Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Λέιζερ Θαυματουργό
Κρυολιπόλυση-Cooltech NEW
COCCON Duotechnology NEW
Mosaic (MicroFractional)
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Smooth Laser
Velashape
New Life
Ραδιοκύματα ACCENT PRO
Φωτολιπόλυση
Hypoxi
Υπέρηχοι
Tattoo
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Λέιζερ Αποτρίχωσης
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Laser Αποτρίχωσης

 
     
 
Λέιζερ αποτρίχωση - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

 Για περισσότερο από 10 χρόνια, η ευρέως αποδεικτή από όλες τις ιατρικές ειδικότητες, αποτρίχωση με λέιζερ αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο αποτρίχωσης για μακροπρόθεσμα ή και μόνιμα αποτελέσματα.

Είναι διαδικασία απλή, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, με εντυπωσιακά αποτελέσματα  Η αποτρίχωση με laser βασίζεται σε κλινική μελέτη και έρευνα πολλών ετών στις ιδιότητες της ανάπτυξης των τριχοθηλακίων.Η επιστήμη της διαδικασίας βασίζεται στην θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης που δεικνύει ότι η ακτίνα laser στοχεύει επιλεκτικά τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, προκαλώντας καταστροφή της, χωρίς να επηρεάζει ή να βλάπτει τον περιβάλλοντα ιστό.

 Η αποτρίχωση με τη χρήση λέιζερ-laser είναι τόσο απλή και ανώδυνη που δεν χρειάζεται αναισθησία.Έχει αποδειχθεί ασφαλής για όλες τις περιοχές όπου η τριχοφυΐα αφαιρείται με τις συμβατικές μεθόδους. Σε μερικά άτομα παρουσιάζεται ελαφρό ερύθημα το οποίο υποχωρεί λίγο μετά την θεραπεία και μπορεί κανείς να συνεχίσει με τις καθημερινές του ασχολίες αμέσως μετά την θεραπεία.

Κλινικές έρευνες, μάλιστα αποδεικνύουν την ποιότητα αλλά και την υψηλή αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου θεραπείας. Έτσι η αποτρίχωση με λέιζερ-laser αποτελεί σήμερα την καλύτερη μέθοδο για ασφαλή αφαίρεση των τριχών του σώματος και του προσώπου. Ειδικές ιατρικές ρυθμίσεις μας επιτρέπουν μόνιμη αποτρίχωση και στα γεννητικά όργανα. Η διαδικασία αυτή διαρκεί λιγότερο από ένα τέταρτο του δευτερολέπτου σε κάθε τρίχα.

Κατά την διάρκεια της πρώτης θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται σε φάση αναγέννησης, ενώ αυτές που βρίσκονται σε μετέπειτα φάση ζωής επανεκφύονται κανονικά. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές θεραπείες μεταξύ των οποίων θα πρέπει να μεσολαβεί διάστημα μερικών εβδομάδων για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. 

Ο αριθμός των θεραπειών που χρειάζεται για την οριστική αντιμετώπιση της τριχοφυΐας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το χρώμα και η ποιότηταμαλλιών και δέρματος του ενδιαφερόμενου, την περιοχή του σώματος που υποβάλλεται σε θεραπείακαι συνήθως ορίζονται σε 6-8 συνεδρίες που να απέχουν 1-2 μήνες μεταξύ τους.

Στο κέντρο μας η μέθοδος λέιζερ αποτρίχωσης εφαρμόζεται ακίνδυνα σε όλες τις ηλικίες.
 
     

 
  πίσω