Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

 
     
 

** Η καλόβουλη χρήση των φωτογραφιών των δελτίων τύπου είναι ελεύθερη από όλους με όλες τις νόμιμες επιφυλάξεις.

 
     
 
Τελετή απαγγελίας του Ιπποκρατικού Όρκου στο αρχαίο Ασκληπιείο της Κώ.
 
Την 01-9-2011, στην Κω, στα Δωδεκάνησα, (ένα πλούσιο σε ιστορικά μνημεία νησί που παρουσιάζει αξιόλογο αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον), πραγματοποιήθηκαν παράλληλα τα διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής και Γυναικολογίας.  Εκεί πραγματοποιήθηκε απο το Ιπποκρατικό ιδρυμα και η τελετή απαγγελίας του Ιπποκρατικού Ορκου Ιατρικής απο ιατρό εν ενεργεία.
 
περισσότερα...
 
Πρίν το Καλοκαίρι...
1-5-2011. Θα ήθελες να αποκτήσεις πιο λεπτή μέση και κοιλιά; Το έχεις πάρει απόφαση πως φέτος το καλοκαίρι θα έχεις το πλούσιο μπούστο που πάντα ονειρευόσουν; Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας μας δίνει το χρονοδιάγραμμα των αισθητικών επεμβάσεων που καλό θα ήταν να προγραμματίσεις τώρα για να είσαι ανανεωμένη μέχρι το καλοκαίρι.
 
περισσότερα...
 
H Επίσκεψη της Προέδρου της Βραζιλίας κας Dilma Rousseff στην Αθήνα 2011
17-4-2011 Κατά το επίσημο ταξίδι της στην Κίνα, η  Πρόεδρος της Βραζιλίας κα Dilma Rousseff το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2011 παρέμεινε στην Αθήνα και επισκεύθηκε αρχαιολογικούς χώρους. Ο Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα Δρ. Ι. Λύρας συμμετείχε στην μικτή ιατρική ομάδα.
 
περισσότερα...
 
H απονομή του Medal of Honor FICAC Manila Philippines 2010.
Την 21/11/2010 πραγματοποιήθηκε στην Μανίλα των Φιλιππίνων, η απονομή των τιμητικών διακρίσεων ( "Medal of Honor" - «Μετάλλιο Τιμής») από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Προξένων FICAC για το 2010. Η απονομή έγινε κατά την διάρκεια της 2ης περιφερειακής συνδιάσκεψης της Νοτιοανατολικής Ασίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Προξενικών Σωμάτων της FICAC.
Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας, επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο τιμής απο τον πρόεδρο της FICAC, Dr. Arnold Foote.
 
περισσότερα...
 
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Κρήτη - Υακίνθεια 2010.
5-8-2010. Λαμπρή η  πρεμιέρα των φετινών « Υακινθείων»με τίτλο "Χοροί του Κόσμου". Συγκλονιστικά μεγάλη ήταν η προσέλευση  του  κόσμου που  πλημμύρισε το θέατρο ενώ η θέρμη, ο ενθουσιασμός και ο παλμός  ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. ΟΙ. Λύρας και η Π. Ράπτη συμμετείχαν ενεργά στην διοργάνωση.
 
περισσότερα...
 
O Δρ Λύρας προτάθηκε για την Προεδρία του Ιδρύματος Gusi - Φιλιππινες 2009.
26-11-2010. Tο 2006 η Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Gloria Macapagal Arroyo απένειμε το πολύ σημαντικό Διεθνές Βραβείο ( Gusi Peace Prize for Medicine-plastic surgery and Humanitarism) για την φιλανθρωπική του δράση, τον ανθρωπισμό και την σημαντική του προσφορά στην Ιατρική αλλά και την επαγγελματική του επιτυχία, στον Ελληνα Ιατρό Δρ Ιωάννη Λύρα. Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής του στο ίδρυμα Gusi ώς μέλος των διεθνών του επιτροπών και εκτελεστικός αντιπρόεδρος, φέτος ο Δρ. Λύρας έχει προταθεί για την Προεδρία του Ιδρύματος Gusi 2011-2013.
 
περισσότερα...
 
PGMA Confers Gusi Peace Prize 2006 on Greek Plastic Surgeon - 2006.
24-11-2006. President Gloria Macapagal-Arroyo conferred last night the 2006 Gusi Peace Prize on 15 distinguished men and women worldwide who have contributed toward the attainment of peace and respect for human life and dignity.
 
περισσότερα...
 
First Scientific Announcment Athens, 10-01-2006.
On January 9&10, 2006, during their first International Congress, the members of the European Academy of Plastic Surgery of ACEIP, in collaboration with the Athens Medical Scientific Society met with the Scientific Community in Athens, Greece. Dr. Lyras elected president of Dr Pitanguy's european academy.
 
περισσότερα...
 
 

 
Σελίδα 6 από 6
1 2 3 4 5 6