Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Λέιζερ Θαυματουργό
Κρυολιπόλυση-Cooltech NEW
COCCON Duotechnology NEW
Mosaic (MicroFractional)
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Smooth Laser
Velashape
New Life
Ραδιοκύματα ACCENT PRO
Φωτολιπόλυση
Hypoxi
Υπέρηχοι
Tattoo
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Ραδιοκύματα ACCENT PRO
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Ραδιοκύματα ACCENT PRO

 
     
 


Με τις σημερινές μεθόδους μη αφαιρετικού λέιζερ για αναζωογόνηση, μια μέτρια μείωση των ρυτίδων και βελτίωση της υφής του προσώπου συχνά απαιτεί πολλαπλές θεραπευτικές συνεδρίες. Ο μηχανισμός ενέργειας ραδιοσυχνότητας (radiofrequency,RF) είναι μια νέα τεχνολογία που φαίνεται ότι επιφέρει σύσφιξη των ιστών μετά από λίγες μόνο θεραπευτικές συνεδρίες. Η τεχνολογία ενέργειας RF φαίνεται ότι υπόσχεται πολλά στη σύσφιξη των ιστών στο κάτω μέρος του προσώπου και το πρόσθιο μέρος του λαιμού και έχει ελάχιστες πιθανές επιπλοκές όταν διενεργείται με την κατάλληλη τεχνική.
Μέσω της ενέργειας RF, ο πλαστικός χειρουργός έχει την ικανότητα να συσφίγγει τους ιστούς σημαντικά μετά από μόλις 1 έως 4 θεραπείες με μικρό μετεγχειρητικό χρόνο ανάρρωσης. Το εν λόγω σύστημα παρέχει ενέργεια RF κατά ελεγχόμενο ογκομετρικό τρόπο στο βαθύ χόριο και τις υποδόριες στιβάδες (σε βάθος έως και 5-6 mm). Ένα χειροκίνητο τμήμα εξ επαφής ψύξης προστατεύει την επιδερμίδα από την εξάχνωση και το θερμικό έγκαυμα. Το σύστημα αυτό μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες του προσώπου και επιτυγχάνει μη χειρουργική σύσφιξη-ανόρθωση του μετώπου και του κάτω μέρους του προσώπου. στους γλουτούς, στους αγκώνες, στα γόνατα και στους μηρούς .

Η βιολογική επίδραση που προκαλείται σε αυτά τα επίπεδα δημιουργεί μικροσκοπικές διεγερμένες περιοχές των οποίων η επούλωση προκαλεί άμεση συρρίκνωση του κολλαγόνου (που μπορεί να γίνει ορατή μέσα σε λίγες ημέρες) προκαλεί επίσης μακροπρόθεσμη απόθεση νέου κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών, της απελευθέρωσης κυτοκινών και αυξητικών παραγόντων που οδηγεί στη δημιουργία νέων ενδοθηλιακών κυττάρων και αιμοφόρων αγγείων.Ραδιοκύματα RF συν λιπογλυπτικήΡαδιοκύματα συν smart lipo laser συν μεσοθεραπεία
 
     

 
  πίσω