Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
Διάλεξη περι αισθητικής στον Δήμο Μονεμβασίας Λακωνίας.
Σάββτο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ανήμερα της τοπικής εορτής της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας
,, πραγματοποιήθηκε στην  κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος  Παπαδιανίκων  του Δήμου Μονεμβασίας, η  πολυαναμενόμενη  εμπεριστατωμένη διάλεξη του Λάκωνα πλαστικού χειρουργού Ιωάννη Λύρα, ο οποίος επέστρεψε μετά απο τιμητική επίσημη πρόσκληση απο τους συμπατριώτες του  στον τόπο καταγωγής του  όντας πλέον στην ώριμη φάση της σταδιοδρομίας του για να πραγματοποιήσει την  ομιλία του, με θέμα: «Η δύναμη της λακωνικής ομορφιάς μέσα από τα μάτια των φιλοσόφων» .

Ο Δρ Λύρας συμμετείχε στην ιστορική και συγκινητική για εκείνον εκδήλωση με τις ιδιότητές του ως Πρόεδρος του «Εν Αθήναις εξωραϊστικού συλλόγου παραλίας  Δαιμονιάς η Αγία Μαρίνα»  και ως  μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Ελλήνων  πλαστικών χειρουργών  και.των Προξένων  στην Ελλάδα .

 
περισσότερα...
 
Η Ακαδημία του Πλάτωνα ξανανοίγει επίσημα με διεθνές διεπιστημονικό συμπόσιο.
2016. 3-ο διεθνές Συμπόσιο για την επανορθωτική δικαιοσύνη στην Ακαδημία Πλάτωνος και στην Σκόπελο.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στα πλαίσια της εναρκτήριας εκδήλωσης αυτού του συμποσίου που οργανώσαμε μαζί με τον Οργανισμό για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη Νεολαία του Δήμου Αθηναίων, αναπτύχθηκε η ιδεολογία του Πλάτωνα περι δικαιοσύνης και περι ομορφιάς όπως εκείνος τις είχε περιγράψει απο το 387 πρό Χριστού στους διαλόγους του. Λόγος και μύθος εκφράζουν τη δυναμικότητα του πλατωνικού έργου και γίνονται οι δύο πόλοι του διαλόγου. Ο Πλάτων με το μύθο προσπαθεί να εκφράσει την εμπειρία που δεν αποδεικνύεται λογικά. Ο έρωτας, η ελευθερία, ο θάνατος, η κρίση της ψυχής, η αμοιβή και η τιμωρία της κ.ά. είναι θέματα του φιλοσοφικού μύθου. Έξοχοι πλατωνικοί μύθοι είναι: το δακτυλίδι του Γύγη για τη δικαιοσύνη, ο μύθος της Διοτίμας για τον έρωτα, του Προμηθέα και του Επιμηθέα για τη γένεση του κόσμου, η αλληγορία του σπηλαίου για την παιδεία, ο μύθος των τζιτζικιών για τη μουσική, ο μύθος της ψυχής κ.ά. Όλοι οι μύθοι προβάλλονται επιβλητικά, με την τέχνη της δραματικής αναπαράστασης, με μορφές ποιητικές και είμαστε ευτυχείς που εμπνευστήκαμε και προτείναμε για ακόμη μία φορά σε πολυεθνικό κοινό αυτή την φορά την επαναλειτουργία της Ακαδημίας του Πλάτωνα ώς Φιλοσοφικό Πανεπιστήμιο μελέτης και διδαχής του ωραίου, του καλού και του δικαίου.
 
περισσότερα...
 
