Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο
Συνεντεύξεις στον τύπο
Συνεντεύξεις στην τηλεόραση
Συνεντεύξεις στην ιντερνετική τηλεόραση Web
Άλλες συνεντεύξεις
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Συνεντεύξεις στον τύπο

 
     
 
Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, «Αυξημένο ενδιαφέρον»
7/6/2005
Διανύουμε την εποχή της παγκόσμιας άνθησης της πλαστικής χειρουργικής. Το θέμα της αισθητικής επέμβασης αποτελούσε μέχρι πρίν από λίγα χρόνια «ταμπού», τώρα πια συζητείται ανοιχτά, ενώ συχνά αυτοί που παίρνουν την απόφαση να βάλουν «νυστέρι» για να βελτιώσουν την εικόνα τους συναντούν την επιβράβευση του περίγυρου τους
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Τουριστική Αγορά, «Ιατρικός Τουρισμός»
1/4/2005
Εναλλακτικός Τουρισμός , Ιατρικός Τουρισμός. Η σημασία του Έλληνα γιατρού στην ανάπτυξη αυτού του τομέα εναλλακτικού τουρισμού, είναι κεφαλαιώδης. Ο βασικός πελάτης του ιατρικού τουρισμού πρέπει να είναι ο γιατρός.
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Κράμα «Σήκωσε το, το Τιμημένο! (το προγούλι)»
21/12/2004

Οι άντρες έχουν παρόμοια δικαιώματα με τις γυναίκες στο θέμα της αρμονικής εξωτερικής εμφάνισης, αν και η κοινωνία είναι γενικά πιο ελαστική με το αντρικό φύλλο στα θέματα ομορφιάς. Ο άντρας έχει κατανοήσει ότι αισθάνεται καλύτερα όταν είναι όμορφος, αρμονικός και με προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση.

 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα Πατρίς (Ηράκλειο Κρήτη). «Αυτά που θέλουν οι γυναίκες»
17/11/2004

Τί θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες και τί οι γυναίκες από τους άνδρες; Και όμως το πρώτο πράγμα που ζητάνε, δεν είναι η ομορφιά. «Οι γυναίκες αναζητούν τη δύναμη σε ένα αρσενικό και οι άνδρες δεν θέλουν δίπλα τους μία γυναίκα που φαίνεται πιο έξυπνη από εκείνους» λέει ο πλαστικός χειρουργός των επωνύμων Γιάννης Λύρας.

 
περισσότερα...
 
Περιοδικό ΚΛΙΚ «Αναζητώντας την τελειότητα» Μάϊος 2004
1/5/2004
Σε μία εποχή που τα πρότυπα των ΜΜΕ «βομβαρδίζουν»  ακατάπαυστα τα γυναικεία – και όχι μόνο – μυαλά, επιβάλλοντάς τους την εικόνα του τέλειου, η Πλαστική Χειρουργική έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και κατά συνέπεια, η πιο περιζήτητη ίσως επιστήμη παγκοσμίως.
 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Γυναίκα «Η ομορφιά είναι μεταδοτική»
1/2/2004

Δεν είναι απλώς πλαστικός χειρουργός, υπερασπίζεται το δικαίωμα των ανθρώπων να κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα. Και υποστηρίζει με πάθος την αναζήτηση της ομορφιάς. Συνάντησα τον πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα με την αρχική εντύπωση ότι θα είχα απέναντί μου απλώς έναν επιτυχημένο, καταξιωμένο και φιλόδοξο επαγγελματία σε έναν πολύ προσοδοφόρο τομέα.

 
περισσότερα...
 
Περιοδικό Popular Medicine «10 Ερωτήσεις»
1/10/2003
Στις μέρες μας η Πλαστική Χειρουργική κάνει «θαύματα». Ποιοι κίνδυνοι ελοχεύουν στις πλαστικές επεμβάσεις; Πόσο μόνιμα είναι τα αποτελέσματα; Πότε οφείλει ο πλαστικός να αρνηθεί να χειρουργήσει τον ενδιαφερόμενο; Ο Δρ Ιωάννης Λύρας, AEXPI, FICS, NYAS αισθητικός επανορθωτικός και Laser Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δίνει τις απαντήσεις.
 
περισσότερα...
 
Εφημερίδα Η Νεα Κρήτη (Ηράκλειο), «Σχεδόν Βραζιλία»
11/9/2003
«Να κάνουμε την Κρήτη έναν προορισμό Πλαστικής Χειρουργικής». Με την φράση αυτή ο γνωστός Πλαστικός Χειρουργός, και διευθυντής της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Κύριος Γιάννης Λύρας, προτείνει την δημιουργία κέντρου ειδικού ιατρικού τουρισμού στην Κρήτη, και μιλώντας στην Νέα Κρήτη εξηγεί τους λόγους.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 3 από 5
1 2 3 4 5