Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα - Ειδήσεις - Θέματα

 
     
 
Μάθημα στην στην Ελληνική Εταιρεία Αισθητικής - Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής ΕΕΠΕΑΧ.

Τρίτη 17/1/2017

Ο Δρ. Λύρας παρέδωσε μετεκπαιδευτικό μάθημα για τη νέα προσωπική του ανώδυνη μέθοδό πλαστικής ώτων και την βλέφαροπλαστική στην Ελληνική Εταιρεία Αισθητικής-Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, Μαρούσι. Ακούστηκαν καλά νέα για τους ειδικούς και για τους ειδικευόμενους>.
 
περισσότερα...
 
Εισήγηση περι φιλοσοφίας σε εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών

Τετάρτη 21/12/2016

ο Δρ. ι. Λύρας εκφώνησε ιστορικο-φιλοσοφική ομιλία στην ακαδημία Αθηνών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο όταν η νύχτα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια και η ημέρα την μικρότερη, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή του χειμώνα.
 
περισσότερα...
 
Γενική συνέλευση του Προξενικού Σώματος Ελλάδος.

Τετάρτη 15/12/2016

Συμμετέχοντας ενεργά στην γενική συνέλευση του Προξενικού Σώματος Ελλάδος –Consular Corps in Greece (CCG), ο Δρ. Ι. Λύρας πραγματοποίησε κατάθεση κάποιων πρωτοτύπων, δικής του εμπνεύσεως εκσυγχρονιστικών-μεταρρυθμιστικών προτάσεων, μερικές από τις οποίες είχε θέσει την αρχή του 2015-16 και εγγράφως σε συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος του οποίου υπήρξε 3 φορες εκλεγμένο μέλος (2008, 2012 & 2014).

 
περισσότερα...
 
Εσπερίδα Succsess Stories στην πράξη.
Πέμπτη 8/12/2016.

Ιστορίες επιτυχημένων Ελλήνων και Ελληνίδων, που κατάφεραν να διακριθούν στους τομείς των επιχειρήσεων, του μάνατζμεντ, της υγείας, των επιστημών και των τεχνών  παρουσιασμένες  με τρόπο αφηγηματικό απο τους ίδιους, ώστε με το παράδειγμά τους, τις εμπειρίες τους και τις ιδέες τους να βοηθήσουν τους νεώτερους να ακολουθήσουν και εκείνοι την δική τους επιτυχημένη πορεία..
 
περισσότερα...
 
Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής χειρουργικής στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
Σάββατο  26 Νοεμβρίου 2016.

Πρόεδρος θεματικής ενότητας και ως εισηγητής των νέων μεθόδων πλαστικής χειρουργικής ήταν ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.
Ηταν ο μόνος Έλληνας πλαστικός χειρουργός που προσκλήθηκε σε αυτό το παγκόσμιο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ώς μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και ώς μέλος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος.
 
περισσότερα...
 
Διάλεξη περι Σπαρτιατικής αισθητικής στον Δήμο Μονεμβασίας Λακωνίας.
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ιδιαίτερη πατρίδα του κάθ ενός μας αποτελεί τόπο επιστροφής όταν η σταδιοδρομία έχει εισέλθει σε φάση ωριμότητας. Ερχεται μία στιγμή που  διοργάνωση μίας επίσημης συνάντησης με τους συντοπίτες  για 
ανταλλαγή των συμβολικών τιμών είναι ότι πιό σημαντικό μπορεί να συμβεί σε έναν επιστήμονα που σέβεται το όνομά του και την καταγωγή του. Αυτή η στιγμή έφτασε και για εμάς ανήμερα της τοπικής θρησκευτικής εορτής της Πανγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Ετσι, την ομιλία του, με θέμα: «Η δύναμη της λακωνικής ομορφιάς μέσα από τα μάτια των φιλοσόφων» ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, με καταγωγή από την Δαιμονιά της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού του δήμου Μονεμβασίας, ανέδειξε με χειρουργική ακρίβεια πτυχές της αισθητικής που σχετίζονται με την ομορφιά της Λακωνικής γης και της ιστορίας της.

 
περισσότερα...
 
Φιλοσοφικός περίπατος και προσυμπόσιο δικαιοσύνης στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Για πρώτη φορά μετά από την αναστολή λειτουργίας της Ακαδημίας του Πλάτωνα από τους Βυζαντινούς ο χώρος υποδέχθηκε φιλοσοφικές συζητήσεις και περίπατο όπως και πριν από 15 αιώνες.
 
περισσότερα...
 
Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων 2016 «Στα Βήματα του Ηρακλή»
Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η Έκτη σύγχρονη Νεμεάδα έλαβε χώρα 10-12 Ιουνίου 2016. Συμμετείχαμε ακολουθώντας το αρχαίο τυπικό.

 
περισσότερα...
 

Σελίδα 3 από 7
1 2 3 4 5 7