Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Λέιζερ Θαυματουργό
Κρυολιπόλυση-Cooltech NEW
COCCON Duotechnology NEW
Mosaic (MicroFractional)
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Smooth Laser
Velashape
New Life
Ραδιοκύματα ACCENT PRO
Φωτολιπόλυση
Hypoxi
Υπέρηχοι
Tattoo
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Smooth Laser
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Smooth Laser ή Soft Ανανέωση Προσώπου

 
     
 
Σύσφιξη Προσώπου Και Λαιμού Χωρίς Απομάκρυνσή Απο Την Εργασία Νέα μέθοδος ανανέωσης προσώπου χωρίς τραυματισμό Ένα απο τα σημάδια του χρόνου που περνά, είναι η εμφάνιση ρυτίδων στο προσώπο.Το κολλάγονο και οι ίνες ελαστίνης που στηρίζουν και διατηρούν την σφριγηλότητα του δέρματος φθείρονται, καταστρέφονται και χάνουν την φυσιολογική διάταξη του χρόνου και οι συνεχείς μιμητικές κινήσεις (χαμόγελο, συνοφρύωση, κάπνισμα μάσημα κ.λ.π)επιτείνουν το πρόβλημα .Το κολλαγόνο μπορεί να μειώνεται σε ποσότητα μέχρι και 1% το χρόνο αφότου φτάσουμε την ηλικία των 40 χρόνων.


Μέχρι σήμερα

Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκαν διάφορες μορφές θεραπείας όπως εκείνες της δερματοαπόξεσης, βαθύ χημικό Peeling,Erbium Laser, CO2 Laser (χειρουργικό Laser) κ.λ.π. Ενώ τα αποτελέσματα αυτών των εφαρμογών είναι εκπληκτικά, είχαν ένα σημαντικό μειονέκτημα. Χρειάζονται ένα εκτεταμένο μετεγχειρητικό χρόνο αποθεραπείας και αναστολή της φυσιολογικής ζωής και δραστηριότητας του ασθενούς που ποικίλει απο 15 ημέρες μέχρι 4 μήνες..

Αυτό αποτέλεσε και την αφετηρία στη δημιουργία καίνουργιας μορφής Laser, τα οποία δεν θα είναι τραυματικά αλλά θεραπευτικά και η δράση τους θα στόχευε στο ίδιο το πρόβλημα, δηλαδή στη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστικών ινών με σωστή κατανομή και διάταξη. Αυτό επιτυγχάνεται με το σωστό θερμικό αποτέλεσμα στο σωστό βάθος.


Εξελιγμένη Τεχνική

Το Soft (Smooth) Laser αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μορφή αυτής της γενιάς Laser. Η δράση του εστιάζεται σε βάθος αρκετών χιλιοστών κάτω απο την επιδερμίδα βελτιώνοντας και γεμίζοντας τις ρυτίδες του προσώπου με νεοδημιουργημένες πρωτεϊνες.

Σκοπός του είναι να ομογενοποιηθούν οι πρωτείνες του δέρματος, στα χέρια , το ντεκολτέ τον τράχηλο (λαιμό) και το πρόσωπο.


Spray

Η δράση του μπορεί να επεκταθεί σε όλους τους τομείς δέρματος και μπορεί να γίνει θεραπεία για όλες τις μορφές ρυτίδων και δερματικής υπερχρώσεως. Η θεραπεία με Soft ( Smooth) Laser είναι απόλυτα ασφαλής και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τα 10-30 λεπτά. Δεν χρειάζεται μετεγχειρητική παρακολούθηση, είναι εντελώς ανώδυνη (γίνεται τοπική αναισθησία με ψεκασμό κρύου αερίου) εφαρμογή, χωρίς να προκαλεί καθόλου θερμικές βλάβες στους γύρω ιστούς. Η θεραπεία εφαρμόζεται ανά δύο έως έξι μήνες για 4 φορές μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Λεϊζερ το μεσημέρι

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην φυσιολογική του δραστηριότητα χωρίς σημάδια ή ερυθρότητα. Αποτελεί μια ιδανική λύση για τα άτομα που δεν έχουν τον χρόνο για μετεγχειρητική παρακολούθηση και ταυτόχρονα δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάρκεια χρόνου αλλά και σε αισθητικό αποτέλεσμα.

Το Laser που εφαρμόζεται με αυτό τον τρόπο, λέγεται Lunch Τime Laser.
 
     

 
  πίσω