Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Λέιζερ Θαυματουργό
Κρυολιπόλυση-Cooltech NEW
COCCON Duotechnology NEW
Mosaic (MicroFractional)
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Smooth Laser
Velashape
New Life
Ραδιοκύματα ACCENT PRO
Φωτολιπόλυση
Hypoxi
Υπέρηχοι
Tattoo
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Mosaic (MicroFractional)
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Mosaic (MicroFractional)

 
     
 
  Στην έντονη επιθυμία μας για μία λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα που να προκαλεί τα βλέμματα και τον θαυμασμό, η νέα, πολυσυζητημένη τεχνική του Laser Mosaic, έρχεται να δώσει τη λύση. 

Τα αποτελέσματα του Laser Mosaic είναι συναρπαστικά αφού είναι η μορφή τεχνολογίας laser που πρώτη επιτυγχάνει σημαντικές βελτιώσεις κατά της γήρανσης του δέρματος.  Αυτή η νέα τεχνική είναι σε θέση να εξωραϊσει ή ακόμη και να εξαλείψει λεπτή ρυτίδωση ή και πιο βαθιές ρυτίδες του προσώπου, ουλές, σημάδια από ακμή, εγκαύματα, ραγάδες, βλάβες που έχουν προκληθεί από έκθεση στον ήλιο (π.χ. κηλίδες και πανάδες), αλλά και να προκαλέσει σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος.

 Από την πρώτη κιόλας θεραπεία τα αποτελέσματα είναι εμφανή αφού το δέρμα σας θα είναι πιο λείο, μαλακό, φρέσκο και λαμπερό.   Το Laser Mosaic βασίζεται στην τεχνολογία των κλασμάτων (Micro Fractional), διεγείροντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.  Έτσι η επιδερμίδα αναγεννάται και αναδομείται, αφού το Mosaic στοχεύοντας στην επιλεγμένη περιοχή διεγείρει τους ινοβλάστες και με αυτό τον τρόπο δημιουργεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου. 

Στοχεύει μόνο την υπό θεραπεία περιοχή ενώ αφήνει τον περιβάλλοντα ιστό ανέπαφο και ανεπηρέαστο.  Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας κατά 70% καθώς συμβάλλει στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.  Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό παρά μόνο την αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο κατά το σύντομο διάστημα της αποθεραπείας.

Προετοιμάζουμε το δέρμα τοποθετώντας αναισθητική κρέμα για αποφυγή τυχόν δυσφορίας. Μετά την εφαρμογή της θεραπείας το δέρμα θα αποκτήσει μία ελαφρώς ροζ απόχρωση, η οποία θα υποχωρήσει εντός τριών ημερών, και ίσως υπάρξει ελαφρύ οίδημα που και αυτό όμως θα αρχίσει να υποχωρεί εντός 2-3 ημερών.

Η μέθοδος είναι απλή και δεν έχουν παρατηρηθεί επιπλοκές. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει σχετικά άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Πέντε με έξη συνεδρίες αρκούν για άριστα αποτελέσματα. 

Παρόλα αυτά κατά την φυσική διαδικασία γήρανσης ίσως απαιτηθεί συμπληρωματική θεραπεία ανά έτος.
 
     

 
  πίσω