Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Προσωπικές Φωτογραφίες

 
     
 
2016 - 2020
 
2005 - 2015
 
2005 - 1995
 
1995 - 1985
 
Διάφορες
 
  (η αρχή της αποθεραπείας του Ελληνικού θέματος...)  
 
Αγιωρίτικα Χριστούγεννα-εβδομάδα γενεθλίων και ονομαστικής μου εορτής >
Εις το Άγιον Όρος, στο Πρωτάτο στις Καρυές δίπλα στο "Άξιον Εστίν", με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου, τον Πρώτο Επιστάτη - Θρησκευτικό Διοικητή Πατέρα Παύλο από την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, τους Επιστάτες Πατέρες, Θεόκτιστο από την Ιερά Μονή Δοχειαρίου και Γρηγόριο από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος και τον Δημοσιογράφο Ζαχαρία Γεωργούση. 7/1/2016.
 
Στο πιο κρυο δεκαπενθήμερο του χειμώνα της προσφυγικής-λαθρομεταναστευτικής κρίσης στο Αιγαίο πέλαγος.
ΛΕΣΒΟΣ > Προσφυγικές σκηνές και πίσω τους το σπίτι του Έλληνα ποιητή Στρατή Μυριβήλη....
Αυτή η γραμμή στην οποία φαίνεται να σκάει το κύμα είναι το ανατολικό σύνορο της Ελλάδας από την Τουρκία...είναι το σύνορο της Ευρώπης από την Ασία... είναι και το σύνορο του πολέμου από την ανθρωπιά... της εξαθλίωσης και του φόβου από την σωτηρία των σωμάτων...Επισκεφθήκαμε την περιοχή και βγάλαμε τα δικά μας συμπεράσματα. 23/1/2016.
 
H Α.Ε. ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα κος Edgard Antonio Casciano, ο αντιπρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης καθηγητής χειρουργικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών κος Ιωάννης Γκόγκας, ο επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Προξενικού Σώματος Ελλάδος (CCG) Δρ Ιωάννης Λύρας και ο Πρόεδρος του Προξενικού Σώματος Ελλάδος (Consular Corps in Greece), επίτιμος Πρόξενος της Λιβερίας στην Ελλάδα καπτ. Νικόλαος Σούτος. 8/3/2016.
 
O Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προξενικών Σωμάτων (FICAC) & επίτιμος Πρόξενος των Φιλιππίνων στην Θεσσαλονίκη κος Νικόλαος Μαργαρόπουλος, ο επίτιμος Πρόξενος του Βελγίου στην Θεσσαλονίκη κος Αλέκος Μπακατσέλος, η συνάδελφος επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Θεσσαλονίκη κα Τίμη Μπακατσέλου και ο επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά Δρ Ιωάννης Λύρας στην δεξίωση για την 10η επέτειο της προξενικής ιδιότητος του πλαστικού χειρουργού Ιωάννη Λύρα. 8/3/2016
 
Καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων υπέρ Πατρίδος του χωριού καταγωγής μου, ως Πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της παραλίας του "η Αγία Μαρίνα". 25/3/2016
 
Με την ΑΕ τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κο Προκόπη Παυλόπουλο σε τελετή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 2018
 
Με τον Βραζιλιάνο-Αμερικανό πρόεδρο 2016-2018 της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS), Πλαστικό Χειρούργο Renato Saltz στην Ελλάδα, 2016.
 
Με τον αξιότιμο Πρέσβη Δημήτρη Αλεξανδράκη, Διευθυντή της Α7 διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, στην Ημέρα Βραζιλίας στην Αθήνα, 18/9/2016.
 
 

Σελίδα 1 από 3
1 2 3