Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα - Ειδήσεις - Θέματα

 
     
 
Η Βραζιλία γιορτάζει την Εθνική Εορτή της και τα 5 χρόνια λειτουργίας της Πρεσβείας της στην Κύπρο.

Πέμπτη 10/09/2015.


Πλήθος κόσμου στην Πράσινη Γραμμή της Λευκωσίας για την Εθνική Εορτή μιας ειρηνικής και φιλικής Χώρας. Ο Δρ Λύρας ήταν παρών ώς επισκέπτης,  Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας την Ελλάδα.
 
περισσότερα...
 
Λεμεσός - Καστελόριζο. Aπο την Κύπρο στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης.
Ανταπόκριση από το ακρο της Ελλαδας.

Σάββατο 8/8/2015.


Αυτή την ναυτική διαδρομή αχανούς και αβυσσαλέας βαθιάς θάλασσας διαπλέουν κάθε καλοκαίρι πολλά ελληνοκυπριακά ιστιοπλοϊκά σκάφη επανδρωμένα από έμπειρους μοντέρνους "Αργοναύτες" που είναι συναισθηματικά δεμένοι με τον διάπλου ξεχασμένων αρχαίων ελληνικών ναυτικών διαδρομών. Φέτος στους Κύπριους ταξιδευτές ενσωματώθηκε και ο Δρ. Ιωάννης Λύρας. Ηταν η δεύτερη επίσκεψή του στην Μέγιστη. Η προηγούμενη προερχόμενος από τον Πειραιά ήταν το 2001, ενσωματωμένος ως ιατρός στην "Ομάδα Αιγαίου".
 
περισσότερα...
 
Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ακριτική Ροδόπη.
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015.

Απο την Πέμπτη 11/6 έως καί την  Κυριακή 14/6/2015 πραγματοποιήθηκε περιοδεία του Δρ. Ι. Λύρα στον Βορρά της Ελλάδος (Μακεδονία-Θεσσαλονίκη και Θράκη - Κομοτηνή / Ξάνθη).
Ειδικά το Σάββατο 13/6/2015 με την ευκαιρία της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που υλοποίησε το τμήμα "Νηρηίδες" της φιλανθρωπικής - εκπαιδευτικής και πολιτιστικής οργάνωσης «Θυγατέρες της Πηνελόπης» (Daughters of Penelope) - ο Δρ. Λύρας επισκέφθηκε την Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης της Θράκης και μίλησε στο Θρακιώτικο κοινό.
Την φιλανθρωπική  εκδήλωση οργάνωσε η AHEPA HELLAS (American Hellenic Education Progressive Association).
 
περισσότερα...
 
Εκδήλωση παράδοσης των βεβαιώσεων 2014-2015. Ελεύθερο Δημοτικό Πανεπιστήμιο Περιστερίου.
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015.

Εκδήλωση παράδοσης των βεβαιώσεων ολοκλήρωσης των μαθημάτων του έτους 2014-2015 του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης και μάθησης.Ο Δρ. Ι. Λύρας παρέδωσε Διπλώματα στους αποφοιτήσαντες.
 
περισσότερα...
 
Ειδικό σεμινάριο περι αντιγήρανσης. Μαρούσι.

Συνεχιζόμενη Ιατρική Επιμόρφωση, κύκλος 2014-2015.

Τετάρτη,  27 Μαίου 2015.

Ο Δρ. Ι. Λύρας παρέδωσε μάθημα στο ετήσιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης ιατρικής επιμόρφωσης το οποίο διοργανώνεται από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με τους πιο σημαντικούς φορείς της χώρας μας, με σκοπό την συνεχή ανανέωση της γνώσης τόσο των νεότερων όσο και των παλαιότερων συναδέλφων ιατρών από διακεκριμένους και έμπειρους ομιλητές,  σχετικά  με τα τελευταία δεδομένα της ιατρικής επιστήμης .

 
περισσότερα...
 
Διάλεξη στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο Περιστερίου.
Δευτέρα, 18 Μαίου 2015.

 Ακόμη μια διάλεξη στα πλαίσια του φετινού εαρινού κύκλου μαθημάτων της θεματικής ενότητας "Ιατρική, Ερευνα, Ψυχολογία" του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη την Δευτέρα 18/5/2015 με εισηγητή τον Δρ. Ι. Λύρα. Το θέμα ήταν  «Διαμόρφωση του σώματος με πλαστική χειρουργική και σωστή διατροφή»,   και η ανταπόκριση των «μαθητών» μεγάλη και θερμή.
 
περισσότερα...
 
Συνεχίζεται η πολιτιστική-προξενική δραστηριότητα του Δρ Ιωάννη Λύρα. (Κορινθία).
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015.

Εκδρομή αναψυχής καί διαπολιτισμικής ανταλαγής απόψεων μελών του Προξενικού Σώματος Ελλάδος- Consular Corps in Greece (πρόξενοι και διπλωμάτες από την Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Μεξικό, Ντομίνικα, Βραζιλία, Νικαράγουα, Αιθιοπία, Τουρκία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Κροατία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρουμανία, Μολδαβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη) πραγματοποιήθηκε στην ορεινή και παραθαλάσια Κορινθία. Τα μέλη και τους φίλους υποδέχθηκε ο νέος πρόεδρος του σώματος, εφοπλιστής κ. Νίκος Σούτος, επίτιμος πρόξενος της Λιβερίας. Παρών στην εκδρομή ήταν ο πλαστικός χειρουργός-επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας & μέλος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος, δρ Ιωάννης Λύρας. Επίσης άλλα μέλη του ΔΣ καί ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών διπλωμάτης κ. Νίκος Πιπερίγκος.
 
περισσότερα...
 
Αρθρο - Φυσική κίνηση: Η μέθοδος που εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί.
Αρθρο στο περιοδικό Γυναίκα της εφημερίδας η Καθημερινή.

*Δημοσιεύθηκε την Μεγάλη Τρίτη, 7 Απριλίου 2015.

Μακριά από τη λογική των «πλαστικών μπαλονιών», η μέθοδος Τriple plane εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί.
 
περισσότερα...
 

Σελίδα 9 από 10
1 6 7 8 9 10