Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα - Ειδήσεις - Θέματα

 
     
 
Ο Δρ Λύρας ομιλητής στο Ιατρικό Συμπόσιο του Παραρτήματος Βοιωτίας της Aντικαρκινικής Eταιρείας.
Κυριακή 22 Μαίου 2016.

Το εαρινό ιατρικό συμπόσιο του παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ήταν μιά ευχάριστη έκπληξη. Συμμετείχαμε με ομιλία περι αντιγήρανσης του προσώπου και του σώματος και περι της προσωπικής, ολιστικής μας μεθόδου για ταυτόχρονη σμίλευση στήθους και σώματος, τις γνωστές απο εμάς τεχνικές 2+1 και 2+2. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και η Αξιότιμη Δήμαρχος ήταν παρόντες μεταξύ πολλών ακόμη σημαντικών Βοιωτών, Ευβοιαίων και Αθηναίων.

"Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή.. Τραγούδι είναι ή παράπονο πνιγμένων ; "(Κ. Καβάφης). Απο την πρόσκληση της εκδήλωσης.
 
περισσότερα...
 
Hμέρα λογοτεχνίας για τον Δήμο Μονεμβασίας, Λακωνίας στην Αθήνα.

Παρασκευή 20 Μαίου 2016.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος παραλίας Δαιμονιάς "η Αγία Μαρίνα" με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τίμησε σε ειδική λογοτεχνική βραδιά τον  Επίτιμο Πρόεδρό του και Επίτιμο αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά , δικηγόρο και ποιητή  Πότη Κατράκη για το μεγάλο πνευματικό του έργο με το οποίο συνέβαλε στην πολιτιστική αναβάθμιση της Λακωνίας.

 
περισσότερα...
 
31η Λαμπαδηδρομία RIO 2016 – Ο Δρ. Ι. Λύρας στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Τρίτη 26 Απριλίου 2016.

Η λαμπαδηδρομία αποτελεί μια από της σημαντικότερες στιγμές σε κάθε ολυμπιακή διοργάνωση μεταφέροντας το Ελληνικό φως ανά τον κόσμο. Το 2016 η Ολυμπιακή Φλόγα θα ταξιδέψει στο Rio De Janeiro στην Βραζιλία όπου θα πραγματοποιηθούν οι 31οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Περνώντας απο την Αθήνα, κρατήσαμε ώς Λαμπαδηδρόμοι με την ιδιότητα του Ιατρού, του Επίτιμου Προξένου της Βραζιλίας και ώς Εκπρόσωποι του Προξενικού Σώματος Ελλάδος, την πανέμορφη λευκή Ολυμπιακή Δάδα και μεταφέραμε την Ολυμπιακή Φλόγα περνώντας απο την Ακαδημία του Πλάτωνα απο όπου πιστεύουμε πως το Ελληνικό Φώς πρέπει να ακτινοβολήσει ξανά την Ομορφιά στον Κόσμο.
Την Μεγάλη Τετάρτη η Φλόγα με το ΑΙΩΝΙΟ ΦΩΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.
 
περισσότερα...
 
ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ 2016.
Σάββατο 2 Απριλίου 2016.

Σε ομιλία μας περι εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορεστιάδα του ακριτικού, μεθοριακού Νομού Εβρου, επαναλάβαμε την πρόταση που είχαμε πρώτη φορά διατυπώσει σε ομιλίες μας στην Αθηναική Λέσχη την 8η Μαρτίου και στον Βόλο την 10η Μαρτίου 2016, περι της Εθνικής ανάγκης άμεσης έναρξης επείγουσας συζήτησης επι της πιθανότητος επανιδρύσεως   και επαναλειτουργίας με συντεταγμένο και νομοταγή τρόπο της ιστορικής Ακαδημίας του φιλόσοφου Πλάτωνος (ιδρυση 387 πΧ - παύση 529 μΧ) της οποίας τα αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά "υπολείμματα"  κατ' ανεξήγητο τρόπο ευρίσκονται σήμερα παραμελημένα στην ομόνυμη υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας...
 
περισσότερα...
 
Ομιλία στα 4 Rotary Clubs του Βόλου Μαγνησίας.
Πέμπτη 10/3/2016.

Στον Βόλο βρέθηκε ο δρ. Ιωάννης Λύρας το τριήμερο πρίν την Καθαρή Δευτέρα, προσκεκλημένος των ανδρών, γυναικών και εφήβων Ροταριανών για  ομιλία περι ομορφιάς και παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο "το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς".

Η συγκεκριμένη ομιλία απετέλεσε αναμνηστική εκδήλωση-αφιέρωση προς τιμήν και εις μήμην της πολυαγαπημένης μας Πηλιορείτισσας Λευκοθέας Πέτρου-Φωτίου.

 
περισσότερα...
 
Εκδήλωση στην Αθηναΐκή Λέσχη για τα 10 χρόνια ώς Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα.
Τρίτη 8/3/2016.

Στα 141 έτη παρουσίας της μέχρι σήμερα, η ιστορικών διαστάσεων Αθηναΐκή Λέσχη έχει παρουσιάσει μια αξιόλογη δραστηριότητα αριστείας σε όλους τους τομείς. Σήμερα είναι ένα Ίδρυμα κοινωνικής και πολιτιστικής μορφής. Μέλη της λέσχης είναι επίσης  πρωταθλητές της ξιφασκίας και μαραθωνοδρόμοι. Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας, μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης από το 1998,  προγματοποίησε εκεί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8-3-2016),  εκδήλωση με ομιλία περι της "Πλατωνικής Ομορφιάς",  με ταυτόχρονη παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο: "το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς" και δεξίωση με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 10 ετών (2006-2016) ώς Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα.
 
περισσότερα...
 
Νέα ενεργοποίηση στην διεθνή δημόσια δραστηριότητα.
Δευτέρα 22/2/2016.

 Απο το 2016 ο  Δρ Ιωάννης Λύρας  συμμετέχει στην επιτροπή φιλανθρωπικών δράσεων και περιφερειακών και παγκοσμίων συνδιασκέψεων της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Προξενικών Σωμάτων με έδρα τις Βρυξέλλες.
 
περισσότερα...
 
Ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης προσκάλεσε το Προξενικό Σώμα Ελλάδος CCG στον Μαραθώνα.
Σάββατο 12/12/2015
 
Εκδρομή – επίσκεψη στα ιστορικά σημεία του Μαραθώνα πραγματοποίησε το προξενικό σώμα Ελλάδος μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μαραθώνα  προς τον  Πρόεδρο του Δ.Σ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος. 

Ο Μαραθώνας μαζί με  τον Ολυμπο, την Ολυμπία, τον Αχέροντα, την Δωδώνη, την Πέλλα, την Αμφίπολη, την Κνωσό, την Λίνδο, την Κώ, την Σάμο, την Σαντορίνη, την Λήμνο, την Σαμοθράκη, τον Ισμαρο, την Μαρώνεια, τους Δελφούς, την Δήλο, τις Θερμοπύλες, το Πήλιο, την Ιωλκό, την Αγχίαλο, τη Νεμέα, την Πύλο, τις Μυκήνες,
την Ιθάκη, την Κάρνη, την Θήβα, την Σαλαμίνα, την Κόρινθο, την Σπάρτη, και την Αθήνα, αποτελεί διαχρονικά ένα απο τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος των ξένων που επισκέπτονται την Ελλάδα και εμπνέονται  απο την ιστορία της.
 
περισσότερα...
 

Σελίδα 7 από 10
1 5 6 7 8 10