Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Συνεντεύξεις στον τύπο

 
     
 
Περιοδικό Εσείς (New York) «Αρμονία και ομορφιά»
1/8/2003
Καταξιωμένος ειδικός πλαστικός χειρουργός. Με τις γνώσεις και την εμπειρία του έγινε περιζήτητος στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι μέλος της Ακαδημίας Επιστημόνων Νέας Υόρκης. Αποδίδει με τελειότητα την ωραιότητα στις γραμμές του ανθρωπίνου σώματος και ιδιαίτερα του προσώπου που καθρεπτίζει την ψυχή.
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Elle «Με την Τεχνη του Da Vinci»
1/8/2003
Παραδίνουμε τη μύτη μας στα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρουργού. Σε τι κατάσταση θα την πάρουμε πίσω; Γαλλική με καμπύλη ή αρχαιοελληνική με ευθεία γραμμή; Τώρα υπάρχει τρόπος για να μετρήσουμε κυριολεκτικά αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπό μας.
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Glam and Style «Ομορφότερη»
1/6/2003
Όχι μια άλλη Καίτη ούτε μια ομορφότερη Καίτη, αλλά η Καίτη που θέλετε με διορθώνει, κατανοώντας τη σκέψη μου, ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, επιστημονικός υπεύθυνος και διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Down Town «Φτιάχνοντας την τέλεια γυναίκα»
24/1/2002
Είναι απο τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς. Απο τα χέρια του έχουν περάσει επώνυμες και λιγότερο γνωστές γυναίκες, με κοινό όμως στόχο : να γίνουν ή να φαίνονται πιο όμορφες. Στο κείμενο που ακολουθεί ο Γιάννης Λύρας δικαιολογεί την αγωνία τους, εξηγεί τις νέες μεθόδους της πλαστικής
χειρουργικής και μας βάζει ιδέες.
 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ «Νέα Εποχή»
5/2/2001

Η πλαστική χειρουργική συνδέεται άμεσα με επεμβάσεις αισθητικής, ωστόσο η προσφορά της στην ιατρική είναι πολύ μεγαλύτερη. Ο τομέας αυτός της ιατρικής δεν παρεμβαίνει στο έργο της φύσης και του Θεού, αλλά τη συμπληρώνει. Το μόνο κακό της πλαστικής χειρουργικής είναι οι κάκιστες υπηρεσίες λίγων γιατρών, οι οποίοι προκαλούν παραμορφώσεις, γεγονός που σύντομα θα είναι παρελθόν, σύμφωνα με το δρ. Γιάννη Λύρα.

 
περισσότερα...
 
Περιοδικό «α-συν» (Λευκωσία Kύπρος) «Ο πλαστικός χειρουργός»
3/12/2000
Η πλαστική χειρουργική έχει συνδεθεί σχεδόν απόλυτα με την ομορφιά και τη γυναίκα, ενώ από κάποιους θεωρείται επέμβαση στο έργο της φύσης, η οποία κάποια μέρα θα εκδικηθεί. Τίποτα, όμως, από αυτά δεν φαίνεται να ισχύει.
 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ «ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ»
14/11/2000
Περίπου 10.000 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής έγιναν κατά το περασμένο έτος στη χώρα μας. Οι περισσότερες από αυτές ήταν αισθητικές, ενώ λιγότερες ήταν οι επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής. Από τις αισθητικές οι πιο "δημοφιλείς" ήταν για τις γυναίκες η ρινοπλαστική, η αυξητική στήθους, η λιποαναρρόφηση και το λίφτινγκ.
 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα «les temps du monde» (Ζυρίχη, Ελβετία)
29/9/2000
 Les operations mammaires sont les plus pratiquies  Imagine-t-on Adolf Ogi avouer qu’il s’est fait raboter le nezi Pas vraiment. Au Brasil, c’est pourtant ce qui s’est passi, en moins spectaculaire peut-itre. Le prisident Cardoso n’a jamais cachi s’ktre fait retoucher les paupi8res avant son election de 1994.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 4 από 5
1 2 3 4 5