Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Η τεχνική triplane στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής.

 
     
 
  Ολιστική Επιστημονική μέθοδος μεγέθυνσης μαστών και ταυτόχρονου τοπικού αδυνατίσματος

Η νέα τεχνική για όμορφους μαστούς παρουσιάσθηκε στην επιστημονική κοινότητα της Ελλάδος 

Η  τεχνική (Compisite - Triple plane - No pain) είναι η νέα ολιστική γλυπτική τριών επιπέδων σώματος, γλουτών και μαστών, με  αυτόλογο λίπος και ειδικά εμφυτεύματα. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη από όλες τις τεχνικές μαστών με το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός της αυξητικής μαστών και της λιποπλαστικής είναι το μυστικό. Η αφαίρεση δηλαδή του συσσωρευμένου τοπικού λίπους (από περιοχές όπως ψωμάκια, κοιλιά, γόνατα κλπ) και η επανατοποθέτηση αυτού στο στήθος, αναδεικνύει  ένα συνολικά  καλλίγραμμο σώμα. Η επέμβαση πραγματοποιείται  σε πολύ λίγο χρόνο, ανώδυνα, με τοπική αναισθησία και χωρίς παραμονή στην κλινική. 

Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας
, εμπνευστής της μεθόδου Composite - triple plane- no pain συμμετείχε με την  παρουσίαση  της  νέας του  τεχνικής ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αλλά και ως πρόεδρος της συζήτησης για την χρήση  αυτόλογου λίπους, στο 11ο Πανελλήνιο  Συνέδριο πλαστικής επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής που  πραγματοποιήθηκε στις  5-7 Νοεμβρίου. 

"Στο συνέδριο πλαστικών χειρουργών στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά παρουσιάσαμε τη νέα ολιστική μέθοδο που σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε για αύξηση και φυσική μεγέθυνση των μαστών και ταυτόχρονο αδυνάτισμα σώματος ή  οποία ονομάζεται  αυξητική τριών επιπέδων με εμφυτεύματα και λίπος και ταυτόχρονη βραζιλιάνικη λιπογλυπτική σώματος γλουτών ποδιών και κοιλιάς.  Η έμπνευση αυτής της τεχνικής ήρθε μέσω της ανάγκης να  ικανοποιήσει  το «αίτημα» της  σύγχρονης Ελληνίδας  η οποία ενδιαφέρεται για ένα όμορφο φυσικό στήθος  μέσα σε ένα αρμονικό-καλοσχηματισμένο όμορφο σώμα. Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη μέσω της δημιουργικότητας. Τελικά αξίζει όλοι μας να προσπαθούμε για την κατάκτηση της ομορφιάς"  μας λέει ο Δρ Ιωάννης Λύρας.

Η  πρώτη παρουσίαση της τεχνικής πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Ευρωπαϊκό συνέδριο του διεθνούς κολεγίου χειρουργών τον Απρίλιο του  2014, ενώ  ακολούθησε η Παγκόσμια παρουσίαση στο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής στο  Μονακό, τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου η τεχνική  απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Τώρα, «τον  Νοέμβριο  του 2015 παρουσιάσθηκε για 2η φορά στη Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά  στους Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς" όπως σημειώνει ο δρ. Ι. Λύρας.

Το πολύ ενδιαφέρον αυτό Συνέδριο οργανώθηκε απο την Ελληνική Εταιρεία επανορθωτικής & αισθητικής  πλαστικής χειρουργικής- ΕΕΠΕΑΧ (HESPRAS) και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των European society of plastic reconstructive and aesthetic surgery  (ESPRAS) International confederation for plastic reconstructive and aesthetic surgery  (IPRAS) {Ευρωπαική και διεθνής επιστηονική εταιρεία πλαστικών χειρουργών}, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας.  Εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων  πλαστικών χειρουργών κυρίως από την Ελλάδα άλλα και από άλλες χώρες του εξωτερικού (όπως Αμερική, Ιταλία, Σουηδία, Βέλγιο, Βουλγαρία κ.α.) καθώς και πολλών φοιτητών ιατρικής.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν και αναδείχθηκαν  όλες  οι νέες εξελίξεις - τεχνικές  γύρω από την αισθητική πλαστική χειρουργική του σώματος, των μαστών, της αισθητικής του  προσώπου καθώς  και όλες οι μέθοδοι αποκατάστασης δερματικών βλαβών. 

Ο Δρ Ιωάννης Λύρας
, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ακαδημίας πλαστικής χειρουργικής Ivo Pitanquy EAPS – ACEIP, με μεγάλη εμπειρία στα θέματα που αφορούν την πλαστική του στήθους και γνωστός εκπρόσωπος της Βραζιλιάνικης πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα, είναι ο εμπνευστής της νέας ολιστικής μεθόδου "τριών επιπέδων" "Compisite - Triple plane - No pain", η οποία είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αυξητικής μαστών και σμίλευσης σώματος ταυτόχρονα.


>>>> Δείτε πιό κάτω τις φωτογραφίες >>>@
 

 
 
 
Ο Πρόεδρος του συνεδρίου.
 
Ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων πλαστικών χειρουργών- Πίσω του ο Γ. Γραμματέας της επστημονικής επιτροπής .
 
Ιωάννης Λύρας, ηθοποιός Ζέτα Δούκα, Αθ. Εξαδάκτυλος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
 
Ζωγράφος Μ. Καρακίτσου, Ι.Λύρας.
 
                 
 
Οι συζητητές.
 
Ο δρ. Ι. Λύρας στο βήμα για την τεχνική τριών επιπέδων.
 
Στο βήμα του Συνεδρίου παρουσιάζοντας την τεχνική.
 
Δρ. Ιωάννης Λύρας, Δημοσιογράφος Νούλης Χατζιδημητρίου τέως Βουλευτής Θεσσαλονίκης.
 
                 
 
  πίσω