ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
Ανανέωση Προσώπου - λίφτιγνκ
Βλεφαροπλαστική
Το Στεφάνι της Νεότητος με βλαστοκύτταρα
Μικρές Ανόρθωσεις Προσώπου
Ανάπλαση Προσώπου με Λιποκύτταρα (βλαστοκύτταρα)
Προγούλι
Ωτοπλαστική
Εμφύτευση Μαλλιών
Σπίλοι - Ελιές
Ξανθελάσματα
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Βλεφαροπλαστική
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Βλεφαροπλαστική

 
     
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΗ ?  ΝΕΟ ΒΛΕΜΜΑ !!

Τα μάτια μας είναι το πρώτο στοιχείο του προσώπου που φαίνεται η ηλικία, η κούραση, το ξενύχτι, αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά μας και εκφράζει τις συγκινήσεις μας…Η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη στο πρόσωπο που παρουσιάζει προβλήματα και μάλιστα ακόμη και σε νεαρές ηλικίες, διότι έχει ελάχιστο υποδόριο λίπος, εξαιρετικά μαλακούς ιστούς και τους πιο λεπτούς μύες του ανθρώπινου σώματος. Υπολογίζεται ότι τα βλέφαρα ανεβοκατεβαίνουν 6.000 έως 10.000 φορές την ημέρα, είναι λοιπόν κατανοητή η καταπόνηση που υφίσταται καθημερινά η ευαίσθητη αυτή περιοχή του προσώπου. Επιπλέον,το στρες, ο ήλιος, ο άνεμος, η κατανάλωση αλατιού, οι πολλές ώρες εργασίας,η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι αλλεργίες, η μολυσμένη ατμόσφαιρα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του αισθητικού προβλήματος, στο οποίο τελική και οριστική λύση προσφέρεται μόνο μέσω της πλαστικής χειρουργικής.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
Η βλεφαροπλαστική, σε συνδυασμό πολλές φορές με laser και peelings, είναι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιείται για να ξαναζωντανέψει το βλέμμα, να φύγουν οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και για να εξαφανιστεί το βάρος των βλεφάρων, να φανούν τα μάτια πιο ξεκούραστα. Αντιμετωπίζει και το πρόβλημα των κύκλων που δημιουργούνται από την ύπαρξη λίπους γύρω από τα μάτια και την χαλάρωση του δέρματος γύρω από αυτά. Η επέμβαση διαρκεί 20-30 λεπτά για κάθε μάτι και γίνεται με τοπική αναισθησία (ο χειρουργός ζητά από τον ασθενή να κινεί τα μάτια του για να ελέγχει το αποτέλεσμα). Μετά την βλεφαροπλαστική τοποθετούμε στην περιοχή μαξιλαράκια πολυμερούς κρυογέλης τα οποία παρέχουν μια άμεση αίσθηση δροσιάς.   Έτσι, η θερμότητα του σώματος, σε συνδυασμό με τη δροσιά του τζελ ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του δέρματος σε μικρό χρονικό διάστημα, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα υγρασία η οποία ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. 

ΣΥΝΕΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Η βλεφαροπλαστική, εάν γίνεται συνετά, δεν εγκυμονεί κινδύνους για τα μάτια. Η διακριτική βλεφαροπλαστική συνδυασμένη με την ανόρθωση των φρυδιών, είναι μια λεπτή επέμβαση που γίνεται με μοντέρνα, καλοσχεδιασμένα εργαλεία και απορροφήσιμα νήματα από εκπαιδευμένα χέρια ενός ειδικού πλαστικού χειρουργού σε περίπου μιάμιση ώρα, με τοπική αναισθησία. Δεν είναι καθόλου ανυπόφορη, ούτε επώδυνη ή κουραστική. Ο ενδιαφερόμενος θα φύγει για το σπίτι του λίγη ώρα μετά την επέμβαση όμως θα είναι ελαφρά πρησμένος στο πρόσωπο για μία εβδομάδα οπότε καλό είναι να αποφεύγει την εργασία στο γραφείο μέχρι την αποθεραπεία. Μπορεί να εργάζεται με το διαδύκτιο ή με το κλειστό κύκλωμα υπολογιστών με συνεργάτες στο σπίτι του.

ΣΗΜΑΔΙΑ
Η Βλεφαροπλαστική δεν αφήνει σημάδια. Μία βδομάδα μετά την επέμβαση, οι λεπτές τομές θα δώσουν τη θέση τους σε δύο καλά κρυμμένες ροζ γραμμές, μία κοντά στις κάτω βλεφαρίδες και μία άλλη στη ρυτίδα που από τη φύση του διαθέτει το άνω βλέφαρο, όταν διπλώνεται για να ανοιγοκλείσει. Οι γραμμές αυτές θα εξαφανιστούν ένα μήνα μετά. Το makeup μπορεί να επαναληφθεί την έβδομη μέρα μετά τη διακριτική βλεφαροπλαστική.

ΑΝΕΤΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ
Σε καμία φάση της επέμβασης, της ανάρρωσης και της επούλωσης δεν μένουν τα μάτια κλειστά. Το άτομο που έκανε την επέμβαση είναι σε θέση να εξυπηρετηθεί μόνο του, επικοινωνεί άνετα με το περιβάλλον του, αλλά συνιστάται να αποφεύγει τις κοινωνικές επαφές για μια βδομάδα, οπότε θα έχει απομακρυνθεί εντελώς το οίδημα από την επέμβαση.  

ΕΚΦΡΑΣΗ - ΒΛΕΜΜΑ
Μετά την βλεφαροπλαστική η έκφραση θα παραμείνει ίδια και το βλέμμα θα αποκτήσει τη λάμψη της νεότητας, δε θα δείχνει πια βαρύ και κουρασμένο.Θα έχει απομακρυνθεί το περιττό λίπος γύρω από τα μάτια και η ροή των φυσικών γραμμών δεν θα έχει καθόλου διαταραχθεί. Το βλέμμα θα είναι πιο ελκυστικό και σίγουρο για το μέλλον.Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ Η' ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.

Για να εξαφανίσουμε τις σακούλες πάνω και κάτω απο τα μάτια μπορούμε να καταφύγουμε στην πλαστική χειρουργική.


ΛΙΠΟ-LIFTING ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Με μια σύριγγα απορροφούμε λίγο λίπος απο κάποιο σημείο του σώματος που είναι πλούσιο (όπως κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γόνατος) και αυτό το λίπος επεξεργάζεται ειδικά απο κάποια μηχανήματα για να απομονωθούν τα ζωντανά λιπώδη κύτταρα. Αμέσως μετά το λίπος αυτό με την βοήθεια λεπτών μικροσυριγγών εισχωρεί σε μηδαμινές δόσεις στο σκαλάκι των κύκλων κάτω απο τα μάτια μας. Την ίδια στιγμή γίνεται λείανση με Laser στην περιοχή αυτή για να γίνει πιο ομοιόμορφη. Η επέμβαση αυτή διαρκεί 30 λεπτά με τοπική αναισθησία. Παρενέργειες: λίγο πρήξιμο που φεύγει μετά απο μια εβδομάδα.


ΚΡΟΤΑΦΙΚΟ Η΄ ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ THREADING

Εξαφανίζει το αίσθημα του βάρους στα άνω βλέφαρα. Μετά απο μία οπή που γίνεται στο τριχωτό μέρος της κεφαλής, για να μην υπάρχει ουλή, το δέρμα που αντιστοιχεί στην περιοχή του μετώπου και των ματιών, τραβιέται ελαφρώς απο την θέση του και ανατοποθετείται λίγο πιο ψηλά, στην φυσική του θέση με την χρήση εσωτερικών απορροφήσιμων κορδονιών. Η επέμβαση διαρκεί μια ώρα, γίνεται με τοπική αναισθησία και συνδυάζεται συγχρόνως με βλεφαροπλαστική ή Laser.


ΤΕΧΝΙΚΗ TRANSCONGIUNTIVALE (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ)

Είναι ένα είδος βλεφαροπλαστικής μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η τομή δεν γίνεται στο εξωτερικό μέρος του βλεφάρου αλλά εσωτερικά και μ' αυτό τον τρόπο το λίπος που προεξέχει απομακρύνεται χωρίς να αφήσει καμιά ουλή στο κάτω βλέφαρο. (Αν και οι ουλές στην κλασική βλεφαροπλαστική είναι μηδαμινές). Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται συνήθως σε νέες γυναίκες που έχουν μόνο πρόβλημα προβολής λίπους στην περιοχή αυτή και όχι περίσσειας δέρματος. Εάν πρέπει να επέμβουμε και στο δέρμα γιατί υπάρχει χαλάρωση τότε μαζί με την επέμβαση το (CO2 Εrbium ή smooth LASER) στο κάτω βλέφαρο που θα συρρικνώσει το δέρμα.

Δεν γίνονται τομές και δεν υπάρχουν χειρουργικές ουλές σ' αυτή την τεχνική που γίνεται με τοπική αναισθησία!

Είναι η πιό υπέροχη, πιό μοντέρνα και πιο διακριτική μέθοδος για νέες γυναίκες.

 
     

 
  πίσω