Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Περιοδικό adore «ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ….ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!»

 
     
 
ΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ  ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ….ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!

Μικρές πλαστικές επεμβάσεις μεγάλο αποτέλεσμα !


Αρχαία ελληνική κατατομή !! ή γαλλικό προφίλ??

 Η νέα εξελισσόμενη πλαστική χειρουργική  μπορεί να το κάνει πραγματικότητα , ακολουθεί τις νέες τάσεις… εξελιγμένες μεθόδους ….και σύντομούς χρόνους ώστε να επιτευχθεί το ποθούμενο αποτέλεσμα για  κάθε γυναίκα σε όλες  τις ηλικίες….αντιγήρανση, φρεσκάδα, λάμψη, σφριγηλότητα., νεανικότητα όλα αυτά δηλαδή που κάνουν τις γυναίκες να είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση…..

Ένα όμορφο πρόσωπο αποτελεί  πάντα σημείο  έλξης…Γι αυτό τον λόγο όλες επιθυμούν ,ένα πρόσωπο λαμπερό, νεανικό και αρμονικό. Πως θα  πετύχουμε όμως ένα τέτοιο πρόσωπο…????

Εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα… Η εμφάνιση δεν είναι απλώς η στατική εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη όταν κοιταζόμαστε, αλλά η όλη εικόνα μας, ο συνδυασμός δηλαδή σώματος – προσωπικότητας και συναισθημάτων», η έκφραση και η κίνηση μας λέει ο Πλαστικός Χειρουργός Ιωάννης Λύρας.

Επειδή οι γύρω μας δεν μας κοιτάζουν μόνο «ανφάς» αλλά και πλαγίως, η οποιαδήποτε ατέλεια στο προφίλ  μας γίνεται ορατή. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την φράση «τι όμορφο πρόσωπο…. έχει αυτή η κοπέλα ,αλλά το προφίλ της δεν της ταιριάζει…»   Η προφιλοπλαστική, η πιο δημοφιλής συνδυαστική επέμβαση αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, δίνει την δυνατότητα να επανασχεδιάσουμε ολοκληρωτικά το προφίλ του πρόσωπου, επεμβαίνοντας στα σημεία-κλειδιά του, δηλαδή μύτη, χείλη, ζυγωματικά, κρόταφοι, φρύδια, προγούλι αλλά και βλέφαρα .

Μια απλή διαδικασία, με χρόνο  διάρκειας περίπου  μια ώρας, επιστροφή στο σπίτι την ίδια μέρα και επάνοδο στις δραστηριότητες μέσα σε λίγες μέρες. Ας δούμε λίγο πιο  αναλυτικά ποιες ειδικές τεχνικές περιλαμβάνει το κάθε σημείο, τεχνικές που μπορούν να πραγματοποιηθούν και μεμονωμένα.

Point:
Τι κάνει ένα πρόσωπο όμορφο..? Η αρμονία των χαρακτηριστικών γραμμών του.

Ρινοπλαστική
Μια γαμψή ράχη ή μια πολύ μεγάλη μύτη (σε δυσαναλογία με το πρόσωπο -ειδικά όταν συνυπάρχει ανύπαρκτο πηγούνι) μπορούν να διορθωθούν, ανώδυνα  με την πιο δημοφιλή επέμβαση…την   ρινοπλαστική, κλασική ή μόνο ακρορρίνιο, διορθώνοντας το αισθητικό κομμάτι αλλά και το λειτουργικό όπου είναι απαραίτητο. Δίνει άριστα αποτελέσματα σε 45 λεπτά το πολύ, ενώ περιλαμβάνει και τη διόρθωση του διαφράγματος για όσους έχουν προβλήματα αναπνοής.

Όλες οι τεχνικές της ρινοπλαστικής επέμβασης είναι ανώδυνες, δεν χρειάζονται νοσηλεία και το άτομο επανέρχεται το αργότερο μετά από 10 ημέρες πλήρως στην εργασία. Με την αλλαγή  του σχήματος  της μύτης μπορούμε να επιτύχουμε  άμεσα συνολική ανανέωση της εικόνας προσδίδοντας φρεσκάδα, γλυκύτητα και νεανικότητα.

 Βλεφαροπλαστική

Το  βλέμμα είναι μια ανεξήγητη πηγή επικοινωνίας.
Με την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής μπορεί να επιτευχθεί  ένα όμορφο και ξεκούραστο βλέμμα καθώς και η βελτίωση της πτώσης των βλεφάρων όταν ο χρόνος τα έχει αγγίξει ή η φύση δεν έχει προνοήσει. Το σχήμα των ματιών αποκαθιστάται, ενώ πολλές φορές αλλάζει προς το καλύτερο (δηλαδή ανασχηματίζεται). 

