Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Προσωπικές Φωτογραφίες

 
     
 
2016 - 2020
 
2005 - 2015
 
2005 - 1995
 
1995 - 1985
 
Διάφορες
 
  (η αρχή της αποθεραπείας του Ελληνικού θέματος...)  
 
Υποδεχόμενος ώς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο στα εγκαίνια της νέας έδρας τις Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουρικής. Μαρούσι, 1/10/2016.
 
2016. Ακρόπολη των Μυκηνών, Πύλη των Λεόντων. Στην μέση ο Καθηγητής Αρχαιολογίας του Dickinson College και Πρόεδρος του Μυκηναϊκού ιδρύματος Χριστοφίλης Μαγγίδης μετά την ανακάλυψη του θρόνου του Αγαμέμνονα με τους : Σοφία Βούλτεψη, Παρή Ράπτη, Erik DeMarche, Daniel Fallu, Daniel Ehrlich, Ελένη Χρονοπούλου, Ιωάννα Παραβάλου, Παναγιώτη Ψύχα, Παναγιώτη Σαββίδη, Δημήτρη Μαριώλο και Θανάση Αγγελόπουλο.
 
Η πρώτη επίσημη φιλοσοφική ομιλία στην Ακαδημία του Πλάτωνα απο το 529μ. Χ. επ' ευκαιρία της έναρξης του Διεθνούς Συμποσίου Επανορθωτικής Δικαιοσύνης του RJ4All. Στην φωτογραφία μετά την εναρκτήρια ομιλία του Ιωάννη Λύρα οι: Χρήστος Τεντόμας (Δήμος Αθηναίων) , Σοφία Βούλτεψη, Παρή Ράπτη και οι Καθηγητές Ιωάννα Αναστασοπούλου, Βάσω Αρτινοπούλου και Theo Gavrielides, 17/6/2016.
 
Με την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου, 2016.
 
Με την Ελένη Ανουσάκη. 2017
 
Εθνική Ακαδημία Αθηνών > 21/12/2016 >
o Tarcisio Navarrete- Montes Ambassador of Mexico, o I. Lyras, plastic surgeon, Honorary Consul of Brazil, o Κωσταντίνος Καλόγερος, o Γιάννης Φίκας, o Στέφανος Γιαλαμάς και o Lucian Fatu Ambassador of Romania σε εσπερίδα με φιλοσοφικές ομιλίες περι του κόσμου, της πόλης και του ανθρώπου...
 
Mε τον θρυλικό τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, 2016.
 
Ετος Αριστοτέλη > 25/1/2017 > Από αριστ. ο Καθηγητής Ν. Κατσαρός Αντιπρόεδρος του New York College, ο Κ. Καλαχάνης Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Ι. Λύρας πλαστικός χειρουργός και επ. πρόξενος της Βραζιλίας, η Κα Μ. Δραγώνα-Μοναχού Ομότιμη Καθηγήτρια Φιλοσοφίας των Πανεπιστημίων Αθηνών και Κρήτης, ο Ε. Ι. Γιαννακουδάκης Καθηγητής Πληροφορικής του οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, ο Κ. Γ. Νιάρχος Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας στην Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ, ο Χ. Ζερεφός Ακαδημαϊκός Καθηγητης, ο Π. Δούκας πρώην Υπουργός και ο Ξ. Μουσάς Καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμο Αθηνών, σε φιλοσοφική ημερίδα για το έργο του Αριστοτέλη ώς Θεμελιωτή των φυσικών επιστημών..
 
 

Σελίδα 2 από 3
1 2 3