Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Ραδιοσυχνότητες και Υαλουρονικο Οξυ
Μεσοθεραπεία καί holling
Μεσοθεραπεία και Ραδιοσυχνότητες
Αισθητική μετά την εγκυμοσύνη
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Αισθητική μετά την εγκυμοσύνη
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέες ομορφες Μαμάδες

 
     
 

Κάθε γυναίκα μπορεί να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της,  αν καταφέρει να ανανεώσει την εμφάνισή της, ώστε να αισθάνεται μοναδική...

Εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα μπορούμε να <<πετάξουμε>> ότι μας ενοχλεί,ώστε να αποκτήσουμε ένα αρμονικό και σμιλεμένο, όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε, σώμα!

Οι συνδυασμοί, που μπορούμε να ακολουθήσουμε, για να επιτύχουμε το στόχο μας είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση ή η μοντέρνα βραζιλιάνικη λιπογλυπτική μαζί με την νέα μη παρεμβατική μέθοδο Coccon Duotechnology.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε ορατά και όμορφα αποτελέσματα σε όλο το σώμα, ανορθώνοντας ταυτόχρονα και τους γλουτούς.


ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


Ανακαλύψτε πώς γίνεται Η αναίμακτη λιποδιάλυση (αναίμακτη λιποαναρρόφηση) είναι μια μέθοδος ανώδυνη και ασφαλής.. Ενδείκνυται για κάθε ηλικία κάτω των 50 ετών ώστε να μη συνυπάρχει χαλάρωση του δέρματος που να απαιτεί χειρουργική διόρθωση. Πρόκειται για μια παλαιά μέθοδο χειρισμού του τοπικού λίπους μέσω λιπόλυσης (ή αλλιώς λιποδιάλυσης) που χρησιμοποιήθηκε πολύ στην Βραζιλία στη δεκαετία του 1980, όταν ακόμη η χειρουργική μέθοδος της
βραζιλιάνικης λιπογλυπτικής μόλις άρχιζε να εφαρμόζεται στις κλινικές πλαστικής χειρουργικής του Ρίο ντε Τζανέιρο και δεν ήταν ακόμα γνωστά τα αποτελέσματά της....Η μέθοδος επανέρχεται στη μόδα στην Ελλάδα ακριβώς επειδή πολλές γυναίκες προτιμούν να προχωρήσουν στην επίλυση του θέματος που τους απασχολεί με μια μη παρεμβατική τεχνική.

Τι είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Η εφαρμογή της τεχνικής είναι πολύ απλή. Πραγματοποιείται με τη διοχέτευση ήπιου συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών κι εύκαμπτων βελόνων (στο μέγεθος τρίχας), οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια, τοπικά στις περιοχές, όπου εντοπίζεται το θέμα. Έτσι επιδρούμε απευθείας στα λιποκύτταρα, αδυνατίζοντας τα μέσω τοπικής θερμότητας, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να μειώσουμε τις λιπαποθήκες.

Το ηλεκτρικό πεδίο, που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα παθολογικά- υπερτροφικά λιποκύτταρα, έτσι ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Τα προϊόντα, που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων,  αποβάλλονται, γι αυτό και είναι αναγκαία η κατανάλωση άφθονου νερού.

Εφαρμόζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς και τα <<ψωμάκια>>. Η επιστροφή σε κάθε δραστηριότητα είναι άμεση και ταχεία, αφού δεν απαιτείται κορσές ή οποιοδήποτε ειδικό ένδυμα. Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η οποία διαρκεί 1,5 ώρα με συχνότητα περίπου 1-2 συνεδριών την εβδομάδα και συνολικό αριθμό που
εξαρτάται από την ανταπόκριση του κάθε ατόμου. Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης είναι απλή, αρκετά αποτελεσματική και οικονομική.

Η τεχνική, η οποία θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τη διάθεση της ενδιαφερόμενης, την ένδειξη και το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε.

Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αφαιρέσει την περίσσεια λίπους ή ακόμη και να μετατρέψει ένα σώμα με σχήμα αχλαδιού σε ένα σώμα με σχήμα κλεψύδρας αμέσως.

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
Η πλαστική του περιγράμματος του σώματος λεπταίνει και προσδίδει αρμονικό σχήμα στο σώμα με την αφαίρεση τοπικής εναπόθεσης λίπους, βελτιώνοντας το σχήμα και τις αναλογίες προσδίδοντας μία όμορφη και αναλογική εικόνα, αποκαθιστώντας τις σωστές γραμμές.

Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η φυσική μας κατάσταση ή οι διατροφικές μας συνήθειες, πολλές από εμάς, φαίνεται να εμφανίζουν δυσαρμονία αναλογιών. Τα γνωστά σε όλους <<ψωμάκια>>, ή περίσσεια λίπους στην κοιλιά, τα γόνατα κλπ., όπου οι στερητικές δίαιτες και η εξαντλητική άσκηση δεν έχει αποδώσει, η πλαστική χειρουργική προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Τι μπορούμε να επιτύχουμε με τη βραζιλιάνικη λιποπλαστική <<Προελεύσεως>> Βραζιλίας όπου οι ψηλοί γλουτοί είναι το σήμα κατατεθέν για το καλλίγραμμο γυναικείο σώμα. Μετά την αφαίρεση της περίσσειας λίπους μέρος αυτού στη συνέχεια,
αξιοποιείται προς όφελός μας, αφού, επανατοποθετείται στις περιοχές, όπου υπάρχει <<έλλειψη>>, με τη μέθοδο της βραζιλιάνικης τεχνικής.

Συνήθως αφαιρείται από την κοιλιά, τους γλουτούς ή τα γόνατα και χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει πιο αρμονικό σχήμα στο σώμα ή το πρόσωπο, να διορθώσει τις καμπύλες στους γοφούς κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, ακόμη και να λειαίνει τα σημεία του σώματος, που εμφανίζουν κυτταρίτιδα (εμβυθίσεις). Το αυτόλογο λίπος θα
συμπεριφερθεί ως τέλειο δομικό υλικό και η κυτταρίτιδα θα έχει βελτιωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται παράλληλα ανόρθωση και αλλαγή στο σχήμα των γλουτών. Εξάλλου είναι η μέθοδος μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ανόρθωση γλουτών αλλά και βελτίωση της χαλάρωσης, ειδικά στις νέες γυναίκες. Τα πόδια φαίνονται ψηλότερα και η ενδιαφερόμενη φαίνεται και είναι πιο λεπτή, χωρίς αντιαισθητικά <<ψωμάκια>>.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι ότι πραγματοποιείται χωρίς διανυκτέρευση και με τοπική αναισθησία, ενώ η επέμβαση διαρκεί μόλις μισή ώρα, χωρίς πόνο.

Και οι δύο παραπάνω τεχνικές μπορούν να συνδυαστούν άριστα επιτυγχάνοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις περιοχές που στοχεύουμε!!!


COCCON DUOTECHNOLOGY: Νέα μη παρεμβατική μέθοδος

Η μέθοδος Coccon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες Cavitation (σπηλαίωση) και radiofrequency (ραδιοσυχνότητες). Μοιάζει με έναν κοινό υπέρηχο, ο οποίος διαθέτει διάφορες κεφαλές που χρησιμοποιούνται ανάλογα με βάση αυτό που επιθυμούμε να επιτύχουμε σε πρόσωπο και σώμα.

Πραγματοποιείται με σάρωση (scanning) , της προς θεραπεία, επιφάνειας δέρματος, για μερικά λεπτά, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο, την αντίδραση του κολλαγόνου του δέρματος, αυξάνοντας τη θερμοκρασία του με αποτέλεσμα τη σύσφιξη της περιοχής.

Προσφέρει ανώδυνα, με σύντομο χρόνο αποθεραπείας, εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως:

  • Ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου και λαιμού καθώς και περίγραμμα προσώπου.
  • Σύσφιγξη του δέρματος σε περιοχές όπως: κοιλιά, γλουτούς, έσω επιφάνεια μηρών,
    βραχίονες (μπράτσα).
  • Μείωση της όψης <<φλοιού πορτοκαλιού>> (κυτταρίτιδα)
  • Μείωση τοπικής εναπόθεσης λίπους


Αποτελεί την πιο σύγχρονη, δραστική, αν και μη-παρεμβατική μέθοδο που μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο και μιμείται τα αποτελέσματα της λιποπλαστικής. Προκαλείται διάσπαση των λιποκυττάρων σε περιοχές με εκτεταμένη περίσσεια λίπους.

Η θεραπεία διαρκεί από 20 λεπτά έως 1 ώρα ανά συνεδρία, ενώ ο χρόνος εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που καλούμαστε να βελτιώσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου καθώς
ο σχεδιασμός είναι εξατομικευμένος.

Η συχνότητα των θεραπειών ορίζεται με βάση την ιατρική ένδειξη (περιοχή σώματος, έκταση κ.α.) και συνήθως επαναλαμβάνεται κάθε 1 - 2 εβδομάδες και μπορεί να επαναληφθεί από 6 - 10 φορές.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με προοδευτική και διαρκή βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες.

Επιλέγοντας την θεραπεία coccon duotechnology μπορείτε κανείς να επιστρέψει στις συνήθεις καθημερινές του δραστηριότητες, αμέσως μετά τη θεραπεία, αφού ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός.

Δοκιμάστε τώρα μια από τις παραπάνω μεθόδους ή συνδυασμό αυτών, για να αποκτήσετε σφριγηλότητα, ανανέωση και αρμονικές γραμμές προσώπου και σώματος.

 
     

 
  πίσω