Ηλικία & Πλαστική Χειρουργική
Αυξητική πλαστική μαστών
Μειωτική πλαστική μαστών
Μαστοπηξία
Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
Μάτια
Πρόσωπο
Ωτοπλαστική
Αναισθησία
Επούλωση των ιστών
Αληθινές Μαρτυρίες Πλαστικής
Η Φωτογραφία
Δείτε Φωτογραφίες
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Τι τύπος (τεχνική) ταιριάζει σε αδύνατες γυναίκες με μικρό ασχημάτιστο και ανύπαρκτο στήθος που επιθυμούν διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα και έχουν "ψωμάκια" στους γλουτούς ή "σωσίβιο"?

 
     
 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΠΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ- TRIPLE PLANE


TEXNIKH TRIPLE PLANE

(Combined dual plane stem cell no pain natural technique)

ή απλούστερα

natural no pain αυξητική πλαστική μαστώνΠρόκειται για την πιο σύγχρονη απ' όλες τις τεχνικές αυξητικής μαστών αφού δίνει το απολύτως πιο όμορφο σταγονοειδές σχήμα που ζητούν οι μεσογειακές κυρίως ενδιαφερόμενες για μεγέθυνση του στήθους.


Είναι μια ανάμειξη (Composite no pain-triple plane) όλων των τεχνικών που προαναφέραμε και απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν στοιχειωδώς όμορφο φυσικό στήθος, το οποίο επιθυμούν να κάνουν ακόμα πιο όμορφο και φυσικό .

Η τεχνική αρχίζει ήδη και γίνεται γνωστή για τα προτερήματα της σε σχέση με όλες τις άλλες τεχνικές.


Πρόκειται ουσιαστικά για την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων με ενισχυμένη προβολή σε μια θέση η οποία καταλαμβάνει και τις δύο εγκεκριμένες ανατομικές περιοχές, δηλαδή την υπομαστική και την υπομυική.


1-ο και 2-ο ΠΛΑΝΟ>> Στον άνω πόλο (ντεκολτέ) η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομυικά (κάτω από τον θωρακικό μυ) ενώ στον κάτω πόλο η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομαστικά (δηλαδή κάτω από τον μαστικό αδένα). Aυτό το εμφύτευμα μαστού είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MENTOR (Johnson& Johnson). Οι δύο αυτές περιοχές ουσιαστικά είναι και οι σωστές ανατομικές περιοχές ενώ μεταξύ των δύο αυτών περιοχών βρίσκεται το σύμπλεγμα θηλής-θηλαίας άλω.


Φυσικά, η επιλογή της τομής προσπέλασης βρίσκεται στη διακριτική ευχαίρια της ενδιαφερόμενης αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του προυπάρχοντος στήθους (η μικρή  αυτή  και διακριτική τομή γίνεται είτε απο την θηλαία άλω είτε σαπο την υπομάστιο πτυχή κάτω απο το στήθος).


3-ο ΠΛΑΝΟ>>> Εάν ο κάτω πόλος είναι μικρός και ανεπαρκής λόγω του ότι το προς μεγέθυνση στήθος ήταν πολύ μικρό (κάτι πολύ συχνό)  τότε η χρήση λίπους από άλλες περιοχές που υπάρχει τοπική συσσώρευση λιπώδους ιστού είναι χρήσιμη για τον σχηματισμό του κάτω και πλαγίου ημισφαιρίου του στήθους (κάτω πόλος, ντεκολτέ και πλάγιο γέμισμα). Αυτή γίνεται ταυτόχρονα με την αυξητική πλαστική του μαστού ενώ πολλές φορές η ενδιαφερόμενη ευνοείται και από την αφαίρεση τοπικού πάχους  απο δύσκολες περιοχές του σώματος όπως τα ψωμάκια, επιτυγχάνοντας μια συνολική αρμονία σε ολόκληρο το σώμα σε μία μόνο επέμβαση..!! ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΑΖΙ !!.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι τα πιο φυσικά που μπορεί να φανταστεί κανείς ενώ είναι αδύνατο να «προδοθεί» η ευτυχισμένη γυναίκα από το νέο της στήθος διότι αυτό κινείται φυσιολογικά, είναι σταγονοειδές, αφράτο, μαλακό και σφριγηλό ταυτόχρονα και ακολουθεί με φυσικότητα τις κινήσεις του σώματος. Η τεχνική είναι ουσιαστικά ακίνδυνη και πολύ ασφαλής και δεν εμποδίζει σε τίποτα τις εξετάσεις του μαστού, τον θηλασμό και την αισθητικότητα οι οποίες συνεχίζουν να λειτουργούν πλήρως .


Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα τόσο εμείς όσο και οι πάρα πολλές Ελληνίδες και ξένες στην οποία την εφαρμόσαμε και τις οποίες συχνά απολαμβάνουν οι θαυμαστές τους στη show bizz και στην τηλεόραση.


2014 !!!


Αυτή η τεχνική έχει όλα τα αξιοθαύμαστά καλά των μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενων τεχνικών μεγέθυνσης μαστών με εμφυτεύματα σιλικόνης καί με το δικό σας λίπος .......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΔΥΝΗ.....αφού γίνεται με τοπική αναισθησία.


Ετσι, το ίδιο βράδυ θα βρίσκεστε στο σπίτι σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με το νέο σας σταγονοειδές και σφριγιλό στήθος....και το επόμενο καλοκαίρι..... ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, το ντύσιμό σας θα είναι ανεπιτείδευτα θεαματικό ενώ με το μαγιό... όλα θα δείχνουν πιό αποκαλυπτικά απο ποτέ !!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την αυξητική μαστών πατήστε εδώ

 

  πίσω