Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Μαστοπηξία

 
     
 
Πώς ορίζεται αισθητικά ένα καλαίσθητο στήθος;
Οι απόψεις για τον ορισμό του ιδανικού στήθους είναι ποικίλες στις διάφορες κοινωνίες και πολιτισμούς. Οι μέτριοι ή κανονικοί μαστοί μπορεί να μην συμπίπτουν με ένα καλαίσθητο στήθος. Επιπλέον οι ασθενείς περιστασιακά ζητούν να γίνει επέμβαση για την αλλαγή του σχήματος του στήθους που μπορεί να είναι και αφύσικο και ακαλαίσθητο. Ωστόσο, μερικοί καθορίζουν τα αισθητικά ευχάριστο στήθος.
 
περισσότερα...
 
Ποιοι παράγοντες συμβάλουν στην πτώση του στήθους;
Σχεδόν πάντα , μετά απο την δεύτερη εγκυμοσύνη, το στήθος αλλάζει σχήμα και όγκο. Μερικές φορές αποκτά και ραγάδες. Παρ'όλο που τα υπερτροφικά στήθη παρουσιάζουν σίγουρα πτώση, συνήθως σχετίζεται με το συνδυασμό απώλειας όγκου και την έκθεση του δερματικού στηθόδεσμου. Η απώλεια του όγκου του στήθους προκύπτει από σημαντική απώλεια βάρους, επιλόχεια ατροφία, ή εκφύλιση μετά την εμμηνόπαυση. Η βαρύτητα ασκεί με συνεχή υποτυπώδη έλξη στο μαστό, επιμηκύνοντας τους συνδέσμους του Cooper και τεντώνοντας το δέρμα.
 
περισσότερα...
 
Ποιοι είναι οι στόχοι της μαστοπηξίας;
Η μαστοπηξία είναι μια χειρουργική διαδικασία που επιχειρεί να ανατρέψει την κανονική εξέλιξη της πτώσης του στήθους, επανορθώνοντας τους μαστούς προσδίδοντάς τους πιο νεανικό σχήμα. Πράγματι, μερικά στήθη, ακόμη και σε νέες ηλικίες, δεν είναι ιδανικά. Οι επιθυμίες και οι προσδοκίες της ενδιαφερόμενης καθώς και οι ιδιαίτερες ανωμαλίες του στήθους της παίζουν σημαντικό ρόλο στον χειρισμό της πτώσης του στήθους. Στόχος της μαστοπηξίας είναι η επανατοποθέτηση του συμπλέγματος θηλή-άλως και όλου του στήθους καθώς και η βελτίωση του περιγράμματος και του όγκου το, η αφαίρεση του επιπλέον δέρματος και η μείωση του δερμάτινης θήκης, επίσης η στήριξη του στήθους με τρόπο που να διαρκεί.
 
περισσότερα...
 
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εμφυτευμάτων μετά την μαστοπηξία;
Η προσθήκη ενός εμφυτεύματος ταυτόχρονα με την ανόρθωση των μαστών μπορεί να αυξήσει το μέγεθος και το περίγραμμα. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ένα εμφύτευμα αυξάνει επίσης την μακροβιότητα των ανορθωτικών επιδράσεων της μαστοπηξίας και συχνά μειώνει το μήκος των τομών που απαιτούνται για την επίτευξη επαρκούς μαστοπηξίας. Εχει όμως και αρνητικά σημεία που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ'όψιν. Ρωτήστε μας στο ιατρείο μας γιατί...
 
περισσότερα...
 
Πόσο ανεκτές είναι οι ουλές στο στήθος;
Επειδή οι ουλές είναι πιθανόν το μεγαλύτερο ελάττωμα στην αισθητική χειρουργική του στήθους, καταβάλλεται διαρκώς προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί το μήκος της τομής και να τοποθετηθούν οι τομές σε κρυφά μέρη. Η μείωση του μήκους της τομής όμως, μπορεί να περιορίσει την ικανότητα να επιτευχθεί ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.
 
περισσότερα...
 
 

Σελίδα 1 από 1
1