Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος Αυξητικής Μαστών ?

 
     
 

ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Μακριά από τη λογική των «πλαστικών μαστών», η μέθοδος Triple plane εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

Η Composite no pain-triple plane, μια από τις πιο σύγχρονες τεχνικές αυξητικής μαστών, εγγυάται απόλυτη επιτυχία, χωρίς πόνο και με άμεσο, φυσικό αποτέλεσμα. Η μέθοδος, την οποία εμπνεύστηκε και ανέπτυξε πρώτος ο Δρ Ιωάννης Λύρας, χαρίζει άψογο, σταγονοειδές σχήμα.

Η έννοια της θηλυκότητας  είναι ταυτόσημη με το γυναικείο στήθος. Χωρίς το εμβληματικό ανατομικό  στοιχείο, ίσως το ωραίο φύλο να μην είχε κερδίσει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Ασκώντας επίδραση σε άνδρες και γυναίκες, για διαφορετικούς πάντα λόγους, εκτός από τον αυτονόητο σεξουαλικό συμβολισμό, έχει και ιδιαίτερη αισθητική σημασία- το στητό και όσο πρέπει μεγάλο στήθος απογειώνει τη σιλουέτα, καθώς η καμπύλη του τονίζει τη μέση και εξισορροπεί την αίσθηση που δίνει ο υπόλοιπος κορμός. Ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί το «Α» και το «Ω» μιας ωραίας εμφάνισης- και όχι μόνο στην παραλία. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην αισθητική χειρουργική προκειμένου να αποκτήσουν το ιδανικό για εκείνες στήθος.

 Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρξουν οι διαβεβαιώσεις ότι το στήθος τους θα σμιλευθεί με ασφαλές για την υγεία τους τρόπο και με απόλυτη εξασφάλιση του αισθητικού αποτελέσματος, μακριά από τη λογική των «πλαστικών μπαλονιών» -μέθοδος που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στη showbiz τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τη λύση στο γρίφο έρχεται να δώσει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας, διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο οποίος εφαρμόζει τη μέθοδο που ο ίδιος εμπνεύστηκε και ανέπτυξε, Composite no pain-triple plane, που εγγυάται απόλυτη επιτυχία στη φυσική αυξητική των μαστών, χωρίς πόνο και άμεσο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια από τις πιο σύγχρονες τεχνικές αυξητικής μαστών, που εξασφαλίζει το τέλειο, σταγονοειδές σχήμα. Στην ουσία, είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και τα πλεονεκτήματά της σε σχέση με άλλες μεθόδους είναι ότι εστιάζει στην τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων σε μια θέση η οποία καταλαμβάνει και τις δύο συγκεκριμένες ανατομικές περιοχές. Στον άνω πόλο (ντεκολτέ) η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομυικά (κάτω από το θωρακικό μυ),ενώ στον κάτω πόλο υπομαστικά (κάτω από το μαστικό αδένα). Ο κάτω πόλος δημιουργείται εκ νέου και εξ ολοκλήρου στην ίδια επέμβαση σμιλεύοντας τα μέρη του σώματος με συσσωρευμένο  τοπικό πάχος  (γλουτοί, κοιλιά, γόνατα, μηροί και προγούλι), αφαιρώντας τα λιποκύτταρα και μεταμοσχεύοντάς τα στο συγκεκριμένο σημείο του νέου στήθους, δηλαδή στο ντεκολτέ και τη σταγόνα που όλες οι Ελληνίδες επιλέγουν. Τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται  είναι αμερικάνικης εταιρείας, τελευταίας τεχνολογίας και απολύτων ασφαλή και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η επιλογή του σημείου που θα γίνουν οι τομές βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της ενδιαφερόμενης, ανάλογα  με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του προϋπάρχοντος στήθους. Εάν ο κάτω πόλος είναι μικρός και ανεπαρκής λόγω του ότι το προς μεγέθυνση στήθος είναι πολύ μικρό- κάτι πολύ συχνό- τότε η χρήση λίπους από άλλες περιοχές στις οποίες υπάρχει τοπική συσσώρευση λιπώδους ιστού είναι χρήσιμη για το σχηματισμό του κάτω και πλαγίου ημισφαιρίου του στήθους (κάτω πόλος, ντεκολτέ και πλάγιο γέμισμα). Αυτή είναι και η συγκλονιστική νέα λεπτομέρεια που δημιουργεί το φυσικό στήθος. Αυτό γίνεται ταυτόχρονα με την αυξητική πλαστική του μαστού, ενώ πολλές φορές η γυναίκα ευνοείται και από την αφαίρεση τοπικού πάχους από δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως τα  ψωμάκια, επιτυγχάνοντας συνολική αρμονία σε ολόκληρο το σώμα με μια μόνο επέμβαση : αυξητική μαστών και λιποαναρρόφηση μαζί!

 Το αποτέλεσμα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι το πιο φυσικό που μπορεί να φανταστεί κανείς, και είναι αδύνατο να «προδοθεί» η γυναίκα από το νέο της στήθος, καθώς και αυτό κινείται φυσιολογικά, ακολουθώντας τις κινήσεις του σώματος , είναι αφράτο, μαλακό και σφριγηλό. Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει καθόλου τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, είναι τελείως ανώδυνη και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, ούτε αναστολή των καθημερινών δραστηριοτήτων.

>>> Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες της τρισδιάστατης σύνθετης no pain αυξητικής πλαστικής επέμβασης μαστών

 

  πίσω