Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
31η Λαμπαδηδρομία RIO 2016 – Ο Δρ. Ι. Λύρας στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Την Μεγάλη Τρίτη  26 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα  δύο παράλληλα γεγονότα που σχετίζονται άμεσα με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Rio de Janeiro της Βραζιλίας και ειδικά με την φετινή λαμπαδηδρομία.
Επειτα, την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου, σε μία συγκινητική τελετή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε απο την Ελλάδα στην Βραζιλία ώς δώρο για την τέλεση των δικών της  Ολυμπιακών Αγώνων.
Και ακολούθως, την Τρίτη 3 Μαίου, η Πρόεδρος της Βραζιλίας παρέλαβε εκ μέρους του λαού της, στα χέρια της την Φλόγα που της έστειλε η Ελλάδα για καλούς Αγώνες στο πνεύμα του "εύ αγωνίζεσθαι".
Στις 5 Αυγούστου, μετά την εκεί λαμπαδηδρομία η Φλόγα θα φωτίσει λάμποντας το στάδιο Maracana, στην μεγαλειώδη τελετή έναρξης των 31-ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.
 
περισσότερα...
 
Ομιλία στην ιστορική Νέα Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Πρόταση για ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Σάββατο 2 Απριλίου 2016.  Πρόταση για ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ώς διεθνές πολύγλωσσο Πανεπιστήμιο που κατατέθηκε σε ομιλία περι ομορφιάς στη νέα Ορεστιάδα του Νομού Εβρου.
 
περισσότερα...
 
10 χρόνια Επίτιμος Πρόξενος. Εκδήλωση στην Αθηναική Λέσχη την ημέρα της γυναίκας.
Επ’ ευκαιρία του  εορτασμού  της παγκόσμιας ημέρας της  γυναίκας την 8/03/2016 και της επετείου 10 χρόνων από την ανάληψη καθηκόντων του Δρ. Ιωάννη Λύρα  ως επίτιμου προξένου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας στην Ελληνική Δημοκρατία με έδρα τον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα της Αθηναϊκής Λέσχης,  εκδήλωση-ομιλία μας.
 
περισσότερα...
 
«Η ηθική της ομορφιάς» Διάλεξη στην Κέρκυρα.
Κυριακή 29/11/2015
Η Κέρκυρα είναι το μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων.  Είναι επίσης τόπος πολιτισμού, επιστημών, μουσικής και τουρισμού απο αρχαιοτάτων χρόνων. Ο σύλλογος "χορωδία Ευροπούλων Κέρκυρας" ο οποίος διοργανώνει και συμμετέχει σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα , προσκάλεσε το Δρ. Ιωάννη Λύρα σε διάλεξη περί της ηθικής της ομορφιάς και της αισθητικής ιατρικής, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Στη δεξίωση που ακολούθησε ο Δρ Λύρας χάρισε και υπέγραψε το βιβλίο του περι |ομορφιάς" στις παρευρισκόμενες.
 
περισσότερα...
 
Η τεχνική triplane στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής.
Παρασκευή 06/11/2015
Ομιλία-εκτενή επιστημονική ανακοίνωση με θέμα «Μεγέθυνση ή αποκατάσταση μαστών και ταυτόχρονη λιπογλυπτική σώματος, με χρήση αυτόλογου λιπώδους ιστού και εμφυτευμάτων. Αναδρομική ανάλυση μιας προσωπικής ολιστικής προσέγγισης - τεχνική Holistic-Composite-triple plane-no pain» πραγματοποίησε ο Δρ Ιωάννης Λύρας.στα πλαίσια του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.
 
περισσότερα...
 
Δύο ημέρες στο University of New York in Prague-Czech Republic.
26-27/10/2015.
Ο δρ. Ιωάννης Λύρας συμμετείχε σε επιστημονικές συναντήσεις και φιλανθρωπική εκδήλωση του  "University of New York in Prague"  (UNYP) όπου η εκπαίδευση διεξάγεται εξ' ολοκλήρου στην Αγγλο-αμερικανική γλώσσα. Η συναντήσεις διήρκεσαν δύο ημέρες (26&27/10/2015) και τελείωσαν με την εκδήλωση συλλογής δώρων για παιδιά στα πλαίσια του εορτασμού του "Halloween".
 
περισσότερα...
 
Η βραζιλιάνικη πλαστική χειρουργική στην Ευρώπη μέσα από τα Βαλκάνια (Serbia).
8-11 /10/2015.
Ο
ι καλύτεροι Βραζιλιάνοι πλαστικοί χειρουργοί βρέθηκαν και δίδαξαν σε εκπαιδευτικό Συνέδριο αισθητικής χειρουργικής στην Ευρώπη. Επειδή η διάχυση της γνώσης απο ήπειρο σε ήπειρο γίνεται μέσα απο συνέδρια οι αισθητικοί κυρίως χειρουργοί συναντώνται σε διάφορες πολεις του κόσμου καί συζητούν γύρω απο τίς νεώτερες εξελίξεις στον τομέα τους.
Ο  Επίτιμος πρόξενος  της Βραζιλίας στην Ελλάδα ταξίδεψε στην Σερβία, για το  Βραζιλιανο-Ευρωπαικό Συνέδριο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής  ISAPS με τίτλο : «Συνέργεια  για τον επανασχεδιασμό του σώματος». Εκεί αναπτύχθηκαν όλες οι κλασσικές καί οι νέες τεχνικές. Το Βελιγράδι υποδέχθηκε  τους πρωτοπόρους με δίψα για συμπυκνωμένη γνώση καί εμπειρία.
 
περισσότερα...
 
«Ιωαννίδεια 2015» Ναυτικοί αγώνες προς τιμήν του Κύπριου ήρωα Αξιωματικού από την Αμμόχωστο (Cyprus)
Κυριακή 13/9/2015. Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας σε πλήρωμα σκάφους σε ναυτική εκδήλωση στην Λεμεσό της Κύπρου προς τιμήν του Κύπριου Αξιωματικού Ανδρέα Ιωαννίδη που έπεσε πρό 4 ετών στο δυστύχημα στο Μαρί.
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 2 από 6
1 2 3 4 5 6