ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
Ανανέωση Προσώπου - λίφτιγνκ
Βλεφαροπλαστική
Το Στεφάνι της Νεότητος με βλαστοκύτταρα
Μικρές Ανόρθωσεις Προσώπου
Ανάπλαση Προσώπου με Λιποκύτταρα (βλαστοκύτταρα)
Προγούλι
Ωτοπλαστική
Εμφύτευση Μαλλιών
Σπίλοι - Ελιές
Ξανθελάσματα
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Ανάπλαση Προσώπου με Λιποκύτταρα (βλαστοκύτταρα)
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Ανάπλαση Προσώπου με Λιποκύτταρα (stem cells)

 
     
 
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΠΟΚΥΤΤΑΡΩΝ-ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ (stem cells)

Είναι άβολο να ζει κανείς μέσα σε ένα γερασμένο, αποδομημένο δέρμα. Επίσης είναι μη ελκυστικό και οδηγεί σε αντιδράσεις απομόνωσης. Όσοι δεν γερνούν όμορφα, έχουν δυσκολία στο να διατηρήσουν την αυτοεκτίμησή τους όταν θυμούνται το απαλό, χωρίς σημάδια, ελαστικό δέρμα που αποτελούσε τη σημαία της νιότης τους. 

Η λιποατροφία του προσώπου είναι η απώλεια του λίπους το οποίο υποστηρίζει την πληρότητα, το σχήμα και το περίγραμμα του προσώπου. Η λιποατροφία είναι φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας της γήρανσης και επακόλουθο σε ανθρώπους που ασκούνται υπερβολικά.

Άτομα που δεν μπορούν να κρύψουν τη γηρασμένη εμφάνισή τους μπορεί  μερικές φορές να έχουν αρνητική αυτοεικόνα και να βιώνουν έλλειψη αυτοεκτίμησης. Σε κάποιες περιπτώσεις, εμφανίζουν κλινική κατάθλιψη και κοινωνική απομόνωση.

Ειδικά Τα ηλικιωμένα άτομα, επειδή προοδευτικά αποστεώνονται συν τω χρόνο, μπορεί να έρθουν αντιμέτωπα με τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανόμενων και των παροχέων φροντίδας υγείας. Η βελτίωση της εμφάνισης προσφέρει μια ψυχολογική ενίσχυση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θετικές σκέψεις και πράξεις.

Η θεραπεία της λιποατροφίας του προσώπου είναι αναγκαία προκειμένου να αντισταθμιστούν οι σωματικές και κοινωνικές συνέπειες της απώλειας λίπους στο πρόσωπο, οι οποίες συμβαίνουν ως φυσιολογικό επακόλουθο της γήρανσης.

Η θεραπεία της λιποατροφίας του προσώπου αιτιολογείται, προκειμένου να υπερπηδηθούν οι σωματικές και κοινωνικές επιπτώσεις της απώλειας του λίπους στο πρόσωπο, οι οποίες συμβαίνουν ως φυσιολογικό μέρος της γήρανσης ή ως συνέπεια κάποιων παθήσεων και φαρμακευτικής θεραπείας. Από τη στιγμή που η λιποατροφία θα συμβεί, στόχος της θεραπείας είναι να επαναφέρει τα τόξα του προσώπου και τις καμπύλες που χαρακτηρίζουν ένα νεανικό πρόσωπο.

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ?

Είναι οι ενέσεις λιποκυττάρων-βλαστοκυττάρων (stem cells)

Είναι η λιποπλαστική (λιπομεταφορά-λιποανακύκλωση-λιπογλυπτική) του πρόσωπου, με λιπώδη ιστό από τον ίδιο τον οργανισμό.

 Όταν εμείς οι πλαστικοί χειρουργοί επιλέγουμε αυτή την μικροεπέμβαση, οστόχος μας είναι να  βελτιώσουμε την αποκατάσταση της λιποατροφίας, να επιτύχουμε νεανική όψη του προσώπου και να βελτιώσουμε την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση των ενδιαφερομένων. 

Η σωστή επιλογή και η πρώιμη χορήγηση αυτών των παραγόντων στη διαδικασία της λιποατροφίας επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να προσαρμόσει τις διαθέσιμες  ιατρικές και χειρουργικές παρεμβάσεις πιο αποτελεσματικά, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Πως γίνεται?

Γίνεται με απλές ενέσεις με τη βοήθειαμικρών σωληναρίων και με τοπική αναισθησία χωρίς νοσηλεία.

Εμείς προτείνουμε ενέσεις λίπους αντί άλλου ενέσιμου υλικού διότι είναι ασφαλές και δεν έχει επιπλοκές. Η μόνη εναλλακτική λύση ανάλογης εμβέλειας και χρηστικότητας είναι το νέο υπερελαστικό υαλουρονικό οξύ τύπου shape.

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ

Άλλες Θεραπευτικές επιλογές όπως τα προϊόντα κολλαγόνου βόειας και ανθρώπινης προέλευσης, η βοτουλινική τοξίνη, το υαλουρονικό οξύ και τα ημιμόνιμα εμφυτεύματα είναι διαθέσιμα για να συμπληρώσουν τις χειρουργικές παρεμβάσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τον πλαστικό χειρουργό.

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ PRP ανανέωση με αιμοπετάλια πλάσματος απο το δικό μας αίμα >>> Διαβάστε εδώ>>


( ρωτήστε μας….στο 0030 210 7252500)


Λέξεις κλειδιά : ανανέωση προσώπου, λιποατροφία προσώπου, γήρανση.
 
     

 
  πίσω