Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
Η βραζιλιάνικη πλαστική χειρουργική στην Ευρώπη μέσα από τα Βαλκάνια (Serbia).
8-11 /10/2015.
Ο
ι καλύτεροι Βραζιλιάνοι πλαστικοί χειρουργοί βρέθηκαν και δίδαξαν σε εκπαιδευτικό Συνέδριο αισθητικής χειρουργικής στην Ευρώπη. Επειδή η διάχυση της γνώσης απο ήπειρο σε ήπειρο γίνεται μέσα απο συνέδρια οι αισθητικοί κυρίως χειρουργοί συναντώνται σε διάφορες πολεις του κόσμου καί συζητούν γύρω απο τίς νεώτερες εξελίξεις στον τομέα τους.
Ο  Επίτιμος πρόξενος  της Βραζιλίας στην Ελλάδα ταξίδεψε στην Σερβία, για το  Βραζιλιανο-Ευρωπαικό Συνέδριο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής  ISAPS με τίτλο : «Συνέργεια  για τον επανασχεδιασμό του σώματος». Εκεί αναπτύχθηκαν όλες οι κλασσικές καί οι νέες τεχνικές. Το Βελιγράδι υποδέχθηκε  τους πρωτοπόρους με δίψα για συμπυκνωμένη γνώση καί εμπειρία.
 
περισσότερα...
 
«Ιωαννίδεια 2015» Ναυτικοί αγώνες προς τιμήν του Κύπριου ήρωα Αξιωματικού από την Αμμόχωστο (Cyprus)
Κυριακή 13/9/2015. Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας σε πλήρωμα σκάφους σε ναυτική εκδήλωση στην Λεμεσό της Κύπρου προς τιμήν του Κύπριου Αξιωματικού Ανδρέα Ιωαννίδη που έπεσε πρό 4 ετών στο δυστύχημα στο Μαρί.
 
περισσότερα...
 
Η Βραζιλία γιορτάζει την Εθνική Εορτή της και τα 5 χρόνια λειτουργίας της Πρεσβείας της στην Κύπρο.
Πέμπτη 10/09/2015. Πλήθος κόσμου στην Πράσινη Γραμμή της Λευκωσίας για την Εθνική Εορτή μιας ειρηνικής και φιλικήςΧώρας. H Βραζιλία (ή επίσημα η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Βραζιλίας) πέτυχε την ανεξαρτησία της από την Πορτογαλία στις 7 Σεπτεμβρίου του 1822, και ο Πέντρο (ή Πέτρος ΣΤ΄ της Πορτογαλίας) δύο μήνες αργότερα, στέφθηκε ο πρώτος αυτοκράτορας της Βραζιλίας. Η Πορτογαλία αναγνώρισε τη Βραζιλία ως ανεξάρτητο κράτος το 1825. Ο Δρ Λύρας ως πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα ήταν παρών στην εκδήλωση. 
 
περισσότερα...
 
Λεμεσός - Καστελόριζο. Aπο την Κύπρο στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης.
Σάββατο 8/8/2015. Αυτή την ναυτική διαδρομή αχανούς και αβυσσαλέας βαθιάς θάλασσας διαπλέουν κάθε καλοκαίρι πολλά ελληνοκυπριακά ιστιοπλοϊκά σκάφη επανδρωμένα από έμπειρους μοντέρνους "Αργοναύτες" που είναι συναισθηματικά δεμένοι με τον διάπλου ξεχασμένων αρχαίων ελληνικών ναυτικών διαδρομών. Φέτος στους Κύπριους ταξιδευτές ενσωματώθηκε και Δρ. Ιωάννης Λύρας. Ηταν η δεύτερη επίσκεψή του στην Μέγιστη. Η προηγούμενη προερχόμενος από τον Πειραιά ήταν το 2001, ενσωματωμένος ως ιατρός στην "Ομάδα Αιγαίου".
 
περισσότερα...
 
Φιλανθρωπική εκδήλωση των AHEPA - Daughters of Penelope στην Ακριτική Ροδόπη.
Σάββατο 13/06/2015.

"Η ομορφιά στη ζωή μας". Με πρόσκληση από το τμήμα Νηρηίδες της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Θυγατέρες της Πηνελόπης» (Daughters of Penelope) - ο Δρ. Λύρας επισκέφθηκε την Κομοτηνή Ροδόπης, Θράκης για καλό σκοπό. . Η εκδήλωση οργανώθηκε απότην AHEPA (American Hellenic Education Progressive Association) και χαρακτηρίσθηκε απο οικογενειακό πνεύμα αγάπης.. Στην εκδήλωση ακούστηκαν όμορφα θέματα,  δωρήθηκε στις παριστάμενες από ένα αντίτυπο του βιβλίου του Δρ. Λύρα με θέμα «το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς» και κυρίως χορηγήθηκε σημαντικό οικονομικό βοήθημα που συγκεντρώθηκε απο τις  συμμετέχουσες,  σε μητέρα εφήβου που διαμένει στην περιοχή ο οποίος πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια και θα χειρουργηθεί τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη. Την επομένη ακολούθησε και άτυπη επίσκεψη στην Ξάνθη.
 
περισσότερα...
 
Σεμινάριο περι αντιγήρανσης (anti ageing - antiaging) (Μαρούσι).

Συνεχιζόμενη Ιατρική Επιμόρφωση, κύκλος 2014-2015 .

Μάθημα στο ετήσιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης ιατρικής επιμόρφωσης το οποίο διοργανώνεται από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με τους πιο σημαντικούς φορείς της χώρας μας, με σκοπό την συνεχή ανανέωση της γνώσης τόσο των νεότερων όσο και των παλαιότερων συναδέλφων ιατρών από διακεκριμένους και έμπειρους ομιλητές,  σχετικά  με τα τελευταία δεδομένα της ιατρικής επιστήμης .

 
περισσότερα...
 
Δημοτικό Πανεπιστήμιο του Δήμου Περιστερίου Αττικής 23/3/2015 - 18/5/2015 & 8/6/2015.
23/3/2015 - 18/5/2015 & 8/6/2015. Δύο διαλέξεις και η παράδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης στους πολίτες που επέλεξαν την δια βίου μάθησιν στα πλαίσια του φετινού κύκλου μαθημάτων του δημοτικού Πανεπιστημίου του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη και το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου. Η ανταπόκριση των «μαθητών» ήταν μεγάλη και θερμή.
 
περισσότερα...
 
Προξενικό Σώμα Ελλάδος -Consular Corps in Greece (CCG) Ξυλόκαστρο.
Σάββατο  25 Απριλίου 2015. Εκδρομή αναψυχής καί διαπολιτισμικής ανταλαγής απόψεων μελών του Προξενικού Σώματος Ελλάδος- Consular Corps in Greece (πρόξενοι και διπλωμάτες από την Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Μεξικό, Ντομίνικα, Βραζιλία, Νικαράγουα, Αιθιοπία, Τουρκία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Κροατία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρουμανία, Μολδαβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη) πραγματοποιήθηκε στην ορεινή και παραθαλάσια Κορινθία. Τα μέλη και τους φίλους υποδέχθηκε ο νέος πρόεδρος του σώματος, εφοπλιστής κ. Νίκος Σούτος, επίτιμος πρόξενος της Λιβερίας. Παρών στην εκδρομή ήταν ο πλαστικός χειρουργός-επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας & μέλος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος, δρ Ιωάννης Λύρας. Επίσης άλλα μέλη του ΔΣ καί ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών διπλωμάτης κ. Νίκος Πιπερίγκος.
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 3 από 7
1 2 3 4 5 7