Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Φιλανθρωπική εκδήλωση των AHEPA - Daughters of Penelope στην Ακριτική Ροδόπη.

 
     
 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/06/2015 με πρόσκληση από το τμήμα Νηρηίδες της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Θυγατέρες της Πηνελόπης» (Daughters of Penelope) - στην Κομοτηνή Ροδόπης, Θράκης, η φιλανθρωπική εκδήλωση με θέμα «Το αληθινό νόημα της ομορφιάς στη ζωή μας». Προσκεκλημένος ομιλητής ο διευθυντής πλαστικός χειρουργός και επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας Δρ. Ιωάννης Λύρας. www.ioannislyras.gr  Το τμήμα AHEPA Κομοτηνής αποτελείται από τις πιο ενεργές οικογένειες που διαμένουν στo Νομό Ροδόπης με μεγάλη προσωπική και κοινωνική προσφορά.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την AHEPA (American Hellenic Education Progressive Association). Την ημερήσια διάταξη ανακοίνωσε ο Κος Στάθης Κεφαλίδης Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης της AHEPA HELLAS (25Η παγκόσμια περιφέρεια) www.ahepahellas.org. . Παρούσα ήταν η αντιπροσωπεία από το τμήμα Αρσινόη των Θυγατέρων της Πηνελόπης Ξάνθης.


To βιογραφικό σημείωμα του προσκεκλημένου διάβασε η πρόεδρος του γυναικείου τμήματος των AHEPA Ροδόπης Δικηγόρος κυρία Μαρία Σοφιανού η οποία και προσκάλεσε τον ομιλητή..

Ακολούθησε ομιλία γύρω από τα νεότερα της «πλαστικής χειρουργικής του προσώπου και του σώματος» και ζωντανή συζήτηση. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας Δρ. Λύρας δώρισε από ένα αντίτυπο του βιβλίου του με θέμα «το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς» στις παριστάμενες και στα υπόλοιπα μέλη της ΑΧΕΠΑ Ροδόπης  όπως και στα μέλη της (αθλητικής κυρίως) μικρής Βραζιλιάνικης κοινότητας που διαμένουν στην Θράκη. {Το συγκεκριμένο ιατρο-φιλοσοφικό βιβλίο πλαστικής χειρουργικής είχε εξ αρχής εκδοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς}.

Από τις συνεισφορές των συμμετεχόντων στην εκδήλωση συλλέχθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο χορηγήθηκε ως οικονομικό βοήθημα σε μητέρα εφήβου που διαμένει στην περιοχή,  ο οποίος πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια και θα χειρουργηθεί τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα παρίστατο στην εκδήλωση και παραλαμβάνοντας την χορηγία από την Πρόεδρο κα Μαρία Σοφιανού, συγκινημένη ευχαρίστησε πολύ όλους και όλες γι’ αυτό το ανέλπιστο δώρο αγάπης σε τόσο δύσκολες εποχές. Η συγκεκριμένη οικογένεια προέρχεται από την Αρμενία και δεν έχει ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα. Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο και υπογραφή βιβλίων από τον συγγραφέα. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν οι πιο όμορφες Θρακιώτισσες και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΑHEPA http://ahepa.org είναι Ελληνο-Αμερικανική πολιτιστική οργάνωση με παγκόσμια δραστηριότητα που ασχολείται με την προώθηση του Ελληνισμού, της εκπαίδευσης, της φιλανθρωπίας, της κοινωνικής ευθύνης και της οικογενειακής και προσωπικής εξέλιξης των συμμετεχόντων στις σύνθετες και αποτελεσματικές δραστηριότητές της. Μέρος των δραστηριοτήτων της ΑΧΕΠΑ καλύπτει τον τομέα υγείας με σημαντικές χορηγίες όπως πχ το ιστορικό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και  η πτέρυγα ΑΧΕΠΑ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας.


Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω  >>>@
 

 
 
 
Στάθης Κεφαλίδης (Πρ), Ιωάννης Λύρας (Επιτ Προξ.), Μαρία Σοφιανού (Πρ), Ιωάννα Χατζηαντωνίου (Αντιπρόεδρος)
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας, υιός του Οδυσσέως, ενώπιον των Θυγατέρων της Πηνελόπης.
 
                 
 
Η Μαρία Σοφιανού Πρόεδρος του ομίλου ΝΗΡΗΙΔΕΣ και η μητέρα του ασθενούς.
 
Η φιλανθρωπική χορηγία, το διοικητικό συμβούλιο, η Πρόεδρος ΝΗΡΗΙΔΕΣ και ο VP AHEPA HELLAS.
 
Με την κυρία Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη και την πρόεδρο του γυναικείου τμήματος των AHEPA Ροδόπης.
 
Υπογραφή Bιβλίων.
 
                 
 
Η Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κυρία Ιωάννα Χατζηαντωνίου.
 
Υπογραφή Bιβλίων.
 
Υπογραφή Bιβλίων με τη νεαρή Κέλλυ και την μητέρα της.
 
Η νεαρή Νεφέλη. Την φωτογραφία καλλιτέχνησε η μητέρα της.
 
                 
 
  πίσω