Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Συνεντεύξεις στον τύπο

 
     
 
Περιοδικό Ανάπτυξη «Η συμβολή του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα»
1/5/2010

Ιατρικός Τουρισμός σημαίνει μια κοινή προσπάθεια από τον επιχειρηματία του τουρισμού και τον έλληνα γιατρό . Έτσι έγινε μέχρι τώρα σε χώρες με παράδοση τον Ιατρικό τουρισμό όπως η Γαλλία η οποία είναι γνωστή η προσπάθεια που έχει γίνει μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο για την ανάπτυξη της αισθητικής και της βιομηχανίας των καλλυντικών.

 
περισσότερα...
 
Εφημεριδα Ελεύθερος Τύπος, «Όσο πιο συμμετρικός τόσο πιο ελκυστικός»
4/10/2008
Το γεγονός ότι οι ομορφότεροι είναι προικισμένοι με τα πιο συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος ενισχύεται από νέα μελέτη, που επιβεβαιώνει τη συμπίπτουσα άποψη αρχαίων Ελλήνων και σύγχρονων επιστημόνων. Ερευνητές του βρετανικού Πανεπιστημίου Μπρούνελ ανακοίνωνσαν πως όσο καλύτερες αναλογίες διαθέτει ένα σώμα τόσο πιο ελκυστικό είναι και, επιπροσθέτως αποτελεί ένδειξη υγείας.
 
περισσότερα...
 
Εφημεριδα Ο ΧΡΟΝΟΣ (Κομοτηνή, Θράκη) , «Στατιστικές και Ριάλιτυ»
12/6/2008

Η ιατρική στην υπηρεσία και της ομορφιάς, έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την συνεργασία του πλαστικού χειρουργού Ιωάννη Λύρα, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας πλαστικής χειρουργικής με έδρα τη Ρώμη και διευθυντή της κλινικής πλαστικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών , με ιδιωτικό κέντρο αισθητική στην Κομοτηνή.

 
περισσότερα...
 
Εφημεριδα To ΠΡΩΤΟ ΘΕΜA, «Ιατρικός τουρισμός - Πλαστική Χειρουργική»
13/4/2008

Το πρωί στο χειρουργείο κάτω από το νυστέρι του Έλληνα ειδικού, το βράδυ . Athens by night! Βρετανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Αφρική τροφοδοτούν τις εγχώριες κλινικές πλαστικής χειρουργικής, τη στιγμή που το κράτος όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.

 
περισσότερα...
 
Εφημεριδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ (Λευκωσία Κύπρος), «Οι υπερβολές οδηγούν σε εκτρώματα»
6/4/2008

Οι υπερβολές οδηγούν σε εκτρώματα . Ο Έλληνας Πλαστικός Χειρουργός δρ Ιωάννης Λύρας δηλώνει ότι η αντιγήρανση είναι υπόθεση των νέων. Η πλαστική χειρουργική έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία του ατόμου, εκτός από σπάνιες και ακραίες περιπτώσεις.

 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ (Θεσσαλονίκη, Μακεδονία), «Τα γιατί και τα πώς της Πλαστικής Χειρουργικής»
8/3/2008

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ : " Τα γιατί και τα πώς της Πλαστικής Χειρουργικής "
Σε συνέντευξή του στον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αναφέρεται στις πτυχές της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής, τη σημασία της στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και τις ιδιαιτερότητες της σημαντικής ιατρικής ειδικότητας.

 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Μεταμοσχεύσεις - Όρια»
30/12/2005

Με τη μεταμόσχευση προσώπου περνάμε τα όρια . «Αυτός που πρέπει να τα θέσει είναι ο χειρουργός. Αυτή είναι η άμυνά του, να δηλώσει εκ των προτέρων με ποιά ομάδα είνα, χωρίς να σύρεται από την αποτυχία ή την επιτυχία της μεθόδου»

 

 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ (Θεσσαλονίκη, Μακεδονία), «Αλήθειες και Μύθοι»
30/10/2005
Στο ύπατο αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής - ACEIP Ivo Pitanguy εκλέχτηκε ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας. Στόχος της Εταιρίας είναι η δημιουργία του πρώτου μη κρατικού προγράμματος τριτοβάθμιας μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη συγκεκριμένη ειδικότητα.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 2 από 5
1 2 3 4 5