για την κλασσική βλεφαροπλαστική δείτε εδω >>>@