31η Λαμπαδηδρομία RIO 2016 – Ο Δρ. Ι. Λύρας στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Την Μεγάλη Τρίτη  26 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα  δύο παράλληλα γεγονότα που σχετίζονται άμεσα με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Rio de Janeiro της Βραζιλίας και ειδικά με την φετινή λαμπαδηδρομία.
Επειτα, την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου, σε μία συγκινητική τελετή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε απο την Ελλάδα στην Βραζιλία ώς δώρο για την τέλεση των δικών της  Ολυμπιακών Αγώνων.
Και ακολούθως, την Τρίτη 3 Μαίου, η Πρόεδρος της Βραζιλίας παρέλαβε εκ μέρους του λαού της, στα χέρια της την Φλόγα που της έστειλε η Ελλάδα για καλούς Αγώνες στο πνεύμα του "εύ αγωνίζεσθαι".
Στις 5 Αυγούστου, μετά την εκεί λαμπαδηδρομία η Φλόγα θα φωτίσει λάμποντας το στάδιο Maracana, στην μεγαλειώδη τελετή έναρξης των 31-ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.
 
περισσότερα...
 
Ομιλία στην ιστορική Νέα Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Πρόταση για ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Σάββατο 2 Απριλίου 2016.  Πρόταση για ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ώς διεθνές πολύγλωσσο Πανεπιστήμιο που κατατέθηκε σε ομιλία περι ομορφιάς στη νέα Ορεστιάδα του Νομού Εβρου.
 
περισσότερα...
 
10 χρόνια Επίτιμος Πρόξενος. Εκδήλωση στην Αθηναική Λέσχη την ημέρα της γυναίκας.
Επ’ ευκαιρία του  εορτασμού  της παγκόσμιας ημέρας της  γυναίκας την 8/03/2016 και της επετείου 10 χρόνων από την ανάληψη καθηκόντων του Δρ. Ιωάννη Λύρα  ως επίτιμου προξένου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας στην Ελληνική Δημοκρατία με έδρα τον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα της Αθηναϊκής Λέσχης,  εκδήλωση-ομιλία μας.
 
περισσότερα...
 
«Η ηθική της ομορφιάς» Διάλεξη στην Κέρκυρα.
Κυριακή 29/11/2015
Η Κέρκυρα είναι το μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων.  Είναι επίσης τόπος πολιτισμού, επιστημών, μουσικής και τουρισμού απο αρχαιοτάτων χρόνων. Ο σύλλογος "χορωδία Ευροπούλων Κέρκυρας" ο οποίος διοργανώνει και συμμετέχει σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα , προσκάλεσε το Δρ. Ιωάννη Λύρα σε διάλεξη περί της ηθικής της ομορφιάς και της αισθητικής ιατρικής, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Στη δεξίωση που ακολούθησε ο Δρ Λύρας χάρισε και υπέγραψε το βιβλίο του περι |ομορφιάς" στις παρευρισκόμενες.
 
περισσότερα...
 
Η τεχνική triplane στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής.
Παρασκευή 06/11/2015
Ομιλία-εκτενή επιστημονική ανακοίνωση με θέμα «Μεγέθυνση ή αποκατάσταση μαστών και ταυτόχρονη λιπογλυπτική σώματος, με χρήση αυτόλογου λιπώδους ιστού και εμφυτευμάτων. Αναδρομική ανάλυση μιας προσωπικής ολιστικής προσέγγισης - τεχνική Holistic-Composite-triple plane-no pain» πραγματοποίησε ο Δρ Ιωάννης Λύρας.στα πλαίσια του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.
 
περισσότερα...
 
Δύο ημέρες στο University of New York in Prague-Czech Republic.
26-27/10/2015.
Ο δρ. Ιωάννης Λύρας συμμετείχε σε επιστημονικές συναντήσεις και φιλανθρωπική εκδήλωση του  "University of New York in Prague"  (UNYP) όπου η εκπαίδευση διεξάγεται εξ' ολοκλήρου στην Αγγλο-αμερικανική γλώσσα. Η συναντήσεις διήρκεσαν δύο ημέρες (26&27/10/2015) και τελείωσαν με την εκδήλωση συλλογής δώρων για παιδιά στα πλαίσια του εορτασμού του "Halloween".
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 2 από 7
1 2 3 4 5 7