Ο πλαστικός χειρουργός θα συζητήσει,  με την  ενδιαφερόμενη διεξοδικά για την επέμβαση ώστε να γίνουν πλήρως κατανοητές όλες οι παράμετροι, αφού η κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη.Η  ενδιαφερόμενη  αποχωρεί την ίδια ημέρα από την κλινική, με ελαφρό οίδημα, το οποίο υποχωρεί σταδιακά στις ημέρες που ακολουθούν και έτσι μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Οι χειρουργικές τομές της βλεφαροπλαστικής δεν είναι ορατές καθώς πραγματοποιούνται με βάση τη διαφορετικότητα των μορφολογικών παραγόντων, π.χ. την ποιότητα του δέρματος , έτσι ο πλαστικός χειρουργός λαμβάνει υπ’ όψη του όλες τις λεπτομέρειες και τη διαφορετικότητα των βλεφάρων για εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Τοξωτά  φρύδια!
Η νέα τάση  θέλει τις γυναίκες να έχουν όμορφα, καλοσχηματισμένα και τοξωτά φρύδια ώστε να αναδεικνύονται με αυτό τον τρόπο τα μάτια αλλά και το σύνολο του προσώπου! Άλλωστε με ανορθωμένα και καλοσχηματισμένα φρύδια τα μάτια φαίνονται μεγαλύτερα και πιο έντονα οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερο μακιγιάζ. Η τεχνική ανόρθωσης των φρυδιών πραγματοποιείται πολύ συχνά από τις «starτου Hollywood» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα επάνω τους…πραγματοποιείται εύκολα και ανώδυνα εφαρμόζοντας Botox ή χρησιμοποιώντας την τεχνική των νημάτων!!!  

Ζυγωματικά και κρόταφοι!
Η πιο νέα τεχνική σωστής χρήσης ενέσιμων υλικών σε γυναίκες κάτω των 60 ετών, με ελαφρά χαλάρωση, είναι η ογκομετρική ανόρθωση (liquidlift) με την οποία προσδίδουμε φρεσκάδα στα πάνω μέρη του προσώπου, το  έξω μέρος των ζυγωματικών, των κροτάφων και του μετώπου.  Έτσι, κάνουμε τριγωνικό το πρόσωπο (στενό κάτω) και νεανικό επάνω. Τα  ζυγωματικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου αφού η ανορθωμένη τους θέση, είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την φρεσκάδα, την νεότητα και την λάμψη που στοχεύουμε!!  Κατακτήστε την ….  Νεότητα!

Χείλη
Τα όμορφα  νεανικά χείλη  πάντα προσδίδουν φρεσκάδα  και ζωντάνια στο πρόσωπο…Οι γυναίκες  τώρα μπορούν εύκολα  να διατηρήσουν τη νεανική εμφάνιση των χειλιών τους, ώστε να φαίνονται πάντα γεμάτα και σαρκώδη, με όμορφο  περίγραμμα  αλλά και απαλό δέρμα χωρίς τη λεπτή ρυτίδωση που προκαλείται π.χ  από το κάπνισμα ή  από  την υπερεκφραστικότητα , ή  απλά γιατί «ο χρόνος περνάει και αφήνει  τα σημάδια του».

Πώς …???

 Με Υαλουρονικό οξύ…Το οποίο είναι , μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές αισθητικής. “Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό δομικό υλικό του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι ένα ασφαλές ενέσιμο προσθετικό υλικό που δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Χρησιμοποιείται δε ευρέως  τόσο για την αύξηση του όγκου των χειλιών  όσο και για την αντιμετώπιση των ρυτίδων ” τονίζει ο Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας.

Προγούλι
Οι περισσότερες γυναίκες, βρίσκουν την χαλάρωση κάτω από το προγούλι ή το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή , αντιαισθητικό και θεωρούν, κάθε φορά που αντικρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη, ότι τους αλλοιώνει την εικόνα και τους γερνά. Η δημιουργία χαλάρωσης κάτω απ’ το λαιμό, παρατηρείται όχι μόνο σε περιπτώσεις με περίσσεια κιλών αλλά  ακόμα  και  σε αδύνατες  γυναίκες , ακριβώς επειδή το δέρμα στην  περιοχή είναι υπερβολικά ευάλωτο. Οι εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται, όλες απλές και ανώδυνες, πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα .

Οι επιστημονικές  τεχνικές, κλασικές και νέες, τελειοποιούνται συνεχώς, έτσι ο δείκτης ικανοποίησης είναι πολύ υψηλός!

Πριν από κάθε επέμβαση λαμβάνεται  λεπτομερές ιστορικό και διενεργείται πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος (υπερηχογράφημα, αιματολογικές εξετάσεις, ακτινογραφία θώρακος, ΗΚΓ κ.τ.λ.), διερευνώντας την καλή υγεία της ασθενούς, διασφαλίζοντας έτσι  άριστο και ασφαλές τελικό αποτέλεσμα.  Οι ανάγκες της κάθε ενδιαφερομένης είναι διαφορετικές και το κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα. 

Τολμήστε να ανανεώσετε τον εαυτό σας!!! Άλλωστε το αξίζετε!!!
 

 
 
  πίσω