Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα - Ειδήσεις - Θέματα

 
     
 
Εσπερίδα Succsess Stories στην πράξη.
Πέμπτη 8/12/2016.

Ιστορίες επιτυχημένων Ελλήνων και Ελληνίδων, που κατάφεραν να διακριθούν στους τομείς των επιχειρήσεων, του μάνατζμεντ, της υγείας, των επιστημών και των τεχνών  παρουσιασμένες  με τρόπο αφηγηματικό απο τους ίδιους, ώστε με το παράδειγμά τους, τις εμπειρίες τους και τις ιδέες τους να βοηθήσουν τους νεώτερους να ακολουθήσουν και εκείνοι την δική τους επιτυχημένη πορεία..
 
περισσότερα...
 
Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής χειρουργικής στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
Σάββατο  26 Νοεμβρίου 2016.

Πρόεδρος θεματικής ενότητας και ως εισηγητής των νέων μεθόδων πλαστικής χειρουργικής ήταν ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.
Ηταν ο μόνος Έλληνας πλαστικός χειρουργός που προσκλήθηκε σε αυτό το παγκόσμιο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ώς μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και ώς μέλος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος.
 
περισσότερα...
 
Διάλεξη περι Σπαρτιατικής αισθητικής στον Δήμο Μονεμβασίας Λακωνίας.
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ιδιαίτερη πατρίδα του κάθ ενός μας αποτελεί τόπο επιστροφής όταν η σταδιοδρομία έχει εισέλθει σε φάση ωριμότητας. Ερχεται μία στιγμή που  διοργάνωση μίας επίσημης συνάντησης με τους συντοπίτες  για 
ανταλλαγή των συμβολικών τιμών είναι ότι πιό σημαντικό μπορεί να συμβεί σε έναν επιστήμονα που σέβεται το όνομά του και την καταγωγή του. Αυτή η στιγμή έφτασε και για εμάς ανήμερα της τοπικής θρησκευτικής εορτής της Πανγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Ετσι, την ομιλία του, με θέμα: «Η δύναμη της λακωνικής ομορφιάς μέσα από τα μάτια των φιλοσόφων» ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, με καταγωγή από την Δαιμονιά της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού του δήμου Μονεμβασίας, ανέδειξε με χειρουργική ακρίβεια πτυχές της αισθητικής που σχετίζονται με την ομορφιά της Λακωνικής γης και της ιστορίας της.

 
περισσότερα...
 
Φιλοσοφικός περίπατος και προσυμπόσιο δικαιοσύνης στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Για πρώτη φορά μετά από την αναστολή λειτουργίας της Ακαδημίας του Πλάτωνα από τους Βυζαντινούς ο χώρος υποδέχθηκε φιλοσοφικές συζητήσεις και περίπατο όπως και πριν από 15 αιώνες.
 
περισσότερα...
 
Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων 2016 «Στα Βήματα του Ηρακλή»
Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η Έκτη σύγχρονη Νεμεάδα έλαβε χώρα 10-12 Ιουνίου 2016. Συμμετείχαμε ακολουθώντας το αρχαίο τυπικό.

 
περισσότερα...
 
Ο Δρ. Ι. Λύρας πρόεδρος σε διεθνή συνεδριακή συζήτηση ειδικών αισθητικών πλαστικών χειρουργών στην Μύκονο.
Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Διεθνές συνέδριο αισθητικής χειρουργικής ISAPS στην Μύκονο.
Οι καλύτεροι αισθητικοί χειρουργοί ομορφιάς απο 37 χώρες συσκέφτηκαν περι της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής του προσώπου και του σώματος επι τρείς ημέρες. Ακολούθησαν μίνι διακοπές κολυμπώντας στα νερά της Ελιάς...  Μαζί τους και για εμάς το καλοκαίρι άρχισε στις Κυκλάδες με εργασία ως Πρόεδρος της συνεδρίασης των πιο ειδικών αισθητικών χειρουργών του κόσμου περί της αισθητικής πλαστικής του στήθους με λίπος και εμφυτεύματα.


 
περισσότερα...
 
Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης 2015-2016 στο Ελεύθερο Δημοτικό Πανεπιστήμιο Περιστερίου.
Δευτέρα 30 Μαΐου 2016.

Ακόμη ένας κύκλος μαθημάτων του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου έληξε με επιτυχία. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται
σε μία από τις πιο αξιόλογες βιβλιοθήκες της Αθήνας, που εμπλουτίζεται συνεχώς με πληροφοριακό υλικό επί παντός επιστητού και με άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού της προς τους χρήστες. Εμείς συμμετέχουμε με μία διάλεξη στον εαρινό κύκλο σπουδών των εργασιών του Πανεπιστημίου. Η απονομή των τίτλων σπουδών στους πολίτες που παρακολούθησαν τα μαθήματα καί αυτού του έτους σπουδών που μόλις τελείωσε πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου Αττικής παρουσία του δημοφιλούς Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη. ...
 
περισσότερα...
 
Το ετήσιο μάθημα επιμόρφωσης στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Περιστερίου Αττικής.
Τετάρτη 25 Μαίου 2016.

Πραγματοποιήθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη Περιστερίου η ετήσια ομιλία μας με τίτλο: "Η κοινωνιολογική διάσταση της ομορφιάς" στα πλαίσια του κύκλου των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης που οργανώνει το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Περιστερίου Αττικής, 
 
περισσότερα...
 

Σελίδα 6 από 10
1 4 5 6 7 10