ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Νέο όμορφο στήθος
Νέα Ωτοπλαστική
Νέα Τεχνική Χεριών
Νέα Τεχνική Λαιμού
Νέο μίνι Λίφτινγκ
Νέα Τεχνική T-MACS
Νέα Τεχνική Ρυτίδων
Νέα Τεχνική Ραγάδων
Νέα Κοιλιοπλαστική
14 Νέες επεμβάσεις με τοπική αναισθησία
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Νέο μίνι Λίφτινγκ
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέο Μίνι Λίφτινγκ Προσώπου και Λαιμού

 
     
 
  Όταν κάποιος μελετά την διόρθωση του ανθρωπίνου προφίλ με βάση τα πρότυπα της νεότητας, της αρμονίας και της ομορφιάς στις ηλικίες άνω των 40 ετών, πρέπει να αναλογιστεί την χρησιμότητα της ανόρθωσης του προσώπου και του λαιμού στην προσπάθειά του να αποδώσει ένα πιο πλήρες αποτέλεσμα. Σχετικά με αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιούμε μία πιο σύγχρονη μεθοδολογία.

Πρόκειται για μια άλλη προσέγγιση, εντελώς διαφορετική απ' τη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη από τους Πλαστικούς Χειρουργούς. Το πρόσωπο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών της ζωής, υφίσταται λόγω των αυξομειώσεων του βάρους, του περιοδικού εμμήνου οιδήματος στις γυναίκες και της χαλάρωσης που έρχεται με το χρόνο, μία προς τα κάτω μετατόπιση των μαλακών μορίων, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρεται και το δέρμα εμφανίζοντας κουρασμένη όψη.

Στην επέμβαση χρησιμοποιείται ένα εσωτερικό πλέγμα από εντελώς απορροφήσιμα και προσωρινά νήματα που λέγεται threading και το οποίο σαν σκοπό έχει να υποστηρίξει εσωτερικά το πρόσωπο στη νέα ανορθωμένη θέση του μέχρι την επούλωση, ώστε να μην είναι αναγκαία η υπερβολική τάση επί του δέρματος.Το πλέγμα αυτό απορροφάται πλήρως σε 30 ημέρες στηρίζοντας το πρόσωπο με απόλυτο σεβασμό στην διαφορετικότητα της προσωπικότητας του καθενός, εγγυώμενο έτσι την μονιμότητα του καλού αποτελέσματος. Το νέο lifting δεν βασίζεται στην υπερβολική τάση του δέρματος του προσώπου, αλλά στην καλή θεμελίωση των εσωτερικών μαλακών μορίων.

*Η μέθοδος αυτή ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τα μόνιμα πλαστικά ή χρυσά νήματα που παραμένουν μετα την τοποθέτησή τους μέσα στο πρόσωπο στην περίπτωση των άλλων τεχνικών.

Η νέα λατινοαμερικάνικη αυτή τεχνική έχει σχέση με την παλαιότερη κλασσικήτεχνική του SMAS (εσωτερικού λιφτιγκ)όμως αποτελεί μια πιο μοντέρνα προσέγγιση του θέματος. Ο συνδυασμός εσωτερικού lifting με την ύπαρξη του υποστηρικτικού πλέγματος, το οποίο όταν απορροφηθεί αφήνει ένα δίκτυο νέου κολλαγόνου εγγυάται τη μακροβιότητα του αποτελέσματος.

Για το μέτωπο, χρησιμοποιούμε πλέον, την μέθοδο του συνδυασμού του Νέου μίνι Λίφτινγκ με άλλες μεθόδους, με σκοπό να καταργήσουμε οριστικά την υπερεκφραστικότητα που προσδίδει εικόνα κούρασης, αγωνίας ή μόνιμης συνοφρύωσης στις περιοχές που υπάρχουν εκφραστικές ρυτίδες. Έτσι καταργούνται οι ρυτίδες του μετώπου, των κροτάφων, του δέρματος της μύτης και του μεσόφρυου. Το ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου, είναι επίσης μία από τις εναλλακτικές επιλογές που χρησιμοποιούμε σε ειδικές περιπτώσεις.

Για το «threading», δεν απαιτούνται οι κλασσικές τομές.

Το Νέο Λίφτινγκ είναι μια ελαφριά επέμβαση, αντιμετωπίζει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά με βάση την προσωπικότητά του την οποία και σέβεται απολύτως, και το άτομο μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του το ίδιο βράδυ, ενώ μπορεί να εμφανιστεί ελεύθερα για τις κοινωνικές του δραστηριότητες δέκα έως έντεκα ημέρες μετά την επέμβαση. Η διαδικασία αυτή, δεν προκαλεί καθόλου πόνο, αλλά ούτε και ταλαιπωρία ενώ πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.
Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα ενος μοντέρνου Mini Lift ;

Θα φαίνεστε και θα δείχνετε για πάντα (σε οποιαδήποτε ηλικία, όσων χρόνων και αν σημαίνει αυτό) για 10 χρόνια νεότερες απο τις φίλες και συμμαθήτριες σας . Δηλαδή ένα μοντέρνο mini lifting όπως αυτά που περιγράφουμε εδώ, θα διαρκέσει για πάντα και το άτομο θα μεγαλώνει φυσιολογικά ξανά από την αρχή από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση ή οι συνδυασμοί επεμβάσεων.

Εάν το άτομο που ενδιαφέρεται να μένει πάντα προσεγμένο θελήσει μπορεί να επαναλάβει την επέμβαση στα 60, 70 ή 80. Δεν είναι υποχρεωτικό όμως αυτό και σίγουρα ακόμη και αν δεν την επαναλάβει θα δείχνει 10 χρόνια νεότερη από μία συνομίληκή της που δεν έχει κάνει επέμβαση. Δηλαδή μία γυναίκα 60 χρονών που έχει κάνει επέμβαση θα δείχνει 50 ενώ η συνομίληκή της 60 ετών που δεν έχει κάνει επέμβαση προσώπου θα δείχνει 65 ίσως και μεγαλύτερη εάν είναι πολύ κουρασμένη και κατοπονημένη από τη ζωή.

Το να δείχνει 50 στα 60 της είναι καλύτερο από το να δείχνει 65 στα 60 της. Και αυτό αφορά και εκείνες που κάνουν νεότερες την επέμβαση (στα 55 θα δείχνουν 45) αλλά και εκείνες που το κάνουν μεγαλύτερες (στα 70 θα δείχνουν 55).
 
     

 
  πίσω