Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα - Ειδήσεις - Θέματα

 
     
 
Νέα ενεργοποίηση στην διεθνή δημόσια δραστηριότητα.
Δευτέρα 22/2/2016.

 Απο το 2016 ο  Δρ Ιωάννης Λύρας  συμμετέχει στην επιτροπή φιλανθρωπικών δράσεων και περιφερειακών και παγκοσμίων συνδιασκέψεων της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Προξενικών Σωμάτων με έδρα τις Βρυξέλλες.
 
περισσότερα...
 
Ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης προσκάλεσε το Προξενικό Σώμα Ελλάδος CCG στον Μαραθώνα.
Σάββατο 12/12/2015
 
Εκδρομή – επίσκεψη στα ιστορικά σημεία του Μαραθώνα πραγματοποίησε το προξενικό σώμα Ελλάδος μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μαραθώνα  προς τον  Πρόεδρο του Δ.Σ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος. 

Ο Μαραθώνας μαζί με  τον Ολυμπο, την Ολυμπία, τον Αχέροντα, την Δωδώνη, την Πέλλα, την Αμφίπολη, την Κνωσό, την Λίνδο, την Κώ, την Σάμο, την Σαντορίνη, την Λήμνο, την Σαμοθράκη, τον Ισμαρο, την Μαρώνεια, τους Δελφούς, την Δήλο, τις Θερμοπύλες, το Πήλιο, την Ιωλκό, την Αγχίαλο, τη Νεμέα, την Πύλο, τις Μυκήνες,
την Ιθάκη, την Κάρνη, την Θήβα, την Σαλαμίνα, την Κόρινθο, την Σπάρτη, και την Αθήνα, αποτελεί διαχρονικά ένα απο τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος των ξένων που επισκέπτονται την Ελλάδα και εμπνέονται  απο την ιστορία της.
 
περισσότερα...
 
Διάλεξη για την ηθική της ομορφιάς στην Κέρκυρα, Επτάνησα.
Κυριακή  29/11/2015

Στο νησί των Φαιάκων, το νησί της Ναυσικάς, βρέθηκε ο Δρ. Ιωάννης Λύρας, προσκεκλημένος ενός ιστορικού πολιτιστικού-μουσικού συλλόγου της Κέρκυρας, για να μιλήσει περί της ηθικής της ομορφιάς μπροστά σε ένα αμιγώς γυναικείο κοινό.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με βροχερό καιρό στο καταπράσινο νησί συνοδεύτηκε από δεξίωση-συζήτηση και υπογραφή βιβλίων.
 
περισσότερα...
 
Η κλινική Λύρα συμμετείχε με επιτυχία στον 33ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Κυριακή  8/11/2015

Ο Δρ Ιωάννης Λύρας και ο συνεργάτης του Δρ. Νικόλαος Παπαχρήστος, μετά απο καλή προετοιμασία συμμετείχαν στον 33ο αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που φέτος πραγματοποιήθηκε με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ο αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας είναι μια από τις κορυφαίες αθλητικές  διοργανώσεις του κόσμου. Όνειρο του κάθε αθλητή είναι να τερματίσει αυτήν την κλασική διαδρομή. Οι δυο ιατροί διέτρεξαν μαζί τα 42.195 χιλιόμετρα  από το Στάδιο του Μαραθώνα έως και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.  Οι δύο συνεργάτες  εμψύχωναν  συνεχώς ο ένας τον άλλον και τερμάτισαν χωρίς προβλήματα επιτυγχάνοντας  καλό χρόνο .
 
περισσότερα...
 
Η τεχνική TRIPLANE στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής.
Παρασκευή 06/11/2015

Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας, εμπνευστής της μεθόδου Composite - triple plane- no pain  συμμετείχε με την  παρουσίαση  της  νέας του ολιστικής τεχνικής σμίλευσης του του στήθους καί του σώματος της γυναίκας στο 11ο Πανελλήνιο  Συνέδριο πλαστικής επανορθωτικής & αισθητικής χειρουργικής που  πραγματοποιήθηκε στις  5-7 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αλλά και ως πρόεδρος της συζήτησης για την χρήση  αυτόλογου λίπους. 

 
περισσότερα...
 
Δύο ημέρες στο University of New York in Prague.
26-27/10/2015.

Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας και ο Δρ. Λάμπρος Καλύβας ταξίδεψαν  στην πρωτεύουσα της Τσεχίας  προσκεκλημένοι  του "University of New York in Prague" (UNYP) για επίσκεψη εργασίας.
 
περισσότερα...
 
Η βραζιλιάνικη πλαστική χειρουργική στην Ευρώπη μέσα από τα Βαλκάνια.
8-11 /10/2015.

Τρεις ημέρες γεμάτες πλαστική χειρουργική ομορφιάς και αποκατάστασης από την Βραζιλία. Οι καλύτεροι Βραζιλιάνοι πλαστικοί χειρουργοί σε εκπαιδευτικό Συνέδριο αισθητικής χειρουργικής στην Ευρώπη. Ο Επίτιμος πρόξενος  της Βραζιλίας στην Ελλάδα Δρ. Ιωάννης Λύρας ταξίδεψε στην Σερβία, για το  Συνέδριο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής με τίτλο : «Συνέργεια  για τον επανασχεδιασμό του σώματος».
 
περισσότερα...
 
«Ιωαννίδεια 2015» Ναυτικοί αγώνες προς τιμήν του Κύπριου ήρωα πολεμιστή από την Αμμόχωστο.

Κυριακή 13/9/2015.


Ναυτικοί αγώνες προς τιμήν του Κύπριου  πολεμιστή, ήρωα Αξιωματικού Ανδρέα Ιωαννίδη από την Αμμόχωστο. Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας σε πλήρωμα ιστιοφόρου σκάφους στη ναυτική εκδήλωση «Ιωαννίδεια 2015» στην Λεμεσό της Κύπρου.
 
περισσότερα...
 

Σελίδα 8 από 10
1 6 7 8 9 10