Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Περιοδικό Κ. Οι νέες ανώδυνες προσωπικές ολιστικές τεχνικές

 
     
 
Εφημερίδα "Καθημερινή" - Αθήνα
Περιοδικό  " Κ "
13-11-2016


ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΩΝ

Νέα ανώδυνη τεχνική – (2+2) για καλλίγραμμο σώμα από τον Δρ Ιωάννη Λύρα.Πλούσιο ντεκολτέ και σταγονοειδές φυσικό στήθος μαζί με ανορθωμένους γλουτούς και λεπτά καλλίγραμμα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα.

Η επιστήμη εξελίσσετε συνεχώς, καινούριες τεχνικές συμπληρώνουν παλαιότερες και τα αποτελέσματα βελτιώνονται πολύ. Αυτό που παραμένει ίδιο, είναι η φροντίδα και η επιθυμία του ανθρώπου για ένα όμορφο πρόσωπο κι ένα καλλίγραμμο σώμα, απαλλαγμένο από τα σημάδια της βιολογίας και του χρόνου. Πώς επιτυγχάνεται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, ανώδυνα και με ασφάλεια, αυτή η επιθυμία-ανάγκη;
Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας παρουσιάζει την τεχνική 2+2 ή αλλιώς τετραπλού σχεδιασμού ‘quadruplane’. Η τεχνική αυτή εξασφαλίζει ένα εκθαμβωτικό στήθος και ταυτόχρονα το πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γραμμωμένο σώμα που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα. 

Σύμφωνα με τον Δρ Λύρα το ζητούμενο επιτυγχάνεται επιστημονικά, τοποθετώντας τα πιο ασφαλή ιατρικά ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας στο στήθος και ταυτόχρονα δικό μας λίπος, το οποίο αφαιρείται από περιοχές που μας ενοχλεί, προσδίδοντας έτσι νέες αρμονικές γραμμές στο σώμα. Η χρήση του δικού μας λίπους είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή αφού είναι υλικό από τον οργανισμό μας. Είναι ασφαλές και δίνει φυσικό αποτέλεσμα, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι η απόκτηση ενός όμορφου, φυσικού στήθους και ενός αρμονικού σώματος που φαίνεται πιο γυμνασμένο και πιο νεανικό.

Έπειτα από αυτή την συνδυαστική επέμβαση, η γυναίκα νιώθει ανανεωμένη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τονισμένη θηλυκότητα.

Ο Δρ Λύρας στην κλινική του εφαρμόζει πλέον και την «τριπλή» και την «τετραπλή» τεχνική, 2+1 (στήθος & ντεκολτέ + «ψωμάκια») και 2+2 (στήθος & ντεκολτέ + ψωμάκια & ανόρθωση γλουτών) με εκπληκτικά αποτελέσματα ανάλογα με την σωστή ένδειξη και τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας.

Με αυτές τις μεθόδους οι ενδιαφερόμενες ευνοούνται από την ταυτόχρονη αφαίρεση τοπικού πάχους από τις περιοχές του σώματος που τις ενοχλεί (όπως τα ψωμάκια, τα γόνατα, το προγούλι κλπ) και την επανατοποθέτησή του στην νέα του θέση, επιτυγχάνοντας άμεσα ένα υπέροχο φυσικό ντεκολτέ που δεν προδίδεται, αφού το νέο στήθος είναι σφριγηλό, με σταγονοειδές σχήμα και το μέγεθος που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, είναι εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτείται διανυκτέρευση στο νοσοκομείο. Επίσης η ενδιαφερόμενη, τηρώντας τις μετεγχειρητικές οδηγίες, μπορεί σύντομα να ανταποκριθεί στην εργασία της και σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Η επέμβαση διενεργείται σε οργανωμένη κλινική, παρουσία έμπειρου αναισθησιολόγου. Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό.

Όπως μας εξηγεί ο Δρ Ιωάννης Λύρας, το αποτέλεσμα από τη χρήση της «τριπλής» 2+1 ή της «τετραπλής» 2+2 μεθόδου είναι εκπληκτικό και απόλυτα φυσικό. Η συμπεριφορά του νέου στήθους είναι θεαματική, ακολουθώντας απολύτως τις κινήσεις του σώματος. Το νέο σώμα είναι αρμονικό και συνολικά πιο γραμμωμένο ενώ οι γλουτοί δείχνουν ανορθωμένοι και χωρίς κυτταρίτιδα.

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας μας φέρνει πάντα τα καλύτερα νέα για την ομορφιά χωρίς πόνο. Οι συγκεκριμένες μέθοδοι έχουν παρουσιαστεί σε πέντε διεθνή ιατρικά συνέδρια και έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές. Τον Νοέμβριο θα παρουσιάσει ξανά ως ομιλητής, την προσωπική του τεχνική «2+2 quadruplane» τελειοποιημένη, στο 4ο παγκόσμιο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26-11-2016 στο Monte Carlo. Περιμένουμε μετά τοτέλος του συνεδρίου όλα τα νεότερα.


Δρ Ιωάννης Λύρας
 Διευθυντής πλαστικός χειρουργός
Επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά, Ελλάδα
www.ioannislyras.gr
 

 
 
  πίσω