Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
Σεμινάριο περι αντιγήρανσης (anti ageing - antiaging) (Μαρούσι).

Συνεχιζόμενη Ιατρική Επιμόρφωση, κύκλος 2014-2015 .

Μάθημα στο ετήσιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης ιατρικής επιμόρφωσης το οποίο διοργανώνεται από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με τους πιο σημαντικούς φορείς της χώρας μας, με σκοπό την συνεχή ανανέωση της γνώσης τόσο των νεότερων όσο και των παλαιότερων συναδέλφων ιατρών από διακεκριμένους και έμπειρους ομιλητές,  σχετικά  με τα τελευταία δεδομένα της ιατρικής επιστήμης .

 
περισσότερα...
 
Δημοτικό Πανεπιστήμιο του Δήμου Περιστερίου Αττικής 23/3/2015 - 18/5/2015 & 8/6/2015.
23/3/2015 - 18/5/2015 & 8/6/2015. Δύο διαλέξεις και η παράδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης στους πολίτες που επέλεξαν την δια βίου μάθησιν στα πλαίσια του φετινού κύκλου μαθημάτων του δημοτικού Πανεπιστημίου του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη και το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου. Η ανταπόκριση των «μαθητών» ήταν μεγάλη και θερμή.
 
περισσότερα...
 
Προξενικό Σώμα Ελλάδος -Consular Corps in Greece (CCG) Ξυλόκαστρο.
Σάββατο  25 Απριλίου 2015. Εκδρομή αναψυχής καί διαπολιτισμικής ανταλαγής απόψεων μελών του Προξενικού Σώματος Ελλάδος- Consular Corps in Greece (πρόξενοι και διπλωμάτες από την Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Μεξικό, Ντομίνικα, Βραζιλία, Νικαράγουα, Αιθιοπία, Τουρκία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Κροατία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρουμανία, Μολδαβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη) πραγματοποιήθηκε στην ορεινή και παραθαλάσια Κορινθία. Τα μέλη και τους φίλους υποδέχθηκε ο νέος πρόεδρος του σώματος, εφοπλιστής κ. Νίκος Σούτος, επίτιμος πρόξενος της Λιβερίας. Παρών στην εκδρομή ήταν ο πλαστικός χειρουργός-επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας & μέλος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος, δρ Ιωάννης Λύρας. Επίσης άλλα μέλη του ΔΣ καί ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών διπλωμάτης κ. Νίκος Πιπερίγκος.
 
περισσότερα...
 
Ανέδειξε σύμβολα με την ομιλία του στην Ξάνθη ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας.
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 (σημαντική ημέρα σταθμός απο οικονομοπολιτικής απόψεως). Προγματοποιήθηκε η ομιλία του Πλαστικού Χειρουργού Ιωάννη Λύρα  στην Ξάνθη της Θράκης  με πρόσκληση  των Daughters of Penelope, του τμήματος Ξάνθης Αρσινόη,  και  της ΑΧΕΠA (American Hellenic Educational Progressive Association)  Ξάνθης του τμήματος Πρωταγόρας

 
περισσότερα...
 
Προξενικό Σώμα Ελλάδος - CCG -νέο ΔΣ 2014-2016.
12/12/2014 - Διοικητικές εκλογές 2014 -  Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016.
Ο Δρ. Ι. Λύρας συμμετέχει ξανά στις εργασίες του Προξενικού Σώματος Ελλάδος με την ιδιότητα του Επίτιμου Προξένου της Βραζιλίας ως μέλος του νεονεκλεγμένου Διοικητικού του Συμβουλίου 2014-2016.

 
περισσότερα...
 
3o Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής χειρουργικής στο Πριγκιπάτο του Μονακό (Monte Carlo).
31/11-1/12/2014. Πραγματοποιήθηκεμε μεγάλη επιτυχία το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής χειρουργικής στο σημαιοστολισμένο λόγω της πριγκιπικής εγκυμοσύνης Πριγκιπάτο του Μονακό, με τίτλο «Plastic Surgery in Monaco - Brazil Ιnvites Τhe Βest».
Εκεί συμμετείχαμε ενεργά ώς μέλος της επιστημονικής επιτροπής και της επιτροπής βραβείων του συνεδρίου και ώς ειδικός ομιλητής με τη νέα σύνθετη προσωπική τεχνική πλαστικής μαστών και την τεχνική ρινοπλαστικής χωρίς νυστέρι >
 
περισσότερα...
 
Ομιλία με θέματα πλαστικής χειρουργικής στο Δήμο Ιεράπετρας Κρήτης.
3/11/2014. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Πολιτιστικού Κέντρου Ιεράπετρας, με πρόσκληση του Δημάρχου Κου Θεοδόση Καλαντζάκη, η ενημερωτική εκδήλωση με θέματα επανορθωτικής και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής του προσώπου και του σώματος, με έμφαση στην θεραπεία των ρυτίδων, του καρκίνου του δέρματος και των ατυχημάτων.
 
περισσότερα...
 
Ομιλία στο 62ο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Cidesco International (Αθήνα).
26/10/2014. Ο Δρ Ιωάννης Λύρας παρουσιάζει στην ομιλία του στο παγκόσμιο συνέδριο αισθητικής, ομορφιάς και εναλλακτικής ιατρικής, μερικές  ιατρικές  τεχνικές  απόκτησης της ομορφιάς που διεσώθησαν μέσα από τα χρόνια και τις εποχές, ακριβώς επειδή έλυναν προβλήματα εξωτερικής εμφάνισης, βοηθώντας εν τέλει και με αυτό τον τρόπο στη διατήρηση της αισθητικής.
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 3 από 6
1 2 3 4 5 6