Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Ραδιοσυχνότητες και Υαλουρονικο Οξυ
Μεσοθεραπεία καί holling
Μεσοθεραπεία και Ραδιοσυχνότητες
Αισθητική μετά την εγκυμοσύνη
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Μεσοθεραπεία καί holling
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Μεσοθεραπεία καί holling

 
     
 
ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

1) 
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ  HOLING και TUNNELING

Το ζητούμενο όλων είναι να παραμείνει η φρεσκάδα του δέρματος όσον το δυνατό περισσότερο. Η καταστροφή όμως των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης που επέρχεται με την επίδραση του χρόνου και από την του τρόπου ζωής και του περιβάλλοντος οδηγεί στη χαλάρωση και στην ατροφία δέρματος και των μαλακών ιστών του σώματός μας.

Έτσι λοιπόν σε πολλούς ανθρώπους παρατηρείται με την πάροδο των ετών ότι το δέρμα αφυδατώνεται ενώ η αφράτη δομή που αυτό είχε κατά την εφηβική και νεαρή ηλικία έχει προοδευτικά αντικατασταθεί από ατροφία σκλήρυνση και αφυδάτωση των ιστών.Αυτό όμως δεν αφορά μόνο την επιδερμίδα αλλά και τα βαθύτερα στρώματα της δομής της επιφάνειας του δέρματος του σώματος . Υπάρχουν περιοχές που αυτό φαίνεται περισσότερο από τι σε άλλες όπως π.χ. το μέτωπο και ο λαιμός. Γι’αυτές τις περιοχές σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε με πολύ καλά αποτελέσματα τις δυο νέες μεθόδους του Holing με χρήση ειδικής επαναστατικής μικροβελόνης (από ειδικό κράμα τιτανίου) ή με χρήση ειδικής επαναστατικής μικροκάνουλας φτιαγμένη για να γεμίζει τις δικές μας ρυτίδες μέθοδος του Tunneling.

Η ιδέα βρίσκεται στους αρχέγονους βιολογικούς μηχανισμούς επούλωσης και ανανέωσης των ιστών μέσω της αναγέννησης αφράτου συνδετικού ιστού που αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του δέρματός μας. Η μέθοδος εφαρμόζεται τόσο από μόνη της στο ιατρείο με τοπική αναισθησία όσο και σε συνδυασμό με άλλες αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου π.χ. το miniliftκαι to threadlift.

Υποψήφιοι-ες για τις παραπάνω επαναστατικές νέες τεχνικές είναι τόσο άντρες όσο και γυναίκες ηλικίας από 17 έως 87 ετών που δεν έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και εφόσον ο θεράπων ιατρός κος Λύρας κρίνει ότι πρόκειται για την κατάλληλη θεραπεία με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενή-της ασθενούς.

Η μέθοδος Holing αφορά τη χρήση μιας επαναστατικής ειδικής μικροακίδας κατασκευασμένης από κράμα τιτανίου η οποία δημιουργεί μικροοπές στην περιοχή του δέρματος που μας ενδιαφέρει όπως για παράδειγμα ο λαιμός και προκαλεί τη διέγερση των ινοβλαστών και πολλών άλλων κυτταρικών στοιχείων με τελικό αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής του δέρματος της χαλάρωσης των αντιαισθητικών ουλών και των λεπτών ρυτίδων. To Ηoling δρα ενισχύοντας την επιδερμίδα και το χόριο εκεί δηλ που ενεργεί και η μεσοθεραπεία.. Τα καλύτερα φυσικά αποτελέσματα του Holingέρχονται σε συνδυασμό με τις Βιταμίνες και το Needling.

