Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Πλαστική χειρουργική εκτός τόπου διαμονής

 
     
  Η πλαστική χειρουργική έχει διαδοθεί και έχει γίνει αποδεκτή σαν φιλοσοφική ιδέα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η πλαστική χειρουργική αποτελεί ήδη ή θα αποτελέσει κάποτε μέρος της καθημερινότητος πολλών ανθρώπων.

Οι άνθρωποι που θα ζητήσουν κάποτε τις υπηρεσίες του πλαστικού χειρουργού της επιλογής τους, βρίσκονται παντού. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Ιόνια νησιά, Μακεδονία, Θράκη, Πελλοπόνησσος, Ηπειρωτική Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Ασία... σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί απο αυτούς τους ανθρώπους βρίσκουν δυσκολίες στην πραγματοποήση του ταξιδιού που θα τους φέρει κοντά στον τόπο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η σχεδιασμένη θεραπεία του προβληματος εμφάνισης που τους απασχολεί.

Είτε είναι χειρουργική επέμβαση, είτε είναι ο σχεδιασμός της, είτε η προετοιμασσία της, η προεγχειριτική φροντίδα, η μετεγχειριτική παρακολούθηση, οι εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης μιας καλής εμφάνισης, οι μέθοδοι πρόληψης του γήρατος και της φθοράς, είτε είναι η συνολική αντιμετώπιση όλων αυτών των θεμάτων μαζί, χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι θα φροντίσουν να σας φέρουν κοντά στον πλαστικό χειρουργό που επιλέξατε.

Οι υπηρεσίες πλασικής χειρουργικής σας προσφέρονται τοσο στην Αθηνα οσο και στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Λευκωσία της Κυπρου, ωστε να εχετε περσσοτερες επιλογες διακοπων υγειας και ομορφιας σε χωρες που εχουν δυνατοτητες υποστηριξης αυτου του τυπου των επιλογων. Ολοι γνωριζουν οτι οι νεες ξενοδοχειακες μοναδες σε συνδυασμο με τις νεες ιατρικές μοναδες υψηλων προδιαγραφων σε αυτες τις πολεις, εγγυωνται αξεχαστα επταημερα τουρισμου πλαστικης χειρουργικής.

Επαγγελματίες που θα προετοιμάσουν τα πάντα για το ταξίδι σας, τα εισιτήρια του αεροπλάνου του πλοίου ή του αυτοκινήτου, τη μεταφορά σας απο τον σταθμό αφίξεως (αεροδρόμιο, λιμάνι κλπ.) στο νοσοκομείο ή το Ιατρείο οπου βρίσκεται η ομάδα ειδικών που θα ασχοληθούν μαζί σας, τη μεταφορά σας στο σπίτι ή το ξενοδοχείο που θα φιλοξενηθείτε, τη ρύθμιση των θεμάτων φιλοξενίας σας με τα γραφεία υποδοχής αυτών των χώρων, τη διασκέδαση στο μετεγχειριτικό στάδιο ώστε η ανάρρωση να μήν είναι βαρετή, τη μετακίνηση σας με ειδικά αυτοκίνητα στη πόλη, την ειδική διατροφή, την ιατρική φροντίδα, τη νοσηλευτική φροντίδα, την αισθητική φροντίδα, το styling και την ομαλή και άνετη επιστροφή σας στο σπίτι σας, σε όποια πόλη κι αν βρίσκεται αυτό.

Όλα αυτά με άνεση και ασφαλή προγραμματισμό.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτού του είδους την υπηρεσία, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ο ειδικός μας συνεργάτης θα φροντίσει ώστε η εμπειρία σας με την πλαστική χειρουργική να είναι η πιό όμορφη δυνατή.