Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
Διεθνής Eταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής - IPRAS (Albania).

Επίσκεψη εργασίας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Επιστημονικών Εταιριών Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής (IPRAS), 26-28/11/2012 στην Αλβανία.

 
περισσότερα...
 
Η μουσική στο χειρουργείο
Η αισθητική ιατρική δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα εξωτερικής εμφάνισης που πιθανών μας ενοχλούν. Όμως, η πιθανή ενόχληση απο τις  αισθητικές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούνται  για να λυθούν  προβλήματα αισθητικής που μας ενοχλούν είναι ένας απο τους δύο λόγους για τους οποίους οι ενδιαφερόμενες συχνά  αναβάλλουν την απόφαση  Η ιατρική διαδικασία στην οποία επιβάλλεται να υποβληθουν οι  ενδιαφερόμενες προκαλεί άγχος το οποίο καλό θα είναι ο πλαστικός χειρουργός να βρίσκει τρόπους να μειώνει ή και να εξαφανίζει εαν είναι δυνατόν. Ένας απο αυτούς τους τρόπους είναι η χρήση μουσικής στους ιατρικούς χώρους "παραγωγής και διατήρησης της ομορφιάς''


 
περισσότερα...
 
Προξενικό Σώμα Ελλάδος - CCG -νέο ΔΣ 2012-2014.
28/12/2012- Διοικητικές εκλογές 2012 - Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Δρ. Ι. Λύρας συμμετέχει ξανά στις εργασίες του Προξενικού Σώματος Ελλάδος με την ιδιότητα του Επίτιμου Προξένου της Βραζιλίας ως μέλος του νεονεκλεγμένου Διοικητικού του Συμβουλίου. 2012-2014.
 
περισσότερα...
 
Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς». Κύπρος.
18/10/2012 . Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς» του πλαστικού χειρούργου Δρ. Ιωάννη Λύρα που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κύπρου.
 
περισσότερα...
 
Εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Ιωάννη Λύρα στον δήμο Σαλαμίνας.

4/03/2012. Η ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται στην Ελλάδα και παγκοσμίως με διάφορες εκδηλώσεις. Έτσι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την γυναίκα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο αμφιθέατρο Δημήτριος Μπόγρης του Δημαρχιακού μεγάρου της Σαλαμίνας η εκδήλωση για την πλαστική χειρουργική με ομιλητή τον γνωστό ιατρό πλαστικό χειρουργό Δρ. Ιωάννη Λύρα ο οποίος είναι και επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα με έδρα τον Πειραιά.

 
περισσότερα...
 
Σχετικά με τον θόρυβο για τα εμφυτεύματα σιλικόνης στις πλαστικές επεμβάσεις μαστών.

21-12-2011. Η θέση μας  σχετικά με την ασφάλεια των ιατρικών εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούνται στην αυξητική μαστού  (μεγέθυνση) , την ασυμμετρία και την αποκατάσταση των μαστών είναι σαφώς καθησυχαστική όσον αφορά τον πρόσφατο θόρυβο για την συγκεκριμένη Γαλλική μάρκα, αφού, τόσο για τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε παρόμοια επέμβαση στην Ελλάδα, όσο και για εκείνες που σκοπεύουν να το πράξουν στο άμεσο μέλλον απο εμάς και τους περισσότερους Ελληνες πλαστικούς χειρουργούς  που ασχολούνται με τον μαστό, αυτή η μάρκα χρησιμοποιήθηκε μόνο απο λίγους συναδέλφους που έχουν εργασθεί στην Γαλλία και την Αγγλία . Αδικαιολόγητη η υπερβολική ανησυχία.

 
περισσότερα...
 
Εκδήλωση στο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα.
10-11-2011. Από την Αρχαία στη Μοντέρνα Πλαστική Χειρουργική. Υπήρχε πλαστική χειρουργική στην αρχαιότητα ; Τα προσωπεία των Φαραώ και τα πορτραίτα του Φαγιούμ ως πηγή έμπνευσης για τη σύγχρονη Βραζιλιάνικη και Ευρωπαϊκή Πλαστική Χειρουργική. Μελέτη για την επίδραση της Αρχαίας Αιγυπτιακής τέχνης στη σύγχρονη επιστήμη της αισθητικής ιατρικής.
 
περισσότερα...
 
Οριστικοποιήθηκε η έναρξη της ισχύος του νόμου περι κλειστών επαγγελμάτων
Την 3/07/2011 οριστικοποιήθηκε η έναρξη της ισχύος του νέου νόμου με τον οποίο καταργούνται όλοι οι γεωγραφικοί περιορισμοί που ίσχυαν κατά την νόμιμη άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος εντός της ελληνικής επικράτειας.
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 5 από 6
1 2 3 4 5 6