Το Tunneling, είναι μια εξίσου νέα τεχνική της οποίας το χαρακτηριστικό είναι ότι διεισδύει σε βαθύτερα στρώματα του δερματικού ιστού με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις όπου χρήζουν πιο βαθιάς αναδόμησης δηλ., μεγαλύτερες ουλές, πιο βαθιές ρυτίδες κλπ. Η όλη τεχνική πραγματοποιείται από τα τονπλαστικό χειρουργό,με τη χρήση μιας ειδικής μικροκάνουλας στην περιοχή του δέρματος που μας ενδιαφέρει.To Τunelling ενεργεί εκεί όπου ενεργούν οι θεραπείες με Ραδιοσυχνότητες (RF) στο σημείο ένωσης δηλ., του λιπώδους ιστού με το βαθύτερο στρώμα του δέρματος.

Η διαδικασία τόσο του Holing όσο και του Tunnelingδιαρκεί περίπου 30 λεπτά και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στο εξωτερικό ιατρείο της κλινικής. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι και οι δύο μέθοδοι είναι ανώδυνες. Μπορεί να παρατηρηθεί μικρό τοπικό οίδημα και ίσως περιοχική εκχύμωση που όμως θα υποχωρήσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (2-3 ημέρες).Αυτό σας επιτρέπει την επιστροφή σε κοινωνικές και άλλες υποχρεώσεις σχεδόν άμεσα. Η περιοχή που το Holling μαζί με τη μεσοθεραπεία έχουν απίστευτα αποτελέσματα είναι ο ελαφρά χαλαρωμένος λαιμός σε γυναίκες καί άνδρες.


2) 
Ενέσιμη μεσοθεραπεία σε ειδικά κοκτέιλ με ευεργετικές ουσίες και υαλουρονικό

 Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος που μας θωρακίζει από τους βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (ήλιος, αέρας, ξηρασία). Η φροντίδα που χρειάζεται το δέρμα είναι συνεχής και μετά το καλοκαίρι ιδιαίτερα πρέπει να είναι πιο εντατική. Για το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ αλλά και τα χέρια, οι μεσοθεραπείες ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες χαρίζουν την πολύτιμη υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα και όλους τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες για ενυδάτωση, λάμψη και φρεσκάδα. Η  ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η πιο διαδεδομένη θεραπεία τα τελευταία χρόνια και κερδίζει συνεχώς έδαφος λόγω της ήπιας αποτελεσματικότητας που διαπιστώνουμε αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία και που διαρκεί πολύ περισσότερο απο την μή ενέσιμη μεσοθεραπεία..

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 1 μήνα για 2-3 φορές όλες τις εποχές του χρόνου και μπορεί να ενισχυθεί με την καθημερινή εφαρμογή ειδικής κρέμας ενισχυμένης με PRP. (πλάσμα ενμπλουτισμένο με αιμοπετάλια απο το ίδιο μας το αίμα)Η θεραπεία με πλάσμα μπορεί να συνδυαστεί με τις κλασσικές μεσοθεραπείες ενυδάτωσης και θρέψης του δέρματος. Εφαρμόζεται επίσης στο τριχωτό της κεφαλής για την ενίσχυση της τριχοφυΐας σε συνδυασμό με δραστικούς αυξητικούς παράγοντες των τριχοθηλακίων-μεσοθεραπεία τριχωτού. 

Η έγχυση γίνεται με ειδικές λεπτές βελόνες 1 φορά την εβδομάδα στις περιοχές που παρουσιάζουν το πρόβλημα για 6 συνεδρίες και για την συντήρηση του αποτελέσματος 1 συνεδρία το μήνα για 3 μήνες.

Ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας με την άφθονη λήψη νερού και σωστή διατροφή είναι απαραίτητος για ένα αποτέλεσμα διαρκείας.3)  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

Το όμορφο, λείο δέρμα προσδίδει ευεξία, νεανικότητα, υγεία !! Η νέα μέθοδος Skin Needling ανταποκρίνεται και εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα σε αυτές τις προσδοκίες !

Το Skin Needling είναι μία μέθοδος λιγότερο παρεμβατική από οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη τεχνική, και γίνεται εύκολα δημοφιλής καθώς ο χρόνος ανάρρωσης είναι εξαιρετικά σύντομος με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. 

Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία δέρματος, υπόσχεται: 

Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος

Βελτίωση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» (κυτταρίτιδας) και λείανση του δέρματος στις πάσχουσες περιοχές
Βελτίωση της όψης των ραγάδων

Το SkinNeedling εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας μία συσκευή κυλινδρικού σχήματος (roller), που στην επιφάνειά του φέρει μικροσκοπικές ακίδες (βελόνες), επιτυγχάνοντας έτσι πολλoύς νυγμούς (τσιμπήματα) μικρού βάθους (0,3 -3,5 mm), τα οποία φθάνουν έως την δεύτερη στοιβάδα του δέρματος.  Όταν βελόνες αγγίξουν το δέρμα, διεγείρεται ο αυξητικός παράγοντας που με τη σειρά του ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.  Αυτή η δημιουργία νέου κολλαγόνου είναι η βάση για κάθε θεραπεία αναπλήρωσης και αναζωογόνησης. 

Οι μικροί «νυγμοί»  διατηρούν σχεδόν άθικτη την επιδερμίδα και αυτό σημαίνει ότι η επούλωση είναι σχεδόν άμεση, διαρκώντας μέχρι 3 μέρες, κάτι που κάνει τη μέθοδο εξαιρετικά δημοφιλή - λόγω της γρήγορης επιστροφής στις κοινωνικές δραστηριότητες. 

Οι πιο πολλοί ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν πιθανώς περισσότερες από μία θεραπείες, ώστε να εκτιμήσουν την θεαματική πρόοδο που επιτυγχάνεται.  Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 6-8 εβδομάδες από κάθε συνεδρία.  Όταν ο χρόνος αποθεραπείας συγκριθεί με τον χρόνο αποθεραπείας άλλων παρεμβατικών μεθόδων,  βλέπουμε ότι αποτελεί καταπληκτική εναλλακτική θεραπεία.  Είναι εξάλλου και η πιο οικονομική από όλες τις θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος και βελτίωσης της υφής του.  Η εφαρμογή του needling μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και στις περιπτώσεις που χρειάζεται μεγαλύτερη παρέμβαση (έκταση και βάθος δέρματος) πραγματοποιείται με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης παρουσία έμπειρου αναισθησιολόγου.

Υπάρχουν συσκευές για skinneedling που χρησιμοποιούνται για στοχευμένες περιοχές, που είναι δύσκολα προσβάσιμες. Το skinneedling είναι αποτελεσματική θεραπεία για ευαίσθητες περιοχές δέρματος για τις οποίες δεν ενδείκνυνται άλλες θεραπείες.  Αυτό περιλαμβάνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ειδικά την περιοχή κάτω από αυτά, την περιοχή του λαιμού και την ράχη των χεριών. Η τεχνική είναι απολύτως ασφαλής καθώς δεν υπάρχει περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων ή παρενεργειών.  Λόγω του ότι αποτελεί μη-παρεμβατική τεχνική και η φροντίδα που ακολουθεί τη διαδικασία, είναι πολύ απλή, η απορρέουσα πιθανότητα δυσκολιών, παρουσιάζεται απειροελάχιστη. Στο SkinNeedlingδεν χρησιμοποιούνται προσθετικά υλικά. 

Το needling μπορεί και συνήθως συνδυάζεται με:  χειρουργική ανανέωση και αποκατάσταση δυσμορφιών τύπου κυτταρίτιδος του σώματος σε επεμβάσεις που προκαλούν χαλάρωση όπως λιποπλαστική γλουτών, μέσης, κοιλιάς, βραχιόνων, μηρών, γονάτων, τραχήλου (λαιμού), ράχεως.  Είναι ιδανική μέθοδος για βελτίωση της εικόνας «φλοιού πορτοκαλιού», τη γνωστή ‘κυτταρίτιδα’, θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες με Μεσογειακό σωματότυπο.

Περισσότερα περι μεσοθεραπείας >>> στον παρακάτω σύνδεσμο  μεΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ >>

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ ,ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ και άλλες τεχνικές

 
     

 
  πίσω