Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Bιταμίνες

 
     
 

Πολύ στη μόδα είναι αυτή την εποχή η θεραπεία της φθοράς του δέρματος και της αφυδάτωσης με απευθείας τοποθέτηση Βιταμινών στο δέρμα. Ένα απλό ανεπαίσθητο  τσίμπημα Βιταμινών στο δέρμα και σε 3 μόλις λεπτά έχουν τοποθετηθεί στο πρόσωπό σας οι απαραίτητες βιταμίνες οι οποίες χρειάζονται για να κρατιέται αυτό νέο και σφριγηλό με το πέρασμα του χρόνου.

Πρόσφατα, μια πολύ όμορφη και διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή Super Star  (πηγές inews, gossip, zougla κλπ)  πως υποβάλλεται σε ενέσιμη θεραπεία ενυδάτωσης: «Δεν αποκλείεται να κάνω πλαστική επέμβαση. Όχι τώρα κοντά, μπορεί σε ένα δυο χρόνια. Μεσοθεραπεία κάνω, ενέσιμες βιταμίνες δηλαδή, επειδή βάφομαι πολύ και ξενυχτάω λόγω δουλειάς και το πρόσωπο χρειάζεται ενυδάτωση».

Τι είναι όμως αυτή η θεραπεία από τι αποτελείται και πως εφαρμόζεται?

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα, πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες(peeling, laser, fillers). Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λάμψη στο δέρμα, περιορίζει τις ρυτίδες, και στο σώμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η μεσοθεραπεία ονομάζεται έτσι γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την κατάλληλη σύριγγα από πλαστικό χειρουργό.

Εξαλείφει τα προβλήματα της αφυδάτωσης και της οξείδωσης και θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός υγιούς, πιο νεανικού δέρματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με τις ενέσεις βιταμινών

 • Ενισχύονται οι φυσικές άμυνες και τα κύτταρα του δέρματος
 • Αυξάνεται η σύνθεση κολλαγόνου και ενυδατώνεται εσωτερικά το δέρμα, με αποτέλεσμα:
  τη μείωση των ρυτίδων,
  απεριόριστη αναδόμηση,
  αντιοξειδωτική προστασία και τέλος,
  προστασία από την περιβαλλοντική φθορά.

 Η μεσοθεραπεία με ενέσεις βιταμινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα με θεαματικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 • πρόσωπο
 • λαιμός
 • décolté
 • χέρι
 • βραχίονας
 • μηροί,γλουτοί,κυτταρίτιδα
 • κοιλιακή χώρα

Οι Βιταμίνες: είναι  αντιγηραντικό πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα.

Οι βιταμίνες της ομάδας Β είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία και ανανέωση του δέρματος.

vit. B4 (αδενίνη), vit. B8 (βιοτίνη),vit. B5 (παντοθενικό ασβέστιο),vit. B9 (φυλλικό οξύ), vit. B7 (ινοσιτόλη), vit. B3 (νικοτιναμίδη), vit. Β6 (πυριδοξύνη), vit.B2 (ριβοφλαβίνη) vit. B1 (θειαμίνη), vit. B12

 Επίσης, περιέχει Vit. C. Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η βιταμίνη C: Αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό Μειώνει το βάθος των ρυτίδων και τις κηλίδες γήρανσης Λευκαίνει την επιδερμίδα Ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου Προσδίδει στην επιδερμίδα ομαλότερη και απαλότερη υφή

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρέχεται η δυνατότητα  ολοκληρωμένης θεραπείας έξι συνεδριών και διάρκειας τριών μηνών, όπως ορίζεται από το πρωτόκολο εφαρμογής της μεθόδου. Στην περίπτωση αυτή και αν εφαρμόζεται μια φορά το χρόνο το γήρας καθυστερεί σημαντικά.

Τι περιέχει η θεραπεία?

Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και άλλα 54 στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδοτικούς παράγοντες. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και κάνει πιό σφρυγιλό το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες. Η θεραπεία, για τους πρώτους 3 μήνες είναι επιθετική και επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες. ΄Οταν μπούμε στην φάση της συντήρησης, μετά το πρώτο τρίμηνο και αφού τα αποτελέσματα θα έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο συνεδρίες αυξάνει στους 2 έως 6 μήνες. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σταδιακά από την πρώτη κι' όλας συνεδρία, και είναι απόλυτα φυσικά. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και με λιγότερες ρυτίδες.

Όπως είπε χαρακτηριστικα η η προσωπική μας φίλη αείμνηστη ελληνίδα δημοσιογράφος Μαλβίνα Κάραλη ‘ άλλο Λύρας-άλλο γήρας’

Ενημερωθείτε εδώ για τις ενυδατικές θεραπείες >>>@