Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Μάτια

 
     
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΗ ?

Τα μάτια μας είναι το πρώτο στοιχείο του προσώπου που φαίνεται η ηλικία, η κούραση, το ξενύχτι, αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά μας και εκφράζει τις συγκινήσεις μας…Η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη στο πρόσωπο που παρουσιάζει προβλήματα και μάλιστα ακόμη και σε νεαρές ηλικίες, διότι έχει ελάχιστο υποδόριο λίπος, εξαιρετικά μαλακούς ιστούς και τους πιο λεπτούς μύες του ανθρώπινου σώματος. 
 
περισσότερα...
 
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Η βλεφαροπλαστική, συ συνδυασμό πολλές φορές με
laser και peelings, είναι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιείται για να ξαναζωντανέψει το βλέμμα, να φύγουν οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και για να εξαφανιστεί το βάρος των βλεφάρων, να φανούν τα μάτια πιο ξεκούραστα. Αντιμετωπίζει και το πρόβλημα των κύκλων που δημιουργούνται από την ύπαρξη λίπους γύρω από τα μάτια και την χαλάρωση του δέρματος γύρω από αυτά.
 
περισσότερα...
 
ΣΗΜΑΔΙΑ ;

Η Βλεφαροπλαστική δεν αφήνει σημάδια. Μία βδομάδα μετά την επέμβαση, οι λεπτές τομές θα δώσουν τη θέση τους σε δύο καλά κρυμμένες ροζ γραμμές, μία κοντά στις κάτω βλεφαρίδες και μία άλλη στη ρυτίδα που από τη φύση του διαθέτει το άνω βλέφαρο, όταν διπλώνεται για να ανοιγοκλείσει. Οι γραμμές αυτές θα εξαφανιστούν ένα μήνα μετά. Το makeupμπορεί να επαναληφθεί την έβδομη μέρα μετά τη διακριτική βλεφαροπλαστική.
 
περισσότερα...
 
ΑΝΕΤΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Σε καμία φάση της επέμβασης, της ανάρρωσης και της επούλωσης δεν μένουν τα μάτια κλειστά. Το άτομο που έκανε την επέμβαση είναι σε θέση να εξυπηρετηθεί μόνο του, επικοινωνεί άνετα με το περιβάλλον του, αλλά συνιστάται να αποφεύγει τις κοινωνικές επαφές για μια βδομάδα, οπότε θα έχει απομακρυνθεί εντελώς το οίδημα από την επέμβαση.  
 
περισσότερα...
 
ΕΚΦΡΑΣΗ - ΒΛΕΜΜΑ

Μετά την βλεφαροπλαστική η έκφραση θα παραμείνει ίδια και το βλέμμα θα αποκτήσει τη λάμψη της νεότητας, δε θα δείχνει πια βαρύ και κουρασμένο.Θα έχει απομακρυνθεί το περιττό λίπος γύρω από τα μάτια και η ροή των φυσικών γραμμών δεν θα έχει καθόλου διαταραχθεί. Το βλέμμα θα είναι πιο ελκυστικό και σίγουρο για το μέλλον.
 
περισσότερα...
 
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ Η' ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ


Για να εξαφανίσουμε τις σακούλες πάνω και κάτω απο τα μάτια μπορούμε να καταφύγουμε στην πλαστική χειρουργική.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 1 από 